cerka chika doce...

Gljiva zjalelovka:
:lol: :lol: :lol: O, Eva, da te nema trebalo bi te izmisliti, majke ti rodjene, kako ti ovo pade na pamet!
Pa, ajd' da shirimo temu, shta bi bilo da ti tata radi na uzimanju sperme od bikova, nerasta ili ovnova, pa da svaki dan shasholji o takvijem stvarima...kakva perverzija, na njihovu djecu bi prstom trebalo pokazivati!
Ja bih, da moj tata uzima spermu od bikova, nerasta i ostalih papkara fino otvorila banku sperme jer je to unosan posao. Onda bi mnogi pokazivali prstom na moj novi automobil!:D
A ostatke od strojenja iliti beli bubrezi bih spremala svom dragom za veceru kao Seka Sabljic u filmu Sekula se opet zeni! :D

Gljiva zjalelovka:
@Eva
Samo da dodam, prvi deo poruke sam se smijala, chega si se dosjetila, a drugi dio se odnosio na temu i chudjenje, kao da je neki posao''perverzija'', a ne radno mjesto(chisto da ne pomislish da sam tebe prozivala za onu dosjetku ;-)
Znam. :D Ja samo komentarisala ono sto mi je ponovo palo na pamet. :roll: Ne znam sto sam se sjetila Seke Sabljic i belih bubrega.
Glupo i jeste poistovjecivati sebe sa ocevim poslom, ali moramo ispostovati autora teme. :wink:

Back