gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
Mrzi me da citam,ali uz tebe smo![]()
ona je u Peruu i tamo neko gradiliste na kom rade gradjevinci iz celog sveta i samo se srbin ufatio za mooda i cheshe... i sto je to tako, pita?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrzi me da citam,ali uz tebe smo![]()
ona je u Peruu i tamo neko gradiliste na kom rade gradjevinci iz celog sveta i samo se srbin ufatio za mooda i cheshe... i sto je to tako, pita?
A,to?Pa ne odgovara mu klima,nismo mi nekulturni brdjaniona je u Peruu i tamo neko gradiliste na kom rade gradjevinci iz celog sveta i samo se srbin ufatio za mooda i cheshe... i sto je to tako, pita?
imaću te u vidu ako bude trebalo neka knjiga ili skripta da se skrati![]()
A,to?Pa ne odgovara mu klima,nismo mi nekulturni brdjani![]()
ja prosto obožavam Pevačicine postove i lilasta slovca![]()
ja prosto obožavam Pevačicine postove i lilasta slovca![]()
Ma jeste,ako su ti uske farmericeZar i na javnom mestu? Ali zar nekom nije neprijatno?!
Ranije sam zaobilazila na kilometar toga koga vidim da se hvata za svoj polni organ, a sad se pravim da to ne vidim, mada mi nije prijatno.
Zar i na javnom mestu? Ali zar nekom nije neprijatno?!
Ahaaaa....ti si znaci fizikaner...gdje radish? Na mjeshalici?
nisam imao pojma da moderni trandza pevacica mile sljaka po internacionalnim gradilistima...ustvari,mile je samo otisao do drugog sela...al njemu je to inostranstvo jer od njegovog sela do tog drugog treba barem 2 dana hoda...njemu tamo lepo...kapiram da voli da se druzi sa bugarima sljakerima koji zenu nisu videli od proslog pomracenja sunca,pa im je i mile u kevinoj haljini premija...
Zar i na javnom mestu? Ali zar nekom nije neprijatno?!
Ukapirali smo te, bas si duhovit. Primetila sam da ko god te potkaci i ispali da ga oznacis kao transvestita. Da to nije neki tvoju unutrasnji poriv. Video si tatu kako oblaci mamine haljine i obuva sestrine sandale?
ajde ne seri majke ti. Kad si videla da se neko pocesao javno za muda? Ajde kada ? To je jebbeni mit i ne smaraj o tome vise...