Chelsea FC

Odluka Reala da ga ne zadrzi u svojim redovima spada u jedne od najvecih gresaka uprava, uz sagu o Anriju i Juventusu ili recimo odluci Portlanda da kao prvog pika ne pokupi Jordana :dash:
Bilo je tu još dosta grešaka, ali ova Realova je kriminalna ... Anri se nije pokazao u Juventusu, jer ga je Ančeloti gurao na levo krilo gde nije bio dobar, i zato su ga se i rešili ... Doveli su Trezegea u zamenu, a David je opravdao poverenje ...

Mnogi zaboravljaju njegove partije pre Barse, covek igra odlicno a na trenutke i sjajno jos od 2000/1 kada je postao standardan u Majorci (a ne od 2004/5 kada je to postao u Barsi). Po meni najbolji napadac decenije, a i statistika to dokazuje :worth:
I u Kamerunu je bio fantastičan, ima par trofeja i sa repkom, a i najbolji je strelac Kupa Nacija ... Da nije imao one povrede ne bi se zaustavio na one tri titule najboljeg afričkog igrača ... Da ironija bude veća, 2006 i sad 2009 (kada je rešio finala LŠ-a i bio briljantan u prvenstvu), nije dobio nagradu ...

hehe, kad nemacki drustveni mislioci kazu "Veber je rekao" tu je kraj bilo kakve rasprave
nesto je slicno i ovde kad Walken da svoje misljenje :D
Eto je najbolji africki fudbaler ikada, resio je dva finala LS, odigrao je nekoliko fantastickih sezona
mislim da je Barsa vise izgubila dolaskom njegovim odlaskom nego sto je dobila dolaskom Ibrahimovica

Teri udario radnika automobilom

Džon Teri je posle meča sa Interom svojim automobilom udario radnika obezbeđenja Čelsija, zbog čega je u sredu bio na ispitivanju u policiji.

Incident se dogodio u utorak oko 23h na parkingu ispred stadiona Stamford Bridž. Čelsi je saopštio da je Terijev automobil bio okružen fotografima i navijačima, i da je prilikom njegovog odlaska sa stadiona oboren tridesetpetogodišnji radnik kluba, kojeg je Teri udario u predelu kolena. Fudbaler je potom nastavio da vozi, ne proverivši da li je čovek ozbiljnije povređen.
Policija je navela da je tridesetpetogodišnjem čoveku polomljena noga, a da Teri, uprkos tome, nije zaustavio automobil. Čelnici kluba su stali u odbranu fudbalera i naveli su da Englez nije bio svestan toga da je nekoga povredio jer nije primetio da je udario radnika. Engleski mediji takođe navode da je Teri bio podvrgnut i testu na alkohol.

Govedo.
Definitivno ne zaslužuje kapitensku traku nacionalne selekcije.

Razlika između Čelsija sa jedne, i Milana, Barselone i Real Madrida sa druge strane je ogromna.

Pre svega, potonji su osvajali ligu šampiona :mrgreen:

Nisi ti mene dobro razumeo.Rekao sam koja je razlika izmedju vlasnika Barselone,Milana i Reala sa jedne strane i vlasnika Celzija sa druge strane?Svi oni dovode dobre igrace i trose puno novca na to...Moje pitanje je zasto bi to bilo privilegija ovih prvih klubova?Zasto ljudi mrze Celzi zbog toga sto puno izdvajaju za igrace,a ne mrze recimo Barselonu ili Milan koji su isto uvek dovodili zvucna pojacanja i trosili puno para?

Nisi ti mene dobro razumeo.Rekao sam koja je razlika izmedju vlasnika Barselone,Milana i Reala sa jedne strane i vlasnika Celzija sa druge strane?Svi oni dovode dobre igrace i trose puno novca na to...Moje pitanje je zasto bi to bilo privilegija ovih prvih klubova?Zasto ljudi mrze Celzi zbog toga sto puno izdvajaju za igrace,a ne mrze recimo Barselonu ili Milan koji su isto uvek dovodili zvucna pojacanja i trosili puno para?

Razumeo sam, šalio sam se. :mrgreen:

Možda ljudi mrze Čelsi zato što Real, Milan i Barca "ponekad" izbace i sjajne igrače iz sopstvenog omladinskog pogona.
Možda je opravdanje Milanu, Realu i Barci i to što spadaju u najuspešnije klubove u istoriji.

Hehe, kamo srece. Ne pamtim neko skupoceno pojacanje Milana...

Dobro istina Berluskoni je u poslednje vreme malo zavrnuo slavinu,ali je pre redovno dovodio dobra pojacanja...Pa i Ronaldinjo moze da se stavi u ta skupa pojacanja,ipak je on bio proglasen za najboljeg igraca sveta.A ne treba valjda ja da te podsecam ko je sve nosio dres Milana...Meni je recimo dovodjenje Pata jako dobar potez Milanove uprave,mislim da ce on biti igracina.Ne znam sto ga vi na vasoj temi prozivate...Ono sto jeste istina,je cinjenica da vam je ekipa stara i da mora da ide na remont.Ima tu dobrih igraca,ali su vecina vec matori...

