Cesanje na javnom mestu

dobra tema, jos bolji uvodni tekst,
a meni je najbolji sledeci zakljucak koji sam izvukao nocas
sve do ovoga trena sam mislio da je ova pjevacica samo jedan dosadni, bolesni i iskomleksirani muskarac koji se lijeci na ovome forumu
tek sada vidim da je to realno, zena
i da dam svoj komentar scima vama i njooj o ovoj temi
nije to navika naseg naroda
taj tvoj koleega je izrod i debili
jedan izuz\etak koji samo potvrdjuje pravilo da smo mi Srbi kulturan i civilizovan narod,..

Ahaaaa....ti si znaci fizikaner...gdje radish? Na mjeshalici?

nisam imao pojma da moderni trandza pevacica mile sljaka po internacionalnim gradilistima...ustvari,mile je samo otisao do drugog sela...al njemu je to inostranstvo jer od njegovog sela do tog drugog treba barem 2 dana hoda...njemu tamo lepo...kapiram da voli da se druzi sa bugarima sljakerima koji zenu nisu videli od proslog pomracenja sunca,pa im je i mile u kevinoj haljini premija...

nisam imao pojma da moderni trandza pevacica mile sljaka po internacionalnim gradilistima...ustvari,mile je samo otisao do drugog sela...al njemu je to inostranstvo jer od njegovog sela do tog drugog treba barem 2 dana hoda...njemu tamo lepo...kapiram da voli da se druzi sa bugarima sljakerima koji zenu nisu videli od proslog pomracenja sunca,pa im je i mile u kevinoj haljini premija...

Ukapirali smo te, bas si duhovit. Primetila sam da ko god te potkaci i ispali da ga oznacis kao transvestita. Da to nije neki tvoju unutrasnji poriv. Video si tatu kako oblaci mamine haljine i obuva sestrine sandale?

Ukapirali smo te, bas si duhovit. Primetila sam da ko god te potkaci i ispali da ga oznacis kao transvestita. Da to nije neki tvoju unutrasnji poriv. Video si tatu kako oblaci mamine haljine i obuva sestrine sandale?

ne,mile...to si ti sa svojih 10ak fejk profila...i u svakom si trandza...vidis takav scenario mi nikada ne bi pao na pamet...ja ovo za haljine nagadjam,a tebi izgleda u porodici svi iskusni u razmeni odece i obuce...sta ces mile,nisi ti kriv,to mu dodje kao neka zalosna greska prirode...u porodici ti glavni fetis da se menjate odece...
inace,tebe i pre mog dolaska ljudi nazivaju trandzom...kao ono?mile kupusar?kupusalj?tako nesto...propali seoski pevac transvestit...i lepo si to na pocetku rekla da ste me ukapitali...ti i tvoji fejk profili...

Poslednja izmena:

Back