Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 77.239
Izdadoše kralja i otadžbinu.
Спавачи су увек били за своје ...из ОЗНА-е...
Izdadoše kralja i otadžbinu.
Ja sam monarhista teorijski i mnogo volim predsednika Vučića i njegovu politiku.
Занимљива немогућа комбинација!!!
*centsŠto? Mislim da je dužnost monarhista da podržavaju poredak i realnu politiku bez utopijskih zastranjivanja. A i ideološki, zaista ne vidim sebe monarhistu na istoj strani sa zelenim eko-marksistima. My two points.
To je glupo jer je imao 2 suprotne politike kroz decenijeJa sam monarhista teorijski i mnogo volim predsednika Vučića i njegovu politiku.
*cents
Vučić vam je skupljao potpise
To je glupo jer je imao 2 suprotne politike kroz decenije
Predsednik Vučić ima samo jednu politiku, a to je jačanje Srbije i srpske ekonomije, razvoj preduzetništva, depolitizacija nesrećnog naroda (u stilu ''batalite visoku politiku, zarađujte pare i budite mi lojalni''), jačanje vojske i bezbednosnih snaga, odbacivanje bilo kakve utopijske stradalničke magle, bilo drugosrbijanske bilo ''patriotske''.
Milica je 2001. isla u 5. osnovne lol.
Ког ПОКС-а?
Има их два.
Četiri člana POKS-a prešlo u SNS
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić saopštio je danas da je četiri člana POKS-a pristupilo naprednjacima.
- To su ljudi koji će zajedno sa nama deliti iste vrednosti, stabilne, jake, ekonomski prosperitetne Srbije u kojoj želimo mir i u kojoj želimo da što više napredujemo - rekao je Glišić.
On je naveo da su u SNS prešli potrpedsednik POKS-a i predsednik Opštinskog odbora Zubin Potok Mirko Glibo, član GO POKS-a i poverenik za Palilu Dragoslav Anastasijević, poverenik za Vračar Vladimir Golubović, član GO i poverenik za Zemun Predrag Milošević.
https://direktno.rs/politika/459846/cetiri-clana-poks-presli-u-sns.html
Nastavlja se osipanje Zavetnika, POKS i DSS koji su očigledno puni spavača. Uskoro će razlog biti i to da je Miloš Francuz. Tu je i naravno voda Jana sastanak.
Pogledajte prilog 1309635
Bukvalno jedna od nepremostovih razlika za koaliciju. Mislim da tu ima jos mnogo razlika.Inače, Parandilović je NATO četnik.
Tako da je Boško ušao u parlament sa tim na listi.
Kako tumačiš ove prebege Poksa u tvoju strankuBukvalno jedna od nepremostovih razlika za koaliciju. Mislim da tu ima jos mnogo razlika.
Kod mene je Parandilovic izgubio dosta poena kad se pomesao s ovio klero-rasistom Boskom.
Bukvalno jedna od nepremostovih razlika za koaliciju. Mislim da tu ima jos mnogo razlika.
Kod mene je Parandilovic izgubio dosta poena kad se pomesao s ovio klero-rasistom Boskom.
Tihi hvalio Vučića zimus oko rata protiv kosova, a sad mu taj isti SNS lepi keče
Očekujem u skorije vreme još neku sednicu i gomilanje trupa. Čisto da se vidi ko je pravi patriota.Tihi hvalio Vučića zimus oko rata protiv kosova, a sad mu taj isti SNS lepi keče
Osim ovih plakata, nažvrljali su i gomilu napisa: "Miloš francuz" i "Milica lažljivica"Očekujem u skorije vreme još neku sednicu i gomilanje trupa. Čisto da se vidi ko je pravi patriota.![]()