Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Elishabeth:
MOZETE LI MI RECI STA CE BITI SA COLOM(BALTAZAROM).ZNA LI NEKO PRAVO IME TOG GLUMCA?
Zove se Julian McMahon.Njega ce Fibi,valjda u 5-oj sezoni ubiti.Razlog:PRESTACE DA GA VOLI!!(??)
Upotrebice napitak i ubice ga.On ce joj ostaviti oprostajno pismo(bas je tuzno :( ).Mogu da ga stavim ovde,ako hocete.

>Prue&lt:
Elishabeth:
MOZETE LI MI RECI STA CE BITI SA COLOM(BALTAZAROM).ZNA LI NEKO PRAVO IME TOG GLUMCA?
Zove se Julian McMahon.Njega ce Fibi,valjda u 5-oj sezoni ubiti.Razlog:PRESTACE DA GA VOLI!!(??)
Upotrebice napitak i ubice ga.On ce joj ostaviti oprostajno pismo(bas je tuzno :( ).Mogu da ga stavim ovde,ako hocete.

Smrc,smrc...A bas mi se svidjao!On je ipak iskreno voli!A da li tacno da ce imati njegovo dete?

Evo spells sa kojima je Piper pokusala da povrati Prue:

Hear now the words of the witches
The secrets we hid we night
The oldest of gods are invoke here
The great work of magic is sought
In this night and in this hour
I call upon the ancient power
Bring back my sister
Bring back The Power of Three.

Hear these words,
Hear my cry
Spirit from the other side
Come to me, I summon thee
Cross now the Great Divide.

Power of the witches rise
Course unseen across the skies
Come to us who call you near
Come to us and settle here.

Blood to Blood,
I summon thee
Blood to Blood,
return to me.

Sasha85:
Evo spells sa kojima je Piper pokusala da povrati Prue:

Hear now the words of the witches
The secrets we hid we night
The oldest of gods are invoke here
The great work of magic is sought
In this night and in this hour
I call upon the ancient power
Bring back my sister
Bring back The Power of Three.

Hear these words,
Hear my cry
Spirit from the other side
Come to me, I summon thee
Cross now the Great Divide.

Power of the witches rise
Course unseen across the skies
Come to us who call you near
Come to us and settle here.

Blood to Blood,
I summon thee
Blood to Blood,
return to me.

Ima li neke cini za ljubav?

Sto se tice kopiranja,imas tamo na sajtu,pise nesto kao fun stuff.onda kliknes na book of shadows.Imas da izaberes da vidis cini iz prve,druge,trece i cetvrte sezone.Onda,kad se pojave cini obelezis ono sto hoces da kopiras,kliknes desnim tasterom na misu i ides na copy pa ga kopiras gde hoces...Mozda nije najjasnije,ali mislim da ces moci da se snadjes! :wink:

maniaccc:
nece valjda Phoebe da se osisa na kratko???????
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
Sta joj fali bash joj dobro stoji, podseca me na onu vilu koju je nVidia koristila za demo novih kartica ako ste je videli. Al ne bih da ostane tako za stalno i neverujem jer su joj ionako stalno menjali friz.

LunaLavgud:
Sto se tice kopiranja,imas tamo na sajtu,pise nesto kao fun stuff.onda kliknes na book of shadows.Imas da izaberes da vidis cini iz prve,druge,trece i cetvrte sezone.Onda,kad se pojave cini obelezis ono sto hoces da kopiras,kliknes desnim tasterom na misu i ides na copy pa ga kopiras gde hoces...Mozda nije najjasnije,ali mislim da ces moci da se snadjes! :wink:

Hvala nasla sam!Ja sam isla tamo negde gde se te knjige kupuju i slicno!

MOLIM SVE KOJI IMAJU NEKI MATERIJAL NA SRPSKOM JEZIKU O CHARMEDU DA MI POSALJU PP OKO DOGOVORA JER IMAM NAMERU DA NAPRAVIM SAJT NA SRPSKOM. (iskreno najvise se oslanjam na sashu85 absonica prue i sve ostale naravno!!!

Actress:
Hoće li se Pru pojavljivati u jos nekoj epizodi ?
U epizodi kada su odlazile u budućnost Pru je posedovala svoju aukcijsku kuću,a kako je to moguće ako vise nije živa :?:
Па пази овако....то што се десило у пророчанству ништа није тачно.Пророчанство је рекло да ће Piper родити девојчицу,али то није тачно,добиће дечака.А и што ти кажеш Pru би требала да је жива по пророчанству....и мислим да ће се појављивати,можда два пут,три пут...

Actress:
Hoće li se Pru pojavljivati u jos nekoj epizodi ?
U epizodi kada su odlazile u budućnost Pru je posedovala svoju aukcijsku kuću,a kako je to moguće ako vise nije živa :?:
Nece posto je Senon nekom opsno stala na zulj pa su resili da od nje ne pokazu ni S.
A ta buducnost je izmenjena onda kad su se vratile iz nje sa saznanjem da nikad nesmeju biti agresivne prema neduznim (prolaznicima 8) ).

E i sta ste svi navalili da ova Paige nevalja, nista joj nefali. Nego bih reko da je niko nevoli zato sto je zamenila Pru! Ako zanemarite tu cinjenicu, mala vestica je sasvim OK. Mada jest da nemoze da se poredi ni sa kim iz originalne postve zacarnih, al nije bash zasluzila da tako oplete po njoj.
Sta bi bilo da se pojavila pored njih tri, da im bude cetvrta carobnica!? Mislim da niko onda ne bi imao nista protiv...
Mozda bi najbolje ispalo da se ona pojavila par epizoda pre pogibije Pru, al sad!
That's the show buissines, baybe!

Sto se tice Pejdz,mislim da ne glumi kako treba.Previse je da kazem smotana.Pru je nekako bila jaka.Inace mislim,da je glumila najbolje od svih njih.Fibi je previse meka,a Pajper nekako indiferentna.Sto se tice muske uloge Kol je ubedljivo najbolji.Rekli ste da ce se Pru opet pojaviti.Hoce li to biti uskoro?I kako to da Fibi prestaje da voli Kola?

VictorySun:
MOLIM SVE KOJI IMAJU NEKI MATERIJAL NA SRPSKOM JEZIKU O CHARMEDU DA MI POSALJU PP OKO DOGOVORA JER IMAM NAMERU DA NAPRAVIM SAJT NA SRPSKOM. (iskreno najvise se oslanjam na sashu85 absonica prue i sve ostale naravno!!!

Pa,najvise za seriju mozes da pokupis sa ove teme... Pitaj me ako te nesto zanima... Mogu da ti pomognem da nesto prevedes..

Back