AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.679
ja bi reko da je to prednos...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
-Eva-:Kako ne znaš? Pa kako je teško biti čika docina kćerka.
The_carobnjak:Hahahahaha. Jes vala stvarno. To je jako kakano . Mama ti na vojnom odeljenju za polne organe. UZas.![]()
andja_stay_cool:uh hanibal....ja imam 17 godina....tata jos ne mora da razmislja o tome
o bre andjo sto si se uvredila?nisam ja osula paljbu po tebi nego znas valjda da uvek reagujem preteranoandja_stay_cool:nisam smarala hanibal.ona je bez razloga raspalila paljbu po meni...ne znam razlog..bas sam je gotivila..sta znam..mozda ima bad day..a tema je i postavljena da bi nasmejala sire narodne mase...a ne radi otkrivanja viseg smisla..pa ako je to neko drugacije shvatio..njegov problem...
![]()
Možda je samo tebe pregledala dotorica ginekog.....whitenicky:A zamisli kako je tesko biti sin doktorice koja vrsi sistematski pregled vojnika , na odeljenju polni organi i svaki mora da pipne i povuce da vidi reakciju!!!!
Sta su na tebe srali kad si bio na tim odeljenjima.The_carobnjak:Hahahahaha. Jes vala stvarno. To je jako kakano . Mama ti na vojnom odeljenju za polne organe. UZas.![]()
TOMAX:Možda je samo tebe pregledala dotorica ginekog.....
... imao si upalu jajnika? :shock:
andja_stay_cool:gledah pre neki dan film Pogled sa Ajfelovog tornja..i glavna junakinja je cerka ginekologa...i trazi mu da joj izvrsi abortus...pa se pitam...kako je cerkama ginekologa kad znaju da se njihov tatica nagledao "pichet*ne" ko zna kojih teta...bas bolesno....
Ali moja mama je dotorica veterinar?!!! :shock:whitenicky:ta doktorica me podsetila na tvoju mamu ....![]()