Честитам празници!

Алjона

Aktivan član
Poruka
1.004
Весела Нова 2004 година и сретан Божић!

Драги моји, срдачно честитам Нову 2004 годину и Божић!

Кроз један дан ми ћемо ући у Нову годину, а 7.01 ћемо сретати свети Божић. Шта ће Нова година доносити нама? Надам се да она ће доносити свакому код вас више добра, мира, разумевања, спокојносте. Нека у вашеј кући стално живу љубав и сагласност. Волите вашу другу половину и чувајте њу. Желим вам пуно успеха у свих ваших послова и нових интересантних идеје и пројеката.

Специални велики поздрав свима "старима" учесницама, са којима имам част причати на овом Форуме већ дуго време. Веомо драго ми је да смо се упознали.

Са љубављу и дубоким поштовањем.

Хвала на честиткама, и ја им се срдачно придружујем уз малу измену...

СРЕТАН ВАМ БОЖИЋ И НОВА ГОДИНА !

Јер... Божић не само да наилази први, него је и важнији од календарске Нове Године. :wink:

Алjона:
Весела Нова 2004 година и сретан Божић!

Драги моји, срдачно честитам Нову 2004 годину и Божић!

Кроз један дан ми ћемо ући у Нову годину, а 7.01 ћемо сретати свети Божић. Шта ће Нова година доносити нама? Надам се да она ће доносити свакому код вас више добра, мира, разумевања, спокојносте. Нека у вашеј кући стално живу љубав и сагласност. Волите вашу другу половину и чувајте њу. Желим вам пуно успеха у свих ваших послова и нових интересантних идеје и пројеката.

Специални велики поздрав свима "старима" учесницама, са којима имам част причати на овом Форуме већ дуго време. Веомо драго ми је да смо се упознали.

Са љубављу и дубоким поштовањем.

:D

Aljona, mislis li da je Isus Hrist slavio novu godinu ili bozic?

Dragutin :D

Pridružujem se prazničnim čestitkama. Pored uobičajenih razloga zašto praznujemo ovo što praznujemo, možemo se podsetiti i da je:

1. januar - dan nezavisnosti na Haitiju, kao i rođendan Edgara Hoovera, američkog predsednika.
7. januar - svrgnut Pol Pot, diktator, umro car Hirohito a Blanšard i Džefris prvi put balonom prešli Lamanš.
14. januar - rođendan Stivena Soderberga, filmskog genija, kao i dan kada se Merilin Monro udala za Džoa DiMađa.

Uzdravlje.

Sizif:
Pridružujem se prazničnim čestitkama. Pored uobičajenih razloga zašto praznujemo ovo što praznujemo, možemo se podsetiti i da je:

1. januar - dan nezavisnosti na Haitiju, kao i rođendan Edgara Hoovera, američkog predsednika.
7. januar - svrgnut Pol Pot, diktator, umro car Hirohito a Blanšard i Džefris prvi put balonom prešli Lamanš.
14. januar - rođendan Stivena Soderberga, filmskog genija, kao i dan kada se Merilin Monro udala za Džoa DiMađa.

Uzdravlje.

:D :D :D

Sizif:

Uzdravlje.

Није ми јасно овде нешто...

Божић је 25. децембра.
Нова Година је 1. јануара

Зашто си спомињао 7. и 14. јануар ? :roll:

MaranAta:
Није ми јасно овде нешто...
Зашто си спомињао 7. и 14. јануар ? :roll:

Pa samo zato što je 7-og januara svrgnut Pol Pot i umro car Hirohito a Blanšard i Džefris prvi put balonom prešli Lamanš a 14. januara rođendan Stiven Soderberg i Merilin Monro se udala za Džoa DiMađa.

To je nešto što vredi pomena.

Srećna Nova Godina. 8)

фигхтер:
шта је било турци, пече вас што не славимо божић исто кад и ви? :lol:
е јeбигa, па сачували смо и ми нешто своје...
A gde su Turci i kad je to pravi a kad nepravi Božić? Stvarno nisam siguran, ima nas toliko na ovom forumu da više ne znam ko šta misli...

Sizif:
MaranAta:
Какве везе та два датума имају са Божићем и Новом Годином ? :roll:
Ama baš nikakve. Osim što je jedan tačno nedelju a drugi dve nedelje posle Nove godine.

Ko to još slavi Božić 7. januara? Svašta.

Колико је мени познато, и Римокатолици, и Православни, славе Божић 25. децембра. Једни према грегоријанском, а други према јулијанском календару. Малко си се излупао, па се сад вадиш. :lol: 8)

Sizif:
фигхтер:
шта је било турци, пече вас што не славимо божић исто кад и ви? :lol:
е јeбигa, па сачували смо и ми нешто своје...
A gde su Turci i kad je to pravi a kad nepravi Božić? Stvarno nisam siguran, ima nas toliko na ovom forumu da više ne znam ko šta misli...

чекај, па сад се неко бунио кад се у ствари слави који празник...
а, колико сам приметио, и ти си један од оних који "ко још слави божић 7. јануара? свашта!" :shock:

MaranAta:
Колико је мени познато, и Римокатолици, и Православни, славе Божић 25. децембра.
Jeste, samo što 95% stanovništva Srbije još nije slavilo Božić a 95% stanovništva Srbije će potvrditi da je 25. januar već prošao.

Kako objasniti taj paradoks u svetlu ovoga što ti reče?

Back