gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
George..Totalno si me razocarao..Ja sam mislila da si od onih temperamentnih muskaraca, a ti ovamo pricas o kuliranju...CCC...
do starackog doma,kad postanete gerijatrija.Desi se da muskarac upozna devojku I da prosto oseti (zna) da se on njoj veoma svidja. Do koliko dana je ok da muskarac toj devojci udara ceznju ( tj. da ga nema, da se ne pojavljuje)

Temperamentan=stokatretman
do starackog doma,kad postanete gerijatrija.
onda se tu nadjete i secate vremena kad ste bili mladi,lepi i ispeglani i kako si ti njoj udarao ceznju jer si hteo da budes frajer,a sad ona tebi udara kontru iz osvete sto je ostarila cekajuci te![]()

..Nije tacno george...Temperamentan znaci da daje celog sebe kad voli, ne plasi se da ce biti odbijen, ne misli na to da ce ljubav prestati i u svakom smislu vatren....Kad voli voli do maksimuma, a ne udara ceznju...
To je tvoj opis sa kojim se ne slazem uopste..znaci ko otvori karte naebo je..meni to ne mora niko priznati..ni u procentima ne postoje devojke koje ce se baciti u narucje iskrenom muskarcu koji joj otvori dushu.
Ahahaha, obozavam te... Zeno!totalno je trulo da se uopste javljas devojci za koju znas da si joj interesantan...sta ce ti to?
kooliras, uzivas u tome koliko si neodoljiv, kad god se pogledas u ogledalo namignes, i kazes..ko je car?
i tako..
znaci najbolje je dozivotno udaranje ceznje:-|

Bas tako.klinacke gluposti...

Samo joj udaraj ceznju dok je neko drugi udara (citaj-sljepka) po goozici!
Ti mangup, ona srecna ...![]()
ljubav je lepa samo dok se ceka....ma koji je budala ovo rekao......
Danas cu ti dati, kada vece padne,Desi se da muskarac upozna devojku I da prosto oseti (zna) da se on njoj veoma svidja. Do koliko dana je ok da muskarac toj devojci udara ceznju ( tj. da ga nema, da se ne pojavljuje)
koja...desanka maksimovic...sem ako ti nije druga budala na umu...
pa znam ko je....il je onaj sto napisa plavi cuperak
.....ko voli da udara ceznju bolje da se drzi autica i eksnmena nego zena.
ops:
)))pa znam ko je....il je onaj sto napisa plavi cuperak
.....