Čestitka Donaldu Trampu

KPCTAHK

Veoma poznat
Poruka
10.205
Č E S T I T K A

Čestitam
, od ❤️, novi predsednički mandat u USA gospodinu DONALD-u TRUMP-u!

Ne zaboravi, DONALDE BRATE, da su svi Srbi koji žive u USA glasali, a mi koji nismo tamo ❤️podržavamo Te, kao što ćemo glasati i podržavati ELON-a MUSK-a, budućeg predsednika USA!

trump-musk-interview.jpg

Č E S T I T K A

Čestitam
, od ❤️, novi predsednički mandat u USA gospodinu DONALD-u TRUMP-u!

Ne zaboravi, DONALDE BRATE, da su svi Srbi koji žive u USA glasali, a mi koji nismo tamo ❤️podržavamo Te, kao što ćemo glasati i podržavati ELON-a MUSK-a, budućeg predsednika USA!

Pogledajte prilog 1673464
Koje ulizivanje,ali neće to pomoći.....amerika nastavlja svoju politiku.

Brate....sve,sve,al najzalije mi bese sto ne pozva Ursulu von der Lajen,vasu najvecu nadu i ljubav i vakcinoloskinju broj jedan

Nije to ništa neobično, Tramp ne krije da želi Ameriku da učini velikom tako što će svoje saveznike da učini malim. Ništa bolje nego da ih zavadi. Ako već ne može na Rusiji i Kini, strogoća će se trenirati na Evropi. Tako da je glupo da pozove nekoga ko Evropu čini ujedinjenom kad mu upravo trebaju razbijeni. Zato je tu AFD ;)

Nije to ništa neobično, Tramp ne krije da želi Ameriku da učini velikom tako što će svoje saveznike da učini malim. Ništa bolje nego da ih zavadi. Ako već ne može na Rusiji i Kini, strogoća će se trenirati na Evropi. Tako da je glupo da pozove nekoga ko Evropu čini ujedinjenom kad mu upravo trebaju razbijeni. Zato je tu AFD ;)
Logično koliko i pingvin u Africi

Koje ulizivanje,ali neće to pomoći.....amerika nastavlja svoju politiku.
Koje ulizivanje, jer mi Srbi, za razliku od ustaša, uvek se usuđujemo da javno izjavimo koga podržavamo, a koga ne i zbog čega ... To se zove hrabrost, dostojanstvo, doslednost i, naravno, čojstvo ...Ništa od toga nemaš i zato ništa od toga i ne možeš da razumeš ...Do tebe je, bre ...

Poslednja izmena:
  • Haha
Reactions: 903
Zašto pa nema većeg neprijatelja Kineza od Trampa?

Tako je, stim što Tramp Kinezima ne može ništa, to i sam zna, pa se dosetio da Ameriku čini velikom tako što će svoje saveznike da "smanji". I odlično zna da snaga Evrope počiva na njihovoj ujedinjenosti i sad će da udari baš u tu metu. Namazan je to lik, zapadna civilizacija će imati velike probleme sa njim. Naravno, sve to na radost svakog rusofila i kinezofila, vidim da svi redom navijaju za njega. Čak je i njima je jasno koliko zapad čeka distrukcije kad na ovako važne pozicije dođe predsednik sirovina i njegov ortak Vulin Mask.

Које укО

Koje ulizivanje, jer mi Srbi, za razliku od ustaša, uvek se usuđujemo da javno izjavimo koga podržavamo, a koga ne i zbog čega ... To se zove hrabrost, dostojanstvo, doslednost i, naravno, čojstvo ...Ništa od toga nemaš i zato ništa od toga i ne možeš da razumeš ...Do tebe je, bre ...
i koga podržasmo u drugom svetskom ratu?

Samo neka vas Ursula i Makron ujedinjuju,nece ostati ni dugmici..hihi:zima::zima2:

Back