Dobro istina Berluskoni je u poslednje vreme malo zavrnuo slavinu,ali je pre redovno dovodio dobra pojacanja...Pa i Ronaldinjo moze da se stavi u ta skupa pojacanja,ipak je on bio proglasen za najboljeg igraca sveta.A ne treba valjda ja da te podsecam ko je sve nosio dres Milana...Meni je recimo dovodjenje Pata jako dobar potez Milanove uprave,mislim da ce on biti igracina.Ne znam sto ga vi na vasoj temi prozivate...Ono sto jeste istina,je cinjenica da vam je ekipa stara i da mora da ide na remont.Ima tu dobrih igraca,ali su vecina vec matori...

Ma to ga neki prozivaju, mada ja mislim da je trenutno jedna od vodećih figura Milana.

Inter ima i boljeg golmana, bolji napad, a ni sredina im nije puno lošija - Kambijaso po meni nije ništa lošiji od Esijena, Snajder je igračina i trenutno je bolji i od Deka i Džoa Kola, dok Stanković nije ništa lošiji od ovakvih Balaka i Lamparda ...

Čelsi ima malo bolju odbranu samo jer imaju više izbora, inače pojedinačno nisu ništa bolji ...

Ovo nema blage veze sa istinom...

Mozda je bolji golman ako gledamo samo italijansku ligu...srecom se igra fudbal na jos nekim mjestima... Pa vise ne vladaju mafijaski klubovi kao sto je Juve...

Kambijaso je losiji od Esijena iako je odlican igrac...

Snajder jeste igracina...

Ostalo necu ni da komentarisem...

Jedino sto valja u njihovoj odbrani je Samuel i kapitencina...Ostalo je raspad... Raspad predvodi ``najbolji desni bek na svijetu``...:hahaha1: Gdje su ljudi vama oci?

Razumeo sam, šalio sam se. :mrgreen:

Možda ljudi mrze Čelsi zato što Real, Milan i Barca "ponekad" izbace i sjajne igrače iz sopstvenog omladinskog pogona.
Možda je opravdanje Milanu, Realu i Barci i to što spadaju u najuspešnije klubove u istoriji.

Uz svo postovanje...sta znas ti o Celzijevoj istoriji? I o Celzijevom omladinskom pogonu?

Koji ljudi mrze? Ljudi ne mrze...samo neljudi...

Htedoh samo reci da Milan nije ni u top 10 po potreosnji poslednjih godina :)

Bilo je tu još dosta grešaka, ali ova Realova je kriminalna ... Anri se nije pokazao u Juventusu, jer ga je Ančeloti gurao na levo krilo gde nije bio dobar, i zato su ga se i rešili ... Doveli su Trezegea u zamenu, a David je opravdao poverenje ...

Najveća greška je kad je Viljareal poslao svoje ljude u Južnu Ameriku da provere kakav je igrač taj Alfredo Di Stefano o kom im toliko pričaju. Oni došli, videli Di Stefana kako tri puta asistira jednom saigraču koji tako postiže het trilk, i umesto Don Alfreda uzeli tog baju za kog niko živi danas ne zna ni da se bavio fudbalom.

Kakvi carevi. :worth:

Inače, najbolji afrički fudbaleri ikad, pored Etoa, Okoče, i Vee, su Abedi Pele i Mohamed Timumi. Eventualno i Rože Mila i Salif Keita. A ko bi zaboravio i legende Rigoberta Songa, Lukasa Radebea, Mustafu Hađija, i Nvankva Kanua? :D

Bio je jednom davno, još pre rata, u eri Leonidasa Da Silve, Matijasa Sindelara, Đuzepea Meace, ali i našeg Moše Marjanovića, jedan legendarni marokanski fudbaler koji je u to vreme važio za vanzemaljca, i koji je prvi poneo čuveni nadimak ''Crni Biser''. Njegovo ime je bilo Larbi Ben Barek.

Imate ovde nešto od njega, kao i od Timumija:

pre neki dan izasla Bekamova izjava kako ne bi igrao za Man City jer je to klub bez tradicije, kao to su samo pare, bla, bla, bla (nasao se ko ce da prica)
bio je dobar komentar na tu vest nesto tipa "pare vam ne mogu dati tradiciju, ali vam mogu pomoci da je stvorite" ne bi ni Barsa ni Real, ni Man Jun bili veliki da su ziveli od kore hleba i da u njih nisu usle velike pare

Ovo nema blage veze sa istinom...

Mozda je bolji golman ako gledamo samo italijansku ligu...srecom se igra fudbal na jos nekim mjestima... Pa vise ne vladaju mafijaski klubovi kao sto je Juve...
Ako gledaš i LŠ, Cezar je bio jedina svetla tačka Intera (uz Zanetija naravno) proteklih godina, i da nije bilo njega prošle godine, Manćester bi ih počistio u prvom meču ...

Kambijaso je losiji od Esijena iako je odlican igrac...
Jeste, ali ne puno ... Prilično podcenjen igrač, koji sjajno čita igru protivnika i seče napade ...

Jedino sto valja u njihovoj odbrani je Samuel i kapitencina...Ostalo je raspad... Raspad predvodi ``najbolji desni bek na svijetu``...:hahaha1: Gdje su ljudi vama oci?
Samuel je odličan, dok je bio u Romi, u jednom periodu je bio možda i najbolji štoper na svetu ... Lusio je svetska klasa, jako retko pravi faul, i vrlo lagano iznosi loptu na drugu polovinu ... Cezar je u samom vrhu golmana, i trenutno daleko bolji od Čeha ...

Ako ti je Maikon smešan igrač, onda jebbiga, šta da ti kažem ... Svakave nebuloze si pričao prilikom ocenjivanja određenih igrača, ali ova se izdvojila kao šampionska ...

Back