Četnici "orgijali" u Srebrenici, a policija Republike Srpske mirno promatrala

Ovakvi što sad kao nešto pišaju po zastavi i pjevaju neke pjesmice, oni su mi najbolji bili na frontu. :lol: osloboditelji polovne tehnike i zaliha rakije, hehe...

Nisi zadrigle bradonje mogao stići ni pomoću trikova kad upale warp 3 skriven u guzici. :lol:
E sad mi tek nista nije jasno,...............
pa ko onda pobi te silne muje i hrvatcice:dontunderstand:

Svaka vam:thumbdown: cast ako normalan Srbin,normalan covjek ovo podrzava.Ovo je sramota i tesko iko normalan..ponavljam normalan ovo podrzava,a ti koji to kacis ,nisi ti nikakav Srbin i patrijota,vec ojadjeni klinac,koji eto dokazuje svoje Srpstvo youtube klipovima..bolje odi na Kosovo nego sto palamudis tu
A kada ce Muslimani spoznati svoju gresku i posuti se pepelom za na primer za Tuzlu,Celebice ili ono sto su u njihovo ime radili mudzahedini(umesto sto su im nudili zene i drzavljanstvo)?Ili su oni potpuna nevinasca koja ni mrava nisu zgazila,jadni oni?:think:

Sta ja znam kad ce sta Muslimani,kakve sad to ima veze:dontunderstand:Ovo je tema o onim budalama koje nepostuje cak ni mrtvo,pa da bar na miru puste te ljude da oplakuju svoje..uostalom zna se da je to u Srebrenici bio genocid,samo vi to poricete a cjeli svijet to zna,zato mi nemoj o nekim Celebicima,Tuzlama itd,jer kao prvo nije tema,kao drugo nepokusavaj zlocin opravdati zlocinom..sve zlocince treba osuditi,ali i sam vidis kako se neki postavljaju..zato mi nemoj tu o nekoj pravdi i postenju

ovdje se radi o genocidu na Srebrenici,a ljudske zrtve su ljudske zrtve,neovisno jesu Srbi,Muslimani,Hrvati...

Uostalom tebe nedozivljavam ni 2 posto nakon sto si par puta doslivno isamarana tu na forumu i nakon sto si dokazala svoje znanje(citaj neznanje) o raznim stvarima

ОвдЈе се не ради "о геноциду у Сребреници" (то чак ни антисрпски суд не говори)
овде се ради О ГЕНОЦИДУ У БРАТУНЦУ И ОКОЛНИМ НАСЕЉИМА.

И тачно је ДА СУ ЉУДСКЕ ЖРТВЕ - ЖРТВЕ, само теби је то изгледа "овисно" да ли су Срби или не(и не само теби)...а ми Срби ТО НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ.

E sad mi tek nista nije jasno,...............
pa ko onda pobi te silne muje i hrvatcice:dontunderstand:

Yeah, junačine su strijeljale zarobljene civile i vojnike. Zarobljenicima žicom ruke iza leđa pa mitraljez u ruke i kosi, primjer srpskog junaštva na djelu.

Gdje god je bio bilo kakav iole ozbiljniji okršaj, ovakva zadrigla ravnogorska nejač bježala je brzinom od oko 1.8 Mach probivši usput zvučni zid. :lol: bež' Simo, eto ih....

Ovakvi što sad kao nešto pišaju po zastavi i pjevaju neke pjesmice, oni su mi najbolji bili na frontu. :lol: osloboditelji polovne tehnike i zaliha rakije, hehe...

Nisi zadrigle bradonje mogao stići ni pomoću trikova kad upale warp 3 skriven u guzici. :lol:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Porediti Loru i ubistvo porodice Zec u Zagrebu sa genocidom u Srebrenici, apsolutno je morbidno i nedostojno komentara.

To ne znači da se nije desilo, to znači da se ne može ni porediti.
:ok:

Ima ih..samo neki nemaju muda izraziti svoje misljenje,jer ih bed da ih ove kvazi patriJote kasnije neuzmu za zub..r
Sta je jadnice ,nemas odgovor................
pa stavi me na ignore,............
i tako mozes resiti problem,
al rvatska junacina otvori temu,
pa bi neugodna pitanja da izbegava,
nego da te cujem,koliko ste muja pobili,
i dal ti imas moralno pravo o srpskim zlocinima pricati,
ako ne znas odgovor,tornjaj se sa svoje teme
sta je,gubis svoje spaljene zivce:lol:Hrvati nisu radili genocid kao vi,nigdje to nije zabiljezeno kao Srbi u Srebrenici,zato pssstttt jer si smijesna mala Srpkinja,zapravo takve su mi i najbolje,koje ni nisu u Srbiji:hahaha::hahaha::hahaha:Ajde i ti malo na Kosovo da doprineses svome narodu ili bar dodji u Srbiju da delis sudbinu svoga naroda:hahaha:Ali jelda,lepse je vani:per:
ahahahah
da...rvaqu i rvati o postenju.
:lol: umrecu od smeha.
EHEHE evo jos jedne mnogo smijesne:lol:Pazi ona ce umrijeti od smijeha,a sama njena pojava i nadasve argumentirani komentari su dovoljno smijesni:lol:Ta kava lose djeluje na tebe:hahaha:

Svaka vam:thumbdown: cast ako normalan Srbin,normalan covjek ovo podrzava.Ovo je sramota i tesko iko normalan..ponavljam normalan ovo podrzava,a ti koji to kacis ,nisi ti nikakav Srbin i patrijota,vec ojadjeni klinac,koji eto dokazuje svoje Srpstvo youtube klipovima..bolje odi na Kosovo nego sto palamudis tu

Sta ja znam kad ce sta Muslimani,kakve sad to ima veze:dontunderstand:Ovo je tema o onim budalama koje nepostuje cak ni mrtvo,pa da bar na miru puste te ljude da oplakuju svoje..uostalom zna se da je to u Srebrenici bio genocid,samo vi to poricete a cjeli svijet to zna,zato mi nemoj o nekim Celebicima,Tuzlama itd,jer kao prvo nije tema,kao drugo nepokusavaj zlocin opravdati zlocinom..sve zlocince treba osuditi,ali i sam vidis kako se neki postavljaju..zato mi nemoj tu o nekoj pravdi i postenju

Ko si bre ti da kazes ko je normalan Srbin? A zasto da ne podrzava, to nije tvoja stvar. I ti ne moj da pricas koje kakaw Srbin jer je neki tvoj deda poturica i vi ste najgori narod i necu da napisem sta treba sa vama da se uradi jer ce da me banuju!!!! :gace: :gace: :gace:

9ifcbk.jpg

zadrigle bradonje

Kad je neko Baznijanac onda se i ne ocekuje da zna da broji, al' jel' moze ovde neko drugi da prebroji te "bradonje" na slici?

Doduse, strah od brade se izgleda nekima vec genetski uvukao u kosti.

Prvo da nisu naserovi pobili 3200 srba u podrinju nebi se Srebrenica ni desila ali ovaj dogadjaj se desio na Petrov dan kada su u tom mestu ubijeni 62 srbina mahom zena i dece inace imali su obicaj da ubijaju na praznike ..A ta zastava je i onako vestacka ne predstavlja nista bitno.
Cetnici su antifasisticki pokret i nemma bas veze sa ratom u bosni ni ovim dogadajem.

A ja sam dobio pare jer sam znao da mi neces odgovoriti i da ces skretati sa teme.
Verovatno se po tebi Lora,Pakracka poljana,ubijanja Srba po zagrebackim kvartovima od Mercepovih krvnika nisu ni desila?

Oko Lore, Pakračke poljane, Gospića, ... se nema šta puno pričat!
Država Hrvatska, a time i svi njeni građani su osudili te zločine, zločinci su osuđeni i na odsluženju kazni.
Kraj priče.

Idioti i besposlicari,kao da nemaju pametnija posla.Mada vesti treba uzeti sa rezervom jer ne bi bilo prvi put da mediji nasih zapadnih suseda koriste svaku priliku da od muve naprave slona.
Inace ne razumem sto se ovde u Srbiji toliko potencira prica o Srebrenici sa aspekta nekog negiranja,

- zlocina je bilo,o brojkama se ne moze tacno pricati,a i cinjenica je
da su ubijeni muskarci,od kojih i veliki broj vojnika.

A zasto se vise ne potenciraju mnogo gori zlocini nad Srbima gde su mahom stradali i zene i deca?
Sta cemo sa

- Medackim dzepom,
- Miljevackim platoom,
- olujom,
- bljeskom,
- Pakrackom poljanom,
- Lorom,
- zlocinima petog korpusa u Cazinskoj krajini i Zapadnoj Bosni,kao i
- klanja za vreme oluje od istih u Srpskoj krajini,
- sta cemo sa Mrkonjic Gradom,
- Sipovom,
- zloglasnim muslimanskim logorom Celebici,