ČESTITKA

Želim ovim putem svim građanima Srbije čestitati pobedu na izborima.Dokazali smo svima da nema potrebe da idemo u svetlu budućnost, jer naša sadašnjost je već dovoljno svetla.
Dokaz za to je novoizgrađena brza pruga koja ide 40 km/sat (do sada je išla 30 km/sat), ,,Beograda vodi''(doduše još uvek je samo maketa), infranstruktura na kojoj nam zavidi cela Evropa, kao i plate i penzije koje su najveće u regionu, a sva je prilika da ćemo u najskorije vreme stići i najrazvijenije zemlje u svetu.
Modernizacijom vojske smo stali uz rame sa najvećim svetskim silama (od Rusije smo već dobili maketu S400), što me kao pacifistu baš i ne raduje.Ali me zato raduje što predsednik države svakodnevno deli ordenje (procena je da će do kraja godine svaki građanin, zasluženo, dobiti bar jedan).Hm..., već se tresem kao prut(što bi rekao naš premijer), u iščekivanja mog.
Ali ono što me najviše raduje je povratak mladih koji su pohrlili nazad u našu zemlju.
Sada očekujem da ćemo na leto svi pohrliti našim brzim vozovima prema Crnoj Gori i dalje prema Hrvatskoj na letovanje, bar preko naših pretstavnika za koje smo glasali.
Čestitam!!!

kako god...ali ja vjerujem da ste u Hrvatskoj dobrodošli....i vaši i naši mediji su idioti i kreteni u službi političara....to je moje mišljenje...i činjenica ...a tko misli drugačije, i vjeruje idiotskim novostima i vijestima, jadan je i patetičan...istina je i kod vas i kod nas totalno drugačija ali ja osobno nemam financija da mogu izdavati neke novine...nemam vlasništvo na tv postajom da bih mogla reči istinu...jednostavno je NEMAM...a i kod vas i kod nas najveći mediji su ljigavi poltroni vlastodržaca.....a da je jad i bijeda kako kod vas tako i kod nas..i neka vas ne vara naša statistika o prosječnim plaćama....saborski zastupnici 3500-4500 eura...menađeri od 5000- 20000 eura....MJESEČNO...i naravno da nam je prosječna plača baš velika...laži laži i laži....i kod vaših i naših...eto...sve me to podsjeća na seriju legendarnu VAŠI I NAŠI...

Potpuno si upravu ,,zxy''.Jedan korak napred dva nazad.Što sporije to bolje...
Mizaca ja ne kukam, ja šestitam, he,he...To je naša stvarnost, svaki uložen dinar u ovu zemlj je bačen dinar.
I sa vama se slažem ,,iamblond'', dok god se delimo na vaše i naše prolazićemo onako kako i prolazimo.

sanja*;bt290196:
Više od 50% je izašlko na izbore.
Druga ti statistika nije potrebna.
Draga moja Sanja kako Beograd svira tako Srbija igra,o drugačijem nečem može samo da se sanja ...a možda ni to:confused:
A Beograd je takav kakav je i ...nije to od juče:whistling:

Back