Cetinje, grad nacionalista!

Не знам на кога мислиш. Данило је Подгоричанин 1988-о годиште, припада Бечићевим Демократама...

Данило Шарановић
министар унутрашњих послова
Данило Шарановић, дипломирани економиста, рођен је 1988. године у Подгорици, гдје је завршио основну и средњу економску школу. Високо образовање стекао је на Економском факултету Универзитета Црне Горе - смјер Рачуноводство и ревизија...
https://www.gov.me/cyr/clanak/danilo-saranovic

Mislio sam na Spajića.

Не знам на кога мислиш. Данило је Подгоричанин 1988-о годиште, припада Бечићевим Демократама...

Данило Шарановић
Данило Шарановић, дипломирани економиста, рођен је 1988. године у Подгорици, гдје је завршио основну и средњу економску школу. Високо образовање стекао је на Економском факултету Универзитета Црне Горе - смјер Рачуноводство и ревизија...

Još jednom, konstatujem da su za ovo najviše odgovorni Spajić i Đukanović.

U moje vreme se učilo
"Nije važno ko kaže, već šta kaže"

Tom prilikom se mislilo na teorije koje su donosili
Njutn, Maksvel, Pupin ili Ajnštajn.

Morao si da razmišljaš kritički
i da proveriš iznetu teoriju.

Za neverovati je,
ali danas nam malograđanski praktičari uvaljuju svoju nauku:

Na sve strane čujem
"Nije važno šta se kaže, već ko kaže"

Tom prilikom Mileva, Laza i družina iz konjcelarije veruju samo stavovima "svoje ekipe",
i šire - svoje stranke.

Srbi uspavani, ćute i trpe,
vidim da prolazi i teorija "ravne zemlje" ...

Zbogom pameti. :znamiguje:

"Nije važno ko kaže, već šta kaže"

Само да преведем за случај који помињемо. Није важно што је побио ко зна колико људи и можда је само комунистички убица али није лажов, јер је лагати ружно.
Зато што такви људи не воле да лажу онда им треба вјеровати! z:mrgreen:

Još jednom, konstatujem da su za ovo najviše odgovorni Spajić i Đukanović.

То ти је широка тема због различитих размишљања, треба то оставити људима који се баве оваквим случајевима. Који раде у безбједоносним службама и докторима у медицини који су стручни да доносе закључке.

Само да преведем за случај који помињемо. Није важно што је побио ко зна колико људи и можда је само комунистички убица али није лажов, јер је лагати ружно.
Зато што такви људи не воле да лажу онда им треба вјеровати! z:mrgreen:

То ти је широка тема због различитих размишљања, треба то оставити људима који се баве оваквим случајевима. Који раде у безбједоносним службама и докторима у медицини који су стручни да доносе закључке.

Za vreme Đukanovića su njegovi aktivisti pravili klipove na kojima su vitlali i pretili oružjem.

DPS-ovi mediji ne miruju ni tokom Dana žalosti: Tragediju iskoristili za podsticanje vjerske i nacionalne mržnje, tužilaštvo je na potezu​

2.png

Ovaj trojac je za jučerašnje krvoproliće optužio aktuelnu vlast na državnom nivou, SPC i velikosrpsku ideologiju.

Takođe su istakli da bi se ovo krvoproliće moglo ponoviti, adresirajući buduću krivicu ka, kako kažu, pobornicima velikosrpske ideologije.

Tuga je prevelika i za reci a kamoli za proteste.
Pokaxite da ste bolji od ove bagre u srbiji.
kako moze iko i da poredi ovo sa nadstresnicom koja je dodatno opterecena sa 23 TONE od dunstera koj isu stucali 65 mil evra u dzepove?

dodatno opterecenje sa 23 tona od strane pohlepnih DUNSTERA SE NAZIVA UBISTVO i maznjavanje para.

samo necovjek ovo moze da pominje nadstresnicu i proteste zbog dodatnog opterecenja sa ovim.

Распитај се мало шта се радило после другог светског рата у Војводини са протестантским црквама.
Неке су срушене другама је промењена намена.
Јеси чуо за Нову Пазову ? Типично насеље где Срба скоро да није ни било пре другог светског рата. Протестантска црква није срушена али јој је промењена намена.
После оправдане депортације фолксдојчера, више није било протестаната у НР Србији па није ни било потребе да постоје протестантске цркве.

Je l moguće da ste toliko ostrašćeni da jednu ovakvu tragediju, koju je izazvao jedan bolestan čovek koristite za ovakve rasprave? Ko je vama ljudi ubio emocije, empatiju? Gde vi to živitie da vam je sada najbitnije da raspravite ko su Srbi, ko su Crnogorci, vladike, Njegoši... ? Au brate sumrak civilizacije :(

После оправдане депортације фолксдојчера, више није било протестаната у НР Србији па није ни било потребе да постоје протестантске цркве.
Па кад су дизали цркве у ваздух у Босни и Хрватској тамо где више нема Срба, онда то није било нормално. А кад је туђа црква, онда је нормално ?

samo necovjek ovo moze da pominje nadstresnicu i proteste zbog dodatnog opterecenja sa ovim.
Malopre si izbacio post na kome kazes da cetinjani zbog svog ponasanja nista drugo nisu ni mogli da ocekuju do ovoga....Ja krenuh da ti odgovorim i da te citiram, kad ono pise da je poruka obrisana...Pa rekoh da li ti je moderaracija izbrisala poruku ili si sam shvatio kakav si?

Нису све и нису свугде. Негде су и остале. Гробља су углавном свугде уништена. Понегде су задржана немачка и слична несрпска гробља али углавном их више нема.

https://turizampazova.rs/hram-prepodobnog-sisoja-velikog-nova-pazova/
После извесног времена, свако гробно место се прекопа и на њему се може опет вршити сахрањивање.Да није тако, већи део Србије би био прекривен гробљима.

После извесног времена, свако гробно место се прекопа и на њему се може опет вршити сахрањивање.Да није тако, већи део Србије би био прекривен гробљима.
У неким местима је било 90% несрпског становништва.
Ти ми сад кажеш кад се ту населе Срби, да је нормално да туђа гробља постану српска ето, само јер се доселио неко други ?
То би онда значило и обрнуто.
Тамо где су живели Срби, населе Хрвате и они сад то прекопају и врше сахрањивање.
Нема логике, зар не ?

Данило Шарановић

Mi uveli dan žalosti za dešavanja u CG,a oni nas ocrnjuju gdje god stignu kače nam Srebrenici a ne spominju Kravicu. Da se ovo desilo u Republici Srpskoj niko se od njih ne bi počešao po stražnjici ,još bi bojkotovali dan žalosti propade im sezona.
Hvala dragom Bogu pa se kod nas u Srpskoj od završetka rata ovakvi slučajevi nisu desili iako imamo oružja 3x više nego CG i SRB.

Па кад су дизали цркве у ваздух у Босни и Хрватској тамо где више нема Срба, онда то није било нормално. А кад је туђа црква, онда је нормално ?
Не лупетај.У АПВ има известан број протестаната а они имају своје цркве, и нико их не руши и не претвара у православне цркве.Када су фолксдојчери-протестанти отишли, њихове цркве су остале у надлежности протестантских цркава којима су припадале, и које су и даље имале вернике међу припадницима других народа(Словаци, Мађари итд,).
Оби објекти који нису били потребни протестантским црквама су променили намену, ништа им није одузето, за шта су се изјаснили да им треба..
У неким местима је било 90% несрпског становништва.
Ти ми сад кажеш кад се ту населе Срби, да је нормално да туђа гробља постану српска ето, само јер се доселио неко други ?
То би онда значило и обрнуто.
Тамо где су живели Срби, населе Хрвате и они сад то прекопају и врше сахрањивање.
Нема логике, зар не ?
Нису гробља у Војводини само српска, него се на њима сахрањују припадници свих народа и конфесија.

Што се тиче трагедије на Цетињу, најједноставније објашњење је углавном и најближе истини.Један појединац је просто полудео и кренуо да убија кога стигне.Нема неког посебног узрока и мотива, једноставно дешава се да неко пукне и то је то.Срања се дешавају.

Не лупетај.У АПВ има известан број протестаната а они имају своје цркве, и нико их не руши и не претвара у православне цркве.Када су фолксдојчери-протестанти отишли, њихове цркве су остале у надлежности протестантских цркава којима су припадале, и које су и даље имале вернике међу припадницима других народа(Словаци, Мађари итд,).
Пошто су Срби пре другог светског рата били у мањини у Војводини, ти сад неког убеђујеш да је нормално преорати гробља кад се доселе нови људи ?
Оби објекти који нису били потребни протестантским црквама су променили намену, ништа им није одузето, за шта су се изјаснили да им треба..
Неке протестантске цркве су срушене.
Тамо где је вршена пренамена објекта, јел стоји негде натпис о томе ?
Нису гробља у Војводини само српска, него се на њима сахрањују припадници свих народа и конфесија.
Ево ти Нову Пазову. Тамо су живели само Немци више од 200 година. Немци су и основали само место.
Доласком Срба после другог светског рата, гробље постаје српско.
Пошто се у Хрватској на много места Срби више не налазе, ти онда подржаваш да Хрвати који су досељени преору гробље јер више нема Срба ?

Back