Prvi mandat Trumpa ostao je zapamćen po tome što je Trump Vučića postavio na hoklicu da sjedi i po sankcijama SAD-a koje su uvedene političarima iz RS_a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2017-2021Prvi mandat Trumpa ostao je zapamćen po tome što je Trump Vučića postavio na hoklicu da sjedi i po sankcijama SAD-a koje su uvedene političarima iz RS_a.
2017-2021
Убиство Оливера Ивановића и криза Бриселских преговора
Хапшење Марка Ђурића у Косовској Митровици
Амерички десант на Газиводе
Десант РОСУ на Газиводе
Увођење таксе од 100% на робу и производе из Србије и Босне и Херцеговине и паљење српских производа
Формирање војске Косова
Инцидент код Куршумлије
Напад РОСУ на Север и масовна хапшења
Прелазна влада Авдулаха Хотија и нови преговори у Бриселу, споразуми y Вашингтону (Израел признао Косово)
https://sr.m.wikipedia.org/sr-ec/Криза_на_северу_Косова_и_Метохије
Jel ti volis Bajdena zbog Bajdena ili zbog antirusije ili mrzis Trampa zbog Rusije,a voleces ga ako bude okoreliji antirus.Deder sredi malo te misli.Tebi niko nije rekao da Mask ne može biti predsednik SAD jer nije rođen tamo?
Što se Trampa tiče videćemo. Neki njegovi kažu da su Bajdenove sankcije bile slabe pa će Tramp da uvede još jače.
njoj preti corka kao i av-u, bese je krala neke pare, mito od vakcina, istraga je bese u tokuBrate....sve,sve,al najzalije mi bese sto ne pozva Ursulu von der Lajen,vasu najvecu nadu i ljubav i vakcinoloskinju broj jedan
Nemoj tako,maske su stitile,a vakcine neutralisale virus,ne bi prepostena Ursula niste van zakona,dobrota joj na oci izlazinjoj preti corka kao i av-u, bese je krala neke pare, mito od vakcina, istraga je bese u toku
kokoska je gotova, ako ima pravni imunitet, to cemo jos videti,. prirodni nemaNemoj tako,maske su stitile,a vakcine neutralisale virus,ne bi prepostena Ursula niste van zakona,dobrota joj na oci izlazi
Pozitivno bi bilo da takvi reptili zavrse u zatvoru
Pozitivno bi bilo da takvi reptili zavrse u zatvoru
Lepo je videti da Srbi poštuju Amerikance i Ameriku, naše prijatelje.
Tako i treba!![]()
Ne bih znao zašto?Naravno da poštujemo, ali ne i zločince a la: Klinton, Obama, Bajden ...Znaš li zašto?
Па има пингвина на крајњем југу Африке.Logično koliko i pingvin u Africi
Ok mislio sam na pravu ekvatorijalnu AfrikuПа има пингвина на крајњем југу Африке.
Ne bih znao zašto?
A ja na onu izazovnu Sandru Afriku ....Ok mislio sam na pravu ekvatorijalnu Afriku
Č E S T I T K A
Čestitam, od, novi predsednički mandat u USA gospodinu DONALD-u TRUMP-u!
Ne zaboravi, DONALDE BRATE, da su svi Srbi koji žive u USA glasali, a mi koji nismo tamopodržavamo Te, kao što ćemo glasati i podržavati ELON-a MUSK-a, budućeg predsednika USA!
Pogledajte prilog 1673464
Koje ulizivanje,ali neće to pomoći.....amerika nastavlja svoju politiku.
Samo neka vas Ursula i Makron ujedinjuju,nece ostati ni dugmici..hihi![]()
Eto, kad smo kod sahrane, mogla bi gospođa Melanija da podrži iskop druga Tita i istovar u njegovu domovinu.
Misliš da će to doneti nešto dobro Srbiji?![]()