Fuu-chan
Zainteresovan član
- Poruka
- 321
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hocu i ja tu rasu. Vise mi se svidja od Ruske Plave jer je krupnija od nje. A vise mi se svidja i od Britanske Plave jer je sitnija. :-) Bas mi je idealna ta srednja velicina. Imao sam pre jedno mace koje nije bilo cisti Kartuzijanac, ali je bio skroz siv. Sasvim slucajno ga dobio. Fantasticnog je karaktera. Kao da je pas a ne macka. Slusa, prati te. Skace igra se stalno. Ne opada joj dlaka i nema buve. I mnogo je mekana. Idealna maca. Samo ne mogu opet da je nadjem. I kod nas nisam naisao ninajednu odgajivacnicu, a trazim vec jedno vreme.
A ubili su mi to plavo mace lovci zbog besnila. Bio je jos mace sedeo ispred dvorista. Idijoti srpski. Samo mi nije jasno kome je palo na pamet da to organizuje po celoj zemlji i da se na taj nacin vrsi preventiva. Mi smo bre divljaci u sred Evrope. Zato i nismo u Evropi. Primitivci neizivljeni. Otisao sam predaleko. Zna li neko ko ima Kartuziske mace u Srbiji? HITNO!!!
A ubili su mi to plavo mace lovci zbog besnila. Bio je jos mace sedeo ispred dvorista. Idijoti srpski. Samo mi nije jasno kome je palo na pamet da to organizuje po celoj zemlji i da se na taj nacin vrsi preventiva. Mi smo bre divljaci u sred Evrope. Zato i nismo u Evropi. Primitivci neizivljeni. Otisao sam predaleko. Zna li neko ko ima Kartuziske mace u Srbiji? HITNO!!!
Imas uzgajivacnicu kod Gige. Tu sam i ja kupila malog genija. Tel.011/489-5393
E ne znam koliko kosta. Meni su te devojke poklonile. Ima sigurno cenovnik na netu.
Predpostavljam da je od 300 do 500 evra.
Ko je hrani njega obozava i prema toj osobi ce biti otvorenija nego prema ostalima. Izabere jednog ukucanina i njemu je privrzena. Zato sam i napisao da je kao pas. :-)