cestitke i pozdravi..za mackicu

@ ra-ta-tat

Vrati se u spajz gde ti je mesto, pa tamo plasi malu decu da ne kradu tegle sa " pekezom " , a moju kumu mackicu ostavi na miru i pusti druge ljude da se zajedno sa njom raduju !

Ako je tebi ona nepoznata osoba, vecini ovde nije !

A koja si nam ti uopste ? :roll:

@ Betty, cim se stisa bura oko svega toga, mackica se nece skidati sa tastature, tako da uskoro je ocekujte !

ok, hvala Nevičice, can't wait :)
sad ćemo mati od koga da tražimo savete i iskustva u vezi sa najvećim danom :P
e
rimshot.gif

ai..Gud Muuurning :P

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kako ste divne moje ženice i devojke (i pokoja momčina:wink: ) Hvala vam, hvala, hvala do neba :D Eh, kad bi nam se ostvarilo pola želja koje ste nam poželeli, bili bismo jedni od srećnijih ljudi na planeti. Naravno da smo sada NAAAJJJJsrećniji:-D , he al' da traje do kraja života;-)
Još ne mogu da se 'smirim' pored tastature:cry: - upregla me svekrva:lol: :razz: Još koji dan dok prođu svi gosti i dok sredimo poooklooooneeee:-D pa ću sve da vam pričam i da dokumentujerm slikama (stići će sve na CD-u za koji dan, pa da ne skeniram sad bezveze)
Ljubim vas sve, jedva čekam da se vidim sa većinom vas. Sindi, Gigo... Čekam vas:wink:
Betty, obavezno da dođeš ponovo, ali OBAVEZNO:!: :-D Njevuška, ti sve znaš;-) , Oblačak ti i pčelka takođe... Ma, sve ćemo se dogovorimo kad samo malo dođem sebi:wink:
I hvala vam još jednom, tako ste jako ste divneeee:-D ;-)

PS Dobila sam i nove šerpe i Veliki narodni kuvar. Snajka će da vam kuva čorbicu kad dođete8-) :wink: ... Ili ćete pizzu, dobili smo i za to nešto. Svako kad bude dolazio, nek' najavi šta hoće da ručka:smile:

Back