Chatt kao flert

• Začetnik teme Začetnik teme ®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja volim da catujem mnogo... svaki dan bi' catovao... a sto se flerta tice, skoro da je postalo moje srednje ime... posto, kad sednem za sto pored muzike... karirani stolnjak bode oci... a ja se isprsim, uputim poseban pogled i osmeh, kao disko kugla, pocne da svetli... eh, devla, devla... pricao sam vec... a sto se tema tice, to vec ne znam... nikad nisam doziveo da mi zakljucaju ili obrisu temu... :D

Mene neki ovde često navlače na četersku blud, a ja sam naivna pa lako nasednem. :mrgreen:. (i znam da će ovde biti nekih koji će ovo "navlače" i "nasednem" da tumače u svojoj slobodnoj interpretaciji al neka ih, neću im kvariti maštariju... :mrgreen: )

bug.gif

Shavtam identitet po pisanju...
Ima tu stvarčica među redovima koje najbolje kazuju ko je kava ličnost..

Kolega, posle 30 tisuća i kusur postova, ne treba biti psiholog da se to skonta. Razumnom čoveku je dovoljno nekoliko meseci boravka po forumima da to vidi i oseti. Vezano za čet, obično se prežvakavaju iste priče i sudbine, nivoi sprdačine i ozbiljnosti, ali uvek možete naleteti na osobu koja je zanimljiva za razgovor i nešto dublje od toga, te zato i vredi neki put gubiti vreme sa budalaštinama.

zujim po forumu bez ikakvog opterecenja... da li se moji postovi ili teme svidjaju modovima ili ne, kao i zashto, je poslednja stvar o kojoj razmishljam... mislim da i sama chesto uchestvujem u chatu iako nisam na forumu iz tog razloga... takodje smatram da flert provuchen kroz chatovanje ume da bude veoma zabavan...:D

Ја углавном аутистично причам сама за себе...:-?
Никад нисам умела да заподевам необавезну комуникацију, а да флертујем још мање....на жалост...:-(

uuu sad smo cool , znamo engleski bolje od svog jezika...:roll:

Ha, koje qrcenje... :razz:
Podseca me na makedonce iz Detroita koje poznajem. Druga generacija rodjena u Americi koja se trudi da govori makedonski a kad neku rec ne znaju ubace engleski ali da lici na makedonski
Pa onda recenica ide: Ke ideme vo grad so karot
Ali oni ljudi stvarno ne mogu da se sete reci pa je to i simpaticno.

Eto, kako ja flertujem sa Zeffirom 8-)

Ha, koje qrcenje... :razz:
Podseca me na makedonce iz Detroita koje poznajem. Druga generacija rodjena u Americi koja se trudi da govori makedonski a kad neku rec ne znaju ubace engleski ali da lici na makedonski
Pa onda recenica ide: Ke ideme vo grad so karot
Ali oni ljudi stvarno ne mogu da se sete reci pa je to i simpaticno.

Eto, kako ja flertujem sa Zeffirom 8-)
Ma, da nemaš kapicu, ne bi te nijedna pogledala 8-) :lol:

Back