nije mi jasno zasto se u Podgorici ne odrzi "parada"?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma neka pričaju kako propagiranje homoseksualizma kao normalne pojave nema veze sa ovakvim užasima.
nije mi jasno zasto se u Podgorici ne odrzi "parada"?![]()
pa ako si video to sam napisao iskosenim slovima tj. kao pod znacima navoda posto je to ironican osvrt na ove imbecilne teorije da silovanje ima veze sa homoseksualnim ili hetero opredeljenjem sto pojedini osiromaseni mozgovi ovde poturajuOvo ''zdravo i normalno'' ti je glupost,samo ti znaš zašto si tako opisao silovanje žena.
Kakvo je vaše mišljenje o ovakvoj bolesnoj pojavi?
Mogu da budu i retardirani i stvarno rade to samo zato što su negde videli ili čuli da tako treba a onda će neki pametan sudija da ih pusti na slobodu zato što imaju nizak IQ ili nisu uračunljivi.pa ako si video to sam napisao iskosenim slovima tj. kao pod znacima navoda posto je to ironican osvrt na ove imbecilne teorije da silovanje ima veze sa homoseksualnim ili hetero opredeljenjem sto pojedini osiromaseni mozgovi ovde poturaju
pa tako ispade da su ovi silovali samo zato sto su mozda ****** , a ne zato sto su jednostavno bolesni, docim ispada da bi po istim kriterijuma i mi koji smo hetrero mogli svi da budemo proglaseni bolesnicima jer je mnogo vise silovatelja iz "nasih " redova nego pederskih![]()
naravno da nema nikakve veze, kao sto ni prilikom vesti da je otac silovao cerku niko normalan ne bi napadao heteroseksualce...
nije mi jasno zasto se u Podgorici ne odrzi "parada"?![]()
Bolje da ne iznosim svoje mišljenje, jer će me odmah banovati.
Pritom, članak iz juna....ebg, tada nije bilo dovoljno zanimljivo.
Traži da ti dozvole da to uradiš 19.-og.Ne znam zašto se tamo ne odžava parada ali znam da mi vlasti ne dozvoljavaju da vršim promociju sporta tog dana. Naime volim bejzbol da gledam i imao sam nameru da u cilju promovisanja tog sporta podelim 20.09.2009. 300 palica od, verovali ili ne, kruškovog (najtvrđeg i najkvalitetnijeg) drveta omladini Beograda koja je sportski nastrojena (navijači i simpatizeri...) ali avaj, rekoše mi da mogu da budem čak i krivično gonjen ako to uradim bez dozvole, pa da ako je moguće odaberem neki drugi termin.... Voleo bi da mi neko nađe neku dobru vezu da se ovo ipak dogodi planiranog datuma jer vidim da bi baš tada uspeo da ozarim lica naše omladine nesvakidašnjim poklonom.
Traži da ti dozvole da to uradiš 19.-og.
Rekoše koji dan posle toga (ne šalim se).