Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Četnici su postojali u drugom svjetskom ratu a sve ovo iza toga je čist maskenbal .
Prije nego što nesto prokomentarišeš pročitaj i pokušaj da shvatiš . Napisao sam da je ono iza drugog svjetskog rataНије тачно. Четници постоје много пре Другог светског рата. Мало се едукуј о томе, пре него што почнеш о томе да пишеш...
Prije nego što nesto prokomentarišeš pročitaj i pokušaj da shvatiš . Napisao sam da je ono iza drugog svjetskog rata
čista sprdačina a nisam komentarisao ništa od prije drugog svjetskog rata . Ne umišljaj da ti jedini nešto znaš o komitama .
Не умишљам да ја једини знам (наравно да нисам то мислио, нити је то била поента) само ти кажем да су и пре Другог светског рата постојали четници. У Другом светском рату је постојао Равногорски покрет, који је народ, због сличности ратовања са четничким одредима, називао четницима. А после су они тај назив прихватили и носили га.
Не разумем зашто би то била ПРЕТЊА --------- свашта......... то је само ОБЕЋАЊЕ тј. НАЈАВА..........
Ko dade temi ovakav naslov - po cemu je setnja Novim Paarom pretnja bilo kome ? ....
Cetnici izjavili da ce prosetati Pazarom - i sta je to bitno ??
tako je, oni su se samo najavili srpskim domaćinima da će svrate do njihovo selo
pa da spreme prasetinu, jagnjetinu i rakiju
inače će im kuće popale
baš kao u drugom svetskom ratu
narod se radovao kad bi selo zauzeli Nemci
Valjalo bi cetnici malo da uteraju strah u kosti onim muftijin pretorijancima.
Jel ovo neki arhivski citat iz zidnih novina V Crnogorske ..ili VI licke ... mozda II Dalmatinske ??
Mozda dijalog iz ,,Mirka i Slavka ,, ? .....
Ja samo komentarišem ove koji se oblače kao da su izašli iz Bulajićevih filmova . Znam ponešto i o četnicima iz drugog svjetskog rata iz prveНе умишљам да ја једини знам (наравно да нисам то мислио, нити је то била поента) само ти кажем да су и пре Другог светског рата постојали четници. У Другом светском рату је постојао Равногорски покрет, који је народ, због сличности ратовања са четничким одредима, називао четницима. А после су они тај назив прихватили и носили га.
Да ли је то званичан арнаутски став?i treba...svoji su na svome...