nista ne smrdi kao noge i masna kosa
ja u poslednje vrijeme nosim rajf veoma cesto, i on bas masti kosu, narocito ovi sa zupcima, koje ja jedino i nosim... i kosa mi je uvijek masna kada ga skinem, pa makar je ja oprala prije pola sata
moguce da mu njena kosa jako smrdi kada legnu... pa