GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.916
we`ll seeeeeeeeeenenad.vasic:nije svaki dan badnji dan
CHELSEA has won CHAMPIONS LEAGUE 2006 .......
tako ce se pricati 8)
we`ll seeeeeeeeeenenad.vasic:nije svaki dan badnji dan
Znam ja da je LijEPO dok sanjas... ali videces...i to uskoro ... sta je realnost!GRIZZLY:we`ll seeeeeeeeee
tako ce se pricati 8)
samo da te ispravim u gresci posto si pogresno napisao jer treba:GRIZZLY:we`ll seeeeeeeeee
tako ce se pricati 8)
prepucavamo se bezveze a ja jedva cekam 23. pa cemo vidjeti zajedno i onda ....... 8)nenad.vasic:samo da te ispravim u gresci posto si pogresno napisao jer treba:
BARCELONA has won CHAMPIONS LEAGUE 2006
vidis da si napravio veliku gresku
ma necu kukati proci ce oni ....... i ti to znas u dubini duse 8)bojan86:OK samo medo Grizli, nemoj POSLije SjUTRA kukati kad Barca prodje...
Aaaa.pissbottleman:Krece od srede....
Nego jesi l' ti svratio jopet na temu o Pearl Jam...jes' cuo sh'a ti rekoh?Da glasash?
GRIZZLY:ma necu kukati proci ce oni ....... i ti to znas u dubini duse 8)
pa vise ljudi navija za Barsu ... tako da se nista ne cudim .... ali ti glasovi nista ne odlucuju ..........................nenad.vasic:evo i rezultata:
Ko će u četvrtfinale Lige šampiona ?
Čelsi
783
Barselona
1173
GRIZZLY:pa vise ljudi navija za Barsu ... tako da se nista ne cudim .... ali ti glasovi nista ne odlucuju ..........................
cekam 23. 8)
svaka cast, sve si u pravu .........batka_mija:naravno da mi se svidja celzi! mozda ne treba da mi se svidja zbog toga sto novine pisu da celzi ne igra 'leprsav' fudbal?
taj stil igre volim, cvrsto, muski, na gol! kad je neko toliko dobar da zna tacno koliko mu treba da bi pobedio! ronaldinjo ce dati gol na utakmici i napraviti 10 lepih poteza, ali, da li ce to biti dovoljno za pobedu? ne izgleda mi ni da se fudbal vise igra zbog lepote, nego zbog para, bodova! oni su se fantasticno uklopili u moderan fudbal! pa oni su moderan fudbal!!! treba izdrzati pritisak medija, timova koji ih prate na tabeli... ne cini se bas da je to njima problem! i ne mislim da igraju najruzniji fudbal, samo malo manje lete oko lopte! i takodje mislim da celzijevi igraci uopste nisu tehnicki slabiji od igraca barselone (ako izuzmemo ronaldinja, naravno)! samo je pitanje postavka igre i sta trener trazi od njih!
sto se mene tice, mislim da je proslo vreme pelea, garince, maradone, batistute... kad je jedan igrac mog'o da odluci 5 utakmica za redom... sad se igra drugaciji fudbal i ne mislim da je ruzniji nego pre...