Четници прете: Прошетаћемо по Новом Пазару

oce oce kako da ne:hahaha:

cetnik-cetnici.jpg

:hahaha:

Umirem :hahaha:

Jovan Šević :hahaha:

Није тачно. Четници постоје много пре Другог светског рата. Мало се едукуј о томе, пре него што почнеш о томе да пишеш...
Prije nego što nesto prokomentarišeš pročitaj i pokušaj da shvatiš . Napisao sam da je ono iza drugog svjetskog rata
čista sprdačina a nisam komentarisao ništa od prije drugog svjetskog rata . Ne umišljaj da ti jedini nešto znaš o komitama .

Prije nego što nesto prokomentarišeš pročitaj i pokušaj da shvatiš . Napisao sam da je ono iza drugog svjetskog rata
čista sprdačina a nisam komentarisao ništa od prije drugog svjetskog rata . Ne umišljaj da ti jedini nešto znaš o komitama .

Не умишљам да ја једини знам (наравно да нисам то мислио, нити је то била поента) само ти кажем да су и пре Другог светског рата постојали четници. У Другом светском рату је постојао Равногорски покрет, који је народ, због сличности ратовања са четничким одредима, називао четницима. А после су они тај назив прихватили и носили га.

Не умишљам да ја једини знам (наравно да нисам то мислио, нити је то била поента) само ти кажем да су и пре Другог светског рата постојали четници. У Другом светском рату је постојао Равногорски покрет, који је народ, због сличности ратовања са четничким одредима, називао четницима. А после су они тај назив прихватили и носили га.

za žandarmeriju je potrebna izuzetno okretna i zdrava osoba
selekcija je surova

e sad vremenom je nastao odred rodjaci od žandarma
pa se priključili i ovi izBosne...

i onda laku noć
postade sprdačina

Ko dade temi ovakav naslov - po cemu je setnja Novim Paarom pretnja bilo kome ? ....

Cetnici izjavili da ce prosetati Pazarom - i sta je to bitno ??

tako je, oni su se samo najavili srpskim domaćinima da će svrate do njihovo selo
pa da spreme prasetinu, jagnjetinu i rakiju
inače će im kuće popale
baš kao u drugom svetskom ratu

narod se radovao kad bi selo zauzeli Nemci

tako je, oni su se samo najavili srpskim domaćinima da će svrate do njihovo selo
pa da spreme prasetinu, jagnjetinu i rakiju
inače će im kuće popale
baš kao u drugom svetskom ratu

narod se radovao kad bi selo zauzeli Nemc
i

Jel ovo neki arhivski citat iz zidnih novina V Crnogorske ..ili VI licke ... mozda II Dalmatinske ?? :think:

Mozda dijalog iz ,,Mirka i Slavka ,, ? .....:think:

Jel ovo neki arhivski citat iz zidnih novina V Crnogorske ..ili VI licke ... mozda II Dalmatinske ?? :think:

Mozda dijalog iz ,,Mirka i Slavka ,, ? .....:think:

Не обраћај пажњу - човек је син војног лица из времена аустроугарског каплара, према томе - дабоме !!!

Ja samo komentarišem ove koji se oblače kao da su izašli iz Bulajićevih filmova . Znam ponešto i o četnicima iz drugog svjetskog rata iz prve
ruke jer sam ih imao i u najbljižoj familiji . Znam pomalo i istoriju jer nisam klinac koje je odrastao na video igrama nego imam 60 godina
tako da nema potrebe da polemišemo o nečem od prije drugog svjetskom rata jer to niko nije ni spominjao .

Back