cerka chika doce...

Unaprijedjenje istrazivanja:
-Oooooooo, surovi zivoteeee, kako li je cerkama ginekologa? :roll:
-Ooooooooo, sudbo kleta, kako li je supruzi ginekologa? :roll:
-Oooooooo, jade moj, kako li je pustoj materi ginekologa? :roll:
-Oooooooo, kuku-kuku, kako li je babi ginekologa? :roll:
-Oooooo, crni dane, kako li je sestri ginekologa? :roll:
-Ooooooo, tuzna kosko, kako li je keru ginekologa? :roll:
-Ooooo, pero jadno, kako li je papagaju ginekologa? :roll:
-Oooooooo, a tek komshinicama... 8-)
Jao, kakav jad, chasha zuchi i eurokrem, shta mu bi da bidne ginekolog, k'o da od tol'ke medEcine, nije mogo bit' poshten cho'ek... :D

:lol: :lol: :lol: O, Eva, da te nema trebalo bi te izmisliti, majke ti rodjene, kako ti ovo pade na pamet!
Pa, ajd' da shirimo temu, shta bi bilo da ti tata radi na uzimanju sperme od bikova, nerasta ili ovnova, pa da svaki dan shasholji o takvijem stvarima...kakva perverzija, na njihovu djecu bi prstom trebalo pokazivati!

Hehehe zanimljiva rasprava nema sta. Mislila sam da neko hoce da prica o odnosu otac-cerka u tom filmu,ali ovo...mislim,kako je cerkama ginekologa....pa valjda isto kao i drugim cerkama.Ne pise njemu na celu da je ginic

andja_stay_cool:
nisam smarala hanibal.ona je bez razloga raspalila paljbu po meni...ne znam razlog..bas sam je gotivila..sta znam..mozda ima bad day..a tema je i postavljena da bi nasmejala sire narodne mase.;)..a ne radi otkrivanja viseg smisla..pa ako je to neko drugacije shvatio..njegov problem...;)
o bre andjo sto si se uvredila?nisam ja osula paljbu po tebi nego znas valjda da uvek reagujem preterano:lol:
i nisam imala bad day;)
a tema nije da bi zabavila narodne mase;)

andja_stay_cool:
gledah pre neki dan film Pogled sa Ajfelovog tornja..i glavna junakinja je cerka ginekologa...i trazi mu da joj izvrsi abortus...pa se pitam...kako je cerkama ginekologa kad znaju da se njihov tatica nagledao "pichet*ne" ko zna kojih teta...bas bolesno....

a kako je tek caletu kome je cerka prostitutka?

e to je vec filozofskije pitanje

Moja rodjaka je bila udata za sina od ginekologa, koji ne samo da ju je ranije pregledao, nego joj je dok je bila djevojka izvrsio abortus... Jasno, bila je trudna sa drugim tipom, a ne sa njegovim sinom...
Ccc, zamisli kako je njima bilo... IJu, ma strasno...

Back