Četiri člana poks-a prešlo u sns

Poruka
4.001
To je glupo jer je imao 2 suprotne politike kroz decenije

Predsednik Vučić ima samo jednu politiku, a to je jačanje Srbije i srpske ekonomije, razvoj preduzetništva, depolitizacija nesrećnog naroda (u stilu ''batalite visoku politiku, zarađujte pare i budite mi lojalni''), jačanje vojske i bezbednosnih snaga, odbacivanje bilo kakve utopijske stradalničke magle, bilo drugosrbijanske bilo ''patriotske''.

Poruka
4.001
Monarhista mora da veruje u poredak, a ne u demokratsko-boljševičke revolucije, pravde, magle, pi*darije. Monarhija stavlja tačku na sve demokratske ispade i incidente. Postoje monarhisti u zemljama koje nisu monarhije, i naravno ne zalažu se rušenje poretka, bez obzira što nije monarhistički, nego glasaju za nemonarhističke političare koji su im idejno najbliži. Tako i ja sa Vučićem.

Nona2

Iskusan
Poruka
6.356
Predsednik Vučić ima samo jednu politiku, a to je jačanje Srbije i srpske ekonomije, razvoj preduzetništva, depolitizacija nesrećnog naroda (u stilu ''batalite visoku politiku, zarađujte pare i budite mi lojalni''), jačanje vojske i bezbednosnih snaga, odbacivanje bilo kakve utopijske stradalničke magle, bilo drugosrbijanske bilo ''patriotske''.
Dog Eye Roll GIF by Rover.com

tadija001

Aktivan član
Poruka
1.790

Četiri člana POKS-a prešlo u SNS​

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić saopštio je danas da je četiri člana POKS-a pristupilo naprednjacima.

- To su ljudi koji će zajedno sa nama deliti iste vrednosti, stabilne, jake, ekonomski prosperitetne Srbije u kojoj želimo mir i u kojoj želimo da što više napredujemo - rekao je Glišić.
On je naveo da su u SNS prešli potrpedsednik POKS-a i predsednik Opštinskog odbora Zubin Potok Mirko Glibo, član GO POKS-a i poverenik za Palilu Dragoslav Anastasijević, poverenik za Vračar Vladimir Golubović, član GO i poverenik za Zemun Predrag Milošević.

https://direktno.rs/politika/459846/cetiri-clana-poks-presli-u-sns.html

Nastavlja se osipanje Zavetnika, POKS i DSS koji su očigledno puni spavača. Uskoro će razlog biti i to da je Miloš Francuz. Tu je i naravno voda Jana sastanak.

Pogledajte prilog 1309635

Kada je Toma Grobar postao predsednik, Vucic je postao koordinator Sluzbi Bezbednosti, sve fascikle pokupio i odneo u svoju kasicu-prasicu, tako da je sledecem koordinatoru ostala u fijokama samo prasina i poneki pauk.. Otada, kada god mu zatreba popne se na tavan, zavati po tri-cetiri i cimne telefonom..

Q. in perpetuum hibernum

Stara legenda
Poruka
80.751
Bukvalno jedna od nepremostovih razlika za koaliciju. Mislim da tu ima jos mnogo razlika.

Kod mene je Parandilovic izgubio dosta poena kad se pomesao s ovio klero-rasistom Boskom.

Ti znaš moj stav. Ja sam već govorio da POKS nije imao nikakav smisao na političkoj sceni, sem da ugrabi nešto malo glasova. Dosta sam bio napadan za to, pa i za ono što sam govorio o Žiki Gojkoviću i svima sam pričao da se strpe da prođu izbori i da će vreme pokazati svoje.