Izgovor za idolopolonstvo.
Mislite lazete tako boga.
Mi ne... al...
Nisam hteo da vas brukam ali to hoces.
POKLONJENJE ČUDOTVORNOJ IKONI MAJKE BOŽIJE LEPAVINSKE
A+ A-
http://manastir-lepavina.org/vijest.php?id=3805
Pogledajte prilog 1410499
ZNACI NIJE KALNJANJE PRED IKONOM NEGO BAS KLANJANJE IKONI STO JE IDOLOPOKLONSTBVO I KAKO KAZE BOG KVARENJE i otpad od vere Hristove i izvornog Hriscanstva.
15 Zato čuvajte dobro duše svoje; jer ne videste nikakav lik u onaj dan kad vam govori Gospod na Horivu isred ognja,
16 Da se ne biste pokvarili i načinili sebi lik rezan ili kakvu god sliku od čoveka ili od žene,
17 Sliku od kakvog živinčeta koje je na zemlji, ili sliku od kakve ptice krilate koja leti ispod neba;
18 Sliku od čega što puže po zemlji, ili sliku od kakve ribe koja je u vodi pod zemljom;
19 I da ne bi podigavši oči svoje k nebu i videvši sunce i mesec i zvezde, svu vojsku nebesku, prevario se i klanjao im se i služio im; jer ih Gospod Bog tvoj dade svim narodima pod celim nebom;
5 Mojsijeva 4.
Bog kaze da je klanjanje slikama kvarenje... crkva koja praktikuje tako nesto se iskvarila nije vise original...ne sluzi vise Bogu
SAMO BOGU SE KLANJA ALI NE IKONI NA KOJOJ JE ON ILI BILO KO OD LJUDI ILI ANDJELA:
Joh 4:23 Ali ide vreme, i već je nastalo, kad će se pravi bogomoljci moliti Ocu duhom i istinom, jer Otac hoće takve bogomoljce.
Joh 4:24 Bog je Duh; i koji Mu se mole, duhom i istinom treba da se mole.
Off 19:10 I padnuvši pred nogama njegovim poklonih mu se; i reče mi: Gle, nemoj, ja sam sluga kao i ti i braća tvoja koja imaju svedočanstvo Isusovo. Bogu se pokloni; jer je svedočanstvo Isusovo Duh Proroštva.
Off 22:9 I reče mi: Gle, nemoj, jer sam i ja sluga kao i ti i braća tvoja proroci i oni koji drže reči proroštva knjige ove. Bogu se pokloni.
Apg 14:15 Ljudi! Šta to činite? I mi smo kao i vi smrtni ljudi, koji vam propovedamo jevandjelje da se od ovih lažnih stvari obratite k Bogu Živom, koji stvori nebo i zemlju i more i sve što je u njima;