cestitke i pozdravi..za mackicu

ahahahaha...ratatatira...
sp_ike.gif

ra-ta-tat:
ma perverznjak jedan neopevani

Kakve neistine, kakve podmetacine.
No, ne cudi me sto moderator dobri kalif el pasah poznatiji kao ikebana ne reaguje i ne banuje ti oba nicka. Il mozda imas i vise od dva.
Zk postaje pravi geto.
Kao covek sa vizijom, jednom sam pokusao da dodjem na celo i predupredim sve ovo, banujem, pocistim stvari....
....
Dakle, mozes samo da mi sisas kitu, mackice stvarno izvini

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Svašta će se izgleda izroditi na ovoj temi, baš mi milo em drago zbog ovih oblačkova:smile: Neće imati problema oko prezimena:razz:
A pošto se ionako na svadbi niko nije smuvao (a baš sam se nadala:-? ), bar na temi da se pronađu neke srodne dušice:shock: :razz:
Mada... Ne znam da li će ostati na tome, ili će random da se preseli na ovu što sisa:? :shock:

Da vidim šta me pitaste:-? Randome, uzela sam njegovo prezime i jedva čekam priliku da se potpisujem i da me neko pita za ime:lol:
Oblačkice, nisam bacala podvezicu, ne brini nisi ništa propustila:wink: U stvari, bacila sam je kad smo mužić i ja ušli u našu sobicu:razz: :wink: :lol:

I nemam problema oko konekcije u novoj kući, i uopšte oko privikavanja, odavno sam ja tamo domaća:wink: Samo nemam vremena, nisam još sve svoje stvari raspakovala, a ni poklone još ne znam gde da rasporedim. Onda nam stalno dolaze gosti da gledamo cd sa svadbe i tako. I svi traže da probaju nešto što je snajka napravila:lol: :roll: Ne stignem da upalim ni tv ni kompjuter. Ali cenim da neće to sve trajati još duže od nedelju dana:smile:

Back