"četiri godine si mi to radio, niko nije primetio" slavnu glumicu baka izvukla iz pakla incesta, odlučila da progovori o svemu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
58.304
Zvezda filma "Nemoguća misija", francuska glumica Emanijel Bear, odlučila je da s javnošću podeli svoju šokantnu priču o tome da je kao devojčica bila žrtva incesta.

Šokantne tvrdnje danas 60-godišnja glumica iznela je u novom dokumentarnom filmu "Un silence si bruyant" (Glasna tišina) koji će premijerno biti prikazan u Francuskoj, 24. septembra.

Njena pomoćna rediteljka Anastasija Mikova rekla je medijima da napadač nije bio njen otac, pevač Gaj Bear, ali i da identitet osobe neće otkriti javnosti. Trenutno je poznato da je zlostavljanje krenulo kada je glumica imala 10 godina, kao i da se nastavilo do njene 14.

U poruci kojom se obratila na konferenciji za medije, glumica je izjavila da u početku nije htela da govori o sebi, već o drugim žrtvama incesta. "Ali njihova iskrenost i hrabrost su me naterali da i ja progovorim", rekla je.

U jednom delu dokumentarca, čuo se njen glas usmeren njenom zlostavljaču.

"Budući da moj otac, moja majka i moji prijatelji nisu ništa primetili, mogao si ovo da ponoviš, i jesi, tokom četiri godine'.

Spasla ju je njena baka, otkrila je glumica.

Bear, koja glumi od 1972. godine, iza sebe ima više od 60 filmskih i televizijskih uloga, a osvojila je i brojne nagrade. U prvom filmu iz franšize "Nemoguća misija" iz 1996. godine, u režiji Brajana De Palme, odigrala je ulogu agentkinje Kler Čelp.

(Kurir.rs)

1694412786326.png
 
E sipak su prelepe kad ja mora da ukucam u googlu da nadjem sliku pre operacije da bih znao koja je glumica...
Mozda sam ja shizofrenik, ali sve teze prepoznajem glumice kad postanu poznate.....urade neke operacije, ili mi postanu robotizovane ili ih uopste ne prepoznam...
Najgore , cini mi se da je to masovno , retko koja lici na selmu hayek, tj da mozes da je prepoznas i proveris preko grudi.....ovo ostalo ne mozes da prepoznas...Nikol Kidman mora da googlam ko igra u filmu da bih prepoznao....
 

Back
Top