evo zanimljivog videa u vezi spekulacija da CERN otvara interdimenzionalne portale i pravi mikroskopske crne rupe...i da je vreme slomljeno tj. da ubrzava kao posledica eksperimenata koji se izvode u ovoj naučnoj instituciji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sasvim moguće. Kada se deluje sa velikom količinom energije, moguće je uticati i na prostornu i na vremensku dimenziju.
Kolega naučniče, i ja se spremam da prema svojim zamislima krenem sa eksperimentima u stvaranju antigravitacije i delovanju na prostornu i vremensku dimenziju. Neće to biti nikakav vremeplov. Ali se ipak malo ustručavam jer to su ipak Božija područja koja su nepoznata i mogu biti i veoma opasna.vremenska mašina je moguća i ostvariva, deluje kao naučna fantastika ali je moguće
radeći sa teslinim transformatorima visokih napona i frekvencija i sa još nekim uređajima,
indikovalo mi je da je to moguće
možda ne mogu da napravim to čudo ali bar mogu sebi da ukažem na te pokazatelje te mogućnosti
koncept je jako jednostavan kada se povežu neke činjenice ali to možda nekom drugom prilikom i obrazložim,
za sada neka ostane teorija zavere jer u udžbenicima Poznavanje prirode i društva nisu napisali da je to moguće
Kolega naučniče, i ja se spremam da prema svojim zamislima krenem sa eksperimentima u stvaranju antigravitacije i delovanju na prostornu i vremensku dimenziju. Neće to biti nikakav vremeplov. Ali se ipak malo ustručavam jer to su ipak Božija područja koja su nepoznata i mogu biti i veoma opasna.
Obrati se naučniku čije ime sam naveo u komentaru, dok mi ne krenemo sa svojim eksperimentima. On za sada radi sa teleportacijom malih predmetaGospodo naučnici, puno bi mi značilo u ovom trenutku kada bi mi neko teleportovao upaljač ili šibice... A da krenete prvo od toga?
.Koji to vi, kad jedan CERN nije odmakao dalje od početka? A baš ću da se raspitam ko je taj čova i šta sve možeObrati se naučniku čije ime sam naveo u komentaru, dok mi ne krenemo sa svojim eksperimentima. On za sada radi sa teleportacijom malih predmeta.