"CG na ivici građanskog rata"; Knežević: Ne predajem se

Mračak@

Elita
Poruka
24.612
Ћао,

Видимо да се у Монтенегро држави свашта нешто дешава.
Да ли думате да ће и у Подгорици и још неким опозиционим тврђавама у Монтенегреу да се дигне харанга на тренутну власт?

Можда би то могло да изгледа овако:

Poslednja izmena od moderatora:
Који јуначни део, то је измишљотина, зар то није јасно данас?

Nasao sam ove moje pse zive i zdrave... Ispred zgrade u Beogradu. Ti, trovacu pasa, MORA da zivis u bloku 23. Javlja mi se u snovima. :mrgreen:
_______

Nadjoh ispred zgrade 10 Mozzart tiketa, bacenih, pa ih iz zezanja pokupih. Da proverim na netu, ovako zaludan.

I jedan od, njih, gde cuda, dobitan: 1448-4505453-*** 100 RSD. Iebote.

Lud je ovo narod. Baca dobitne tikete! :lol:

_nobody_

"CG na ivici građanskog rata"; Knežević: Ne predajem se

Podgorica -- Nakon hapšenja jednog od lidera Demokratskog fronta Nebojše Medojevića, iz DF upozoravaju da je Crna Gora na ivici građanskog rata.

Sve ovo sto se desava u Crnoj Gori je predvideo otac Tadej prozorljivi . Da ce u Crnoj Gori doci do gradjanskog rata, da ce Hriscani i Srbi tesko stradati, ali da ce i na kraju pobediti izdajice i bezboznike Milogorske srbomrzacke....

Какве су ти мисли такав ти је живот- Отац Тадеј

upravo tako upravo tako

A misli danasnjih montenegrina su zle . Mrznja.

Zele da zatru svoju bracu i sestre, samo zato sto su i dalje Srbi, sto ne

Тако је говорио и да ће Косово постати противправно независно, али да то није толико важно, колико је важно да ми никада не потпишемо ту независност и да се покајемо за неке старе српске грехе које и сада понављамо.

Говорио је да су ти греси пре свега, нецрквеност, чедоморства, псовке, спиритизам, сујеверја, разврат, прељубе, неверства супружника једно другоме, не држање постова, не држање молитве, содомија, погрешно васпитавање деце, непослушност и пркос деце према родитељима…

Говорио је и да ће Америка ускоро пући као балон, и да ће тек после краха Америке, Запада и НАТО-а, Срби да ослободе Косово, јер ће се НАТО повући са Косова пре тога, и Шиптари ће бити страховито брзо поражени, тако да више неће бити ни једног Шиптара на Косову.

Што је трагично, рекао је да ће Срби да се врате Богу тек после жестоког страдања, и да ће Запад поново и војно ратовати против Србије.

Био је отворено против политике ДОС по многим питањима, и говорио је да су многи у ДОС отворени антисрби и несрби, који уништавају Србију.

Ovo su nasi gresi i zato treba sto pre da se pokajemo i krenemo pravim putem Gospoda naseg i spasitelja Isusa Hrista

Говорио је да су ти греси пре свега, нецрквеност, чедоморства, псовке, спиритизам, сујеверја, разврат, прељубе, неверства супружника једно другоме, не држање постова, не држање молитве, содомија, погрешно васпитавање деце, непослушност и пркос деце према родитељима…

Nasao sam ove moje pse zive i zdrave... Ispred zgrade u Beogradu. Ti, trovacu pasa, MORA da zivis u bloku 23. Javlja mi se u snovima. :mrgreen:
_______

Nadjoh ispred zgrade 10 Mozzart tiketa, bacenih, pa ih iz zezanja pokupih. Da proverim na netu, ovako zaludan.

I jedan od, njih, gde cuda, dobitan: 1448-4505453-*** 100 RSD. Iebote.

Lud je ovo narod. Baca dobitne tikete! :lol:

_nobody_

Sad da castis - sta si se stis'o! :per:

- - - - - - - - - -

Ћао,

Да ли думате да ће и у Подгорици и још неким опозиционим тврђавама у Монтенегреу да се дигне харанга на тренутну власт?

Може ли јуначни део народа Монтенегреа да се дигне, или их се већина већ преселила у Србију?

Sve ce to Milo da sredi, nemo' se brines.

- - - - - - - - - -

Који јуначни део, то је измишљотина, зар то није јасно данас?

Ono sto je bilo junacno je izginulo, i hvala im, neka im je slava i pokoj dusi.

A sto je preteklo su utukli Titovi komunisti, tacnije komunjare jer su i utukli prave komuniste.

Tako da danas mogu samo da se slozim s tobom.

Sad da castis - sta si se stis'o! :per:

:hahaha1:

Upravo sam naplatio tiket, rekoh ribi u kladji, ja taman da ga bachim, a on dobitan! :hahaha:

Uzeh liste, sada cu da sastavljam APP za subotu, Primera i Segunda, koje uvek igram, dva listica. Za 30 RSD, jedan za subotu, jedan za nedelju. Sada cu da (se) castim, bice 50 RSD za svaki! :rotf:

Lood smo mi narod, bloooseru. BIA me otima usred dana 2017., Pedev iebe ovaj unizeni i ponizeni narod gde god stigne, a niko prstom da mrdne (moze biti i gore, kazu mi ljudi). Ko ovde, u Srbiji, poludeo nije, taj nije normalan!

Ne moze ovo reality ludilo na ulicama Beograda nicim da se zameni! Nemacka je dosadna zemlja u odnosu na ovo! :lol::lol::lol:

_nobody_

Ћао,

Може ли јуначни део народа Монтенегреа да се дигне, или их се већина већ преселила у Србију?

Možda bi i bilo nečega da Vučić nisu na vlasti u Srbiji, ali kako su naprednjaci tu, ništa.

Kake to veze ima, msm, ako zezaš samo Mrakija onda ok....

Ne zezam; naprednjački režim je obustavio sve operacije kako da kažem u tom smeru...što od finansija, što u drugim kapacitetima...pružili su Đukanoviću ruku pomirenja.

I danas kada postoje po neki skup u kojem možda prisustvuje i Tadić, Milo uslovljava da mu se ne uputi pozivnica ili ako sede da sede što dalje je moguće jedan od drugog. I ovako politički oslabljen, nikada mu nije (niti verovatno hoće) oprostiti.

Back