Četiri maloletnika dve godine silovali dečaka

Ovo ''zdravo i normalno'' ti je glupost,samo ti znaš zašto si tako opisao silovanje žena.
pa ako si video to sam napisao iskosenim slovima tj. kao pod znacima navoda posto je to ironican osvrt na ove imbecilne teorije da silovanje ima veze sa homoseksualnim ili hetero opredeljenjem sto pojedini osiromaseni mozgovi ovde poturaju
pa tako ispade da su ovi silovali samo zato sto su mozda ****** , a ne zato sto su jednostavno bolesni, docim ispada da bi po istim kriterijuma i mi koji smo hetero mogli svi da budemo proglaseni bolesnicima jer je mnogo vise silovatelja iz "nasih " redova nego pederskih :think:

Poslednja izmena:
Kakvo je vaše mišljenje o ovakvoj bolesnoj pojavi?

Mišljenja sam da se previše priča o ovakvim stvarima, mnoge vesti ovog tipa su čak i izmišljene kako bi se degradirala srbska nacija. Jednostavno to nisu vesti za naslovnu stranu veš za 'dvadeset pet po turu'. Pokojni Šijan je za takve degenerike govorio: 'izbatinjaj stoku 45 minuta, pa da vidiš oće li mu štogod takvo ponovo pasti na um'. Batina je za mnoge stvari iz Raja izašla. Najveći problem na ovim prostorima je taj da se zlo i nepravda ne kažnjavaju kako treba, da je obrnuto ovakve se stvari ne bi dešvale.

pa ako si video to sam napisao iskosenim slovima tj. kao pod znacima navoda posto je to ironican osvrt na ove imbecilne teorije da silovanje ima veze sa homoseksualnim ili hetero opredeljenjem sto pojedini osiromaseni mozgovi ovde poturaju
pa tako ispade da su ovi silovali samo zato sto su mozda ****** , a ne zato sto su jednostavno bolesni, docim ispada da bi po istim kriterijuma i mi koji smo hetrero mogli svi da budemo proglaseni bolesnicima jer je mnogo vise silovatelja iz "nasih " redova nego pederskih :think:
Mogu da budu i retardirani i stvarno rade to samo zato što su negde videli ili čuli da tako treba a onda će neki pametan sudija da ih pusti na slobodu zato što imaju nizak IQ ili nisu uračunljivi.

nije mi jasno zasto se u Podgorici ne odrzi "parada"?:think:

Ne znam zašto se tamo ne odžava parada ali znam da mi vlasti ne dozvoljavaju da vršim promociju sporta tog dana. Naime volim bejzbol da gledam i imao sam nameru da u cilju promovisanja tog sporta podelim 20.09.2009. 300 palica od, verovali ili ne, kruškovog (najtvrđeg i najkvalitetnijeg) drveta omladini Beograda koja je sportski nastrojena (navijači i simpatizeri...) ali avaj, rekoše mi da mogu da budem čak i krivično gonjen ako to uradim bez dozvole, pa da ako je moguće odaberem neki drugi termin.... Voleo bi da mi neko nađe neku dobru vezu da se ovo ipak dogodi planiranog datuma jer vidim da bi baš tada uspeo da ozarim lica naše omladine nesvakidašnjim poklonom.

Ne znam zašto se tamo ne odžava parada ali znam da mi vlasti ne dozvoljavaju da vršim promociju sporta tog dana. Naime volim bejzbol da gledam i imao sam nameru da u cilju promovisanja tog sporta podelim 20.09.2009. 300 palica od, verovali ili ne, kruškovog (najtvrđeg i najkvalitetnijeg) drveta omladini Beograda koja je sportski nastrojena (navijači i simpatizeri...) ali avaj, rekoše mi da mogu da budem čak i krivično gonjen ako to uradim bez dozvole, pa da ako je moguće odaberem neki drugi termin.... Voleo bi da mi neko nađe neku dobru vezu da se ovo ipak dogodi planiranog datuma jer vidim da bi baš tada uspeo da ozarim lica naše omladine nesvakidašnjim poklonom.
Traži da ti dozvole da to uradiš 19.-og.

Back