Smes
taman da mi pravis drustvo
kupicu ti sokolicu, posto te zene mnogo vole
taman da mi pravis drustvo
kupicu ti sokolicu, posto te zene mnogo vole
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis, to ti je dobro pitanje... Mislim da je na nama, da se time bavimo.random_cloud_form:Fino, cestitke s moje strane!!!
A interesuje me da li si dodala njegovo prezime na postojece ili si svoje otkacila.
Pozdravi,
random cloud
Julian_Duranona:Vidis, to ti je dobro pitanje... Mislim da je na nama, da se time bavimo.
Ovaaaaj... Vidim da si se ti u ovom pozdravu potpisao, bez onog "form". Da li to znaci da imamo na necemu da cestitamo tebi i storm? Mangupe jedan... To je pravi muskarac! Odrices se identiteta i uzimas nevestino prezime... Cestitam.
Julian_Duranona:Vidis, to ti je dobro pitanje... Mislim da je na nama, da se time bavimo.
Ovaaaaj... Vidim da si se ti u ovom pozdravu potpisao, bez onog "form". Da li to znaci da imamo na necemu da cestitamo tebi i storm? Mangupe jedan... To je pravi muskarac! Odrices se identiteta i uzimas nevestino prezime... Cestitam.
storm cloud::shock:
random_cloud_form:bio bi to zenski ajnstajn
SINDI:vec vidim novu temu-zelje i cestitke za storm
mackica ns:
Kako ste divne moje ženice i devojke (i pokoja momčina:wink: ) Hvala vam, hvala, hvala do neba Eh, kad bi nam se ostvarilo pola želja koje ste nam poželeli, bili bismo jedni od srećnijih ljudi na planeti. Naravno da smo sada NAAAJJJJsrećniji:-D , he al' da traje do kraja života;-)
Još ne mogu da se 'smirim' pored tastature - upregla me svekrva :razz: Još koji dan dok prođu svi gosti i dok sredimo poooklooooneeee:-D pa ću sve da vam pričam i da dokumentujerm slikama (stići će sve na CD-u za koji dan, pa da ne skeniram sad bezveze)
Ljubim vas sve, jedva čekam da se vidim sa većinom vas. Sindi, Gigo... Čekam vas:wink:
Betty, obavezno da dođeš ponovo, ali OBAVEZNO :-D Njevuška, ti sve znaš;-) , Oblačak ti i pčelka takođe... Ma, sve ćemo se dogovorimo kad samo malo dođem sebi:wink:
I hvala vam još jednom, tako ste jako ste divneeee:-D ;-)
PS Dobila sam i nove šerpe i Veliki narodni kuvar. Snajka će da vam kuva čorbicu kad dođete8-) :wink: ... Ili ćete pizzu, dobili smo i za to nešto. Svako kad bude dolazio, nek' najavi šta hoće da ručka:smile:
SINDI:vec vidim novu temu-zelje i cestitke za storm