Čitam vesti na teletekstu a sad i na netu :
Meni je ovo neobicna odluka skupstine CG
https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=318259
Meni je ovo neobicna odluka skupstine CG
https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=318259
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Hrvatskoj je glavno pitanje 'Đes' bijo devesprve?', a u Crnoj Gori izgleda da je 'Đes' bijo devesdruge?'...
...ne razumem?
A đes' ti bijo devesprve, a?
devedesdruga me je zbunila
Pa to je ovaj na videu spočitavao drugima, đe ste bili devesdruge...
Nisi odgovorio na pitanje?
Da Milo je vrhovni Bogotac , a njegovi učenici Dodick i Vučić ga verno slede , pa tako na istu foru ona budala u Bosni zamajava raju sa nekom zastavom u nekoj kancelariji , a Milo sa ispravljanjem krivih Drina od pre 100 godina ,za ovog ovde no comenntKoje zamlacivanje masa, ali sve je bolje od pogleda na poluoprazne frizidere, a Milu to veoma dobro ide.
Da Milo je vrhovni Bogotac , a njegovi učenici Dodick i Vučić ga verno slede , pa tako na istu foru ona budala u Bosni zamajava raju sa nekom zastavom u nekoj kancelariji , a Milo sa ispravljanjem krivih Drina od pre 100 godina ,za ovog ovde no comennt
Pa to je ovaj na videu spočitavao drugima, đe ste bili devesdruge...
Nisi odgovorio na pitanje?
A ovog što uhapsiše...tek sam sad pogledao snimak.
Gde si bio ti? Što si zapeo za baš mene?
Ja bio dobrovoljac, odnosno htio sam biti dobrovoljac, otjerali me kući jer sam bio još maloljetan...
A ti?
Ma ne , tamo je glavno pitanje da ako sabor izglasa istu rezolucioju , da bi se smanjili na Zagreb sa okolicom. koliko ste posedovali prije 18 te.U Hrvatskoj je glavno pitanje 'Đes' bijo devesprve?', a u Crnoj Gori izgleda da je 'Đes' bijo devesdruge?'...
Čudna odluka.Da li se može poništavati nešto što se nekada dogodilo?
To znači da više nema osnova da se Podgorička skupština smatra nelegalnim revolutivnim konventom iz prostog razloga što je sada to stanje zakonski sankcionisano i ugrađeno u crnogorsku državnu istoriju, naknadnom odlukom. Crna Gora je 2018. godine sprovela u delo nešto što skoro da ni Jugoslavija nije; priznala je Podgoričku skupštnu.
Kako nekog ko ima državljanstvo ove države možeš tretirati kao strance?Onda bi i sve one koji imaju dvojno državljanstvo a to su pre svega oni koji su izbegli iz Hrvatske a koji su uzeli i hrvatsko državljanstvo morao tretirati kao strance.sad sve dukljane u srbiji koji imaju dvojno drzavljanstvo tretirati kao strance... koji sljam
A mi sad dobismio i izlaz na more .To znači da više nema osnova da se Podgorička skupština smatra nelegalnim revolutivnim konventom iz prostog razloga što je sada to stanje zakonski sankcionisano i ugrađeno u crnogorsku državnu istoriju, naknadnom odlukom. Crna Gora je 2018. godine sprovela u delo nešto što skoro da ni Jugoslavija nije; priznala je Podgoričku skupštnu.