cesto se blokira i restartuje

• Začetnik teme Začetnik teme dvoje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dvoje

Obećava
Poruka
88
Ukratko, komp se, sada vec skoro kod svake igrice blokira ili restartuje. Hteo sam da formatiram hard i instaliram windows ponovo ali se cak i posle izlaska iz biosa oept blokirao (dok je na ekranu bio "agreement" za instalaciju windowsa. Time je postalo jasno da nije problem u windowsu, ili mozda gresim. Ako neko zna-POMOC

dvoje:
Ukratko, komp se, sada vec skoro kod svake igrice blokira ili restartuje. Hteo sam da formatiram hard i instaliram windows ponovo ali se cak i posle izlaska iz biosa oept blokirao (dok je na ekranu bio "agreement" za instalaciju windowsa. Time je postalo jasno da nije problem u windowsu, ili mozda gresim. Ako neko zna-POMOC

i ja imam problem sa tim sranjem(imam temu nesto nize) kod mene ili blokira igra ili me izbaci na desk!

POMAGAJTE

Mozda su kontakti na krticama losi. Probaj da rasklopis ceo komp (ne moras da vadis maticnu samo kartice i memoriju) pazljivo suvom krpom ocisti prasinu i ponovo ga pazljivo sastavi i zavrni sve srafcice i probaj onda da instaliras windows. trebalo bi da prodje ako nije to onda je greska u nekoj komponenti i bilo bi dobro da ne nagadjas i kupujes nove nego prvo da probas da zamenis jedno po jedno sa 100% ispravnim karticama npr. skines sa nekog kompa (koji radi normalno) graficku pa zamenis ako nije zamenis memoriju i tako redom dok ne nadjes gde je frka. :wink:

Back