Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Miki 13991:
Jel ovo tema o Simpsonovima?Neki neumeju ni da koriste forum,a pametuju nešto.I nisu super Simpsonovi,bili su super do 15 sezone!
dobro al nemoras ti da ih ucis pameti!!!!!!!!!!!!
i sta spomenuli su simpsonove u 1,2 mozda 3 posta!!!!!!!
MISLIM BEZ LJUTNJE ALI SVAKO IMA PRAVO NA MISLJENJE I JA BAS MISLIM DA SU SIMPSONOVI I SADA TOTALNO DOBRI :)

Ja trenutno pripremam sajt za Chari,ali imate dobar sajt WWW.ATENEUM.CO.YU/CHARMED
gde mozete nabavitio knjige i igricu.Inace na dvd jos nema nazalost i ljudi ima forum za simpsonove,tamo pisite o tome,ali dobro nista strasno za ovo o simpsonovim,ali ja ne mogu da ih gledam nevalja mi pink,a sad idemo na temu CHARMED!!!

Za sve one koji stvarno vole seriju charmed imam sajt na tu temu. Na njemu je Forum,Chat, Likovi,Glumci,Epizode...

http://www.charmed-forever.co.nr

banner486x6043os.gif

Caos narode!!!
Upravo sam saznao da je premijera u Americi poslednje epizode C H A R M E D (!178!)
21. maja i ta epizoda se zove *F O R E V E R C H A R M E D*!!!!!SMRC :-( :-x
a sada se zabavljam tako sto gledam celu seriju ispocetka na DVD, a inace imam 172 epizode!!! :D

warlock_032:
Caos narode!!!
Upravo sam saznao da je premijera u Americi poslednje epizode C H A R M E D (!178!)
21. maja i ta epizoda se zove *F O R E V E R C H A R M E D*!!!!!SMRC :-( :-x
a sada se zabavljam tako sto gledam celu seriju ispocetka na DVD, a inace imam 172 epizode!!! :D

Slucajnost...Ja sam za ovo znao pre mesec i vise dana...inace imam 174 epizode ,a i ja se zabavljam sto gledam seriju ispocetka...sada sam upravo zavrsio prvu sezonu! :)

xtamara:
Za sve one koji stvarno vole seriju charmed imam sajt na tu temu. Na njemu je Forum,Chat, Likovi,Glumci,Epizode...

http://www.charmed-forever.co.nr

banner486x6043os.gif

Лепо урађено...Све у том фонту...мада помало непрофесионално...А и она реклама за клуб за одраселе.... :confused: Схватам да треба да се заради,ал де баш на томе...

Back