cestitke i pozdravi..za mackicu

random_cloud_form:
Fino, cestitke s moje strane!!!

A interesuje me da li si dodala njegovo prezime na postojece ili si svoje otkacila.

Pozdravi,
random cloud
Vidis, to ti je dobro pitanje... Mislim da je na nama, da se time bavimo.
Ovaaaaj... Vidim da si se ti u ovom pozdravu potpisao, bez onog "form". Da li to znaci da imamo na necemu da cestitamo tebi i storm? Mangupe jedan... To je pravi muskarac! Odrices se identiteta i uzimas nevestino prezime... Cestitam.

sun.gif

The sun is shining
the weather is sweet :P

Julian_Duranona:
Vidis, to ti je dobro pitanje... Mislim da je na nama, da se time bavimo.
Ovaaaaj... Vidim da si se ti u ovom pozdravu potpisao, bez onog "form". Da li to znaci da imamo na necemu da cestitamo tebi i storm? Mangupe jedan... To je pravi muskarac! Odrices se identiteta i uzimas nevestino prezime... Cestitam.

hah, ma ne, nego puni nick zvuci suvise monolitno, ograniceno, maltene kao komad namestaja, a oblaci se zapravo brzo rasturaju i svake sekunde menjaju svoje oblike i granice pa mi je savetovano da to form ne forsiram u potpisu, sto sam i uvazio.

Nema mackice nesto.
Sigurno joj glupo da se konektuje u tudjoj kuci, zajebano je sve to, tek joj predstoji prolazenje kroz asimilaciju unutar nove porodice, a i njima ce trebati neko vreme da je prihvate, da se svi naviknu na medjusobno prisustvo novih lica....

mackica ns:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kako ste divne moje ženice i devojke (i pokoja momčina:wink: ) Hvala vam, hvala, hvala do neba :D Eh, kad bi nam se ostvarilo pola želja koje ste nam poželeli, bili bismo jedni od srećnijih ljudi na planeti. Naravno da smo sada NAAAJJJJsrećniji:-D , he al' da traje do kraja života;-)
Još ne mogu da se 'smirim' pored tastature:cry: - upregla me svekrva:lol: :razz: Još koji dan dok prođu svi gosti i dok sredimo poooklooooneeee:-D pa ću sve da vam pričam i da dokumentujerm slikama (stići će sve na CD-u za koji dan, pa da ne skeniram sad bezveze)
Ljubim vas sve, jedva čekam da se vidim sa većinom vas. Sindi, Gigo... Čekam vas:wink:
Betty, obavezno da dođeš ponovo, ali OBAVEZNO:!: :-D Njevuška, ti sve znaš;-) , Oblačak ti i pčelka takođe... Ma, sve ćemo se dogovorimo kad samo malo dođem sebi:wink:
I hvala vam još jednom, tako ste jako ste divneeee:-D ;-)

PS Dobila sam i nove šerpe i Veliki narodni kuvar. Snajka će da vam kuva čorbicu kad dođete8-) :wink: ... Ili ćete pizzu, dobili smo i za to nešto. Svako kad bude dolazio, nek' najavi šta hoće da ručka:smile:

Ух, опасна сликица у профилу. ;) Јеси л' бацала подвезицу? :? Зар смо то пропустили? :-(

SINDI:
vec vidim novu temu-zelje i cestitke za storm:mrgreen:

mislis cestitke za storm i randoma.

da, da, a vidim i mnogo vise od toga, vidim citavu seriju tema o nama. redjace se naslovi na zk, storm ipak prihvatila ruznjikavo prezime form, fotke bracnog para cloud sa feshn vika, najpopularniji par ima nesuglasice, da li nasi idoli raskidaju? storm i random ponovo zajedno! itd itd....

ali OK, stop sada, da ne uzurpiramo vise mackici temu, kad svrati do prvobitne kuce i konektuje se, imace sta da vidi, ovo dezurno majmunce ra ta tat je za to nadlezno a ne mi, pozdravi,
random cloud

......
p.s. poljubac za storm cloud,
random cloud

Back