Ceznja

• Začetnik teme Začetnik teme JUG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Desi se da muskarac upozna devojku I da prosto oseti (zna) da se on njoj veoma svidja. Do koliko dana je ok da muskarac toj devojci udara ceznju ( tj. da ga nema, da se ne pojavljuje)
do starackog doma,kad postanete gerijatrija.
onda se tu nadjete i secate vremena kad ste bili mladi,lepi i ispeglani i kako si ti njoj udarao ceznju jer si hteo da budes frajer,a sad ona tebi udara kontru iz osvete sto je ostarila cekajuci te :heart:

..Nije tacno george...Temperamentan znaci da daje celog sebe kad voli, ne plasi se da ce biti odbijen, ne misli na to da ce ljubav prestati i u svakom smislu vatren....Kad voli voli do maksimuma, a ne udara ceznju...

To je tvoj opis sa kojim se ne slazem uopste..znaci ko otvori karte naebo je..meni to ne mora niko priznati..ni u procentima ne postoje devojke koje ce se baciti u narucje iskrenom muskarcu koji joj otvori dushu.

To je tvoj opis sa kojim se ne slazem uopste..znaci ko otvori karte naebo je..meni to ne mora niko priznati..ni u procentima ne postoje devojke koje ce se baciti u narucje iskrenom muskarcu koji joj otvori dushu.

Na zalost, naici na iskrenog muskarca ravno je mogucnosti da izronim sa biserom na crnogorskom primorju...
..Cenim to sto si rekao - jer znam da danas ima dosta muskaraca koji se ponasaju u stilu "udaranja ceznje"....Ja ne volim takve igrice...A takve ne otkacinjem samo kad sam jako zaljubljena....Mada me i to brzo prodje, ako doticni pretera...

Ej,Ti sto tamo pevas si svoje otpevao.Svaka ti cast,osvojio si prvo mesto na takmicenju za naj KRETENA! Cestitam!A ti JUG,ako ti se ta devojcica svidja nemoj bas da preteras sa udaranjem ceznje!vozdra

...dokle sunce sa istoka probudjenu rosu ljubi,
nas se autor,setnom mislju,seca jednog sna na javi.
misao ga dugo goni,pa sad zali to sto gubi,
i uz ceznju,kroz daljinu,uzdah mu se teski pojavi...

...a da...naslov...vizija...autor...slonce...

Desi se da muskarac upozna devojku I da prosto oseti (zna) da se on njoj veoma svidja. Do koliko dana je ok da muskarac toj devojci udara ceznju ( tj. da ga nema, da se ne pojavljuje)
Danas cu ti dati, kada vece padne,
U svetlosti skromnoj kandila I sveca,
U cistoti duse moje, nekad jadne,
Citavu bujicu proletnjega cveca.

U sobi ce biti sumrak, blag ko tvoje
Srce, sumrak stvoren da se dugo sanja.
Na oknima svetlim zabljestace boje
U taj svezi trenut prvoga saznanja...

Sve ce biti lepse, sve draze I vise,
Noc koja se spusta, svet sto mirno spava,
Dugo mrtvo polje na kome mirise
Krzljava I retka u busenu trava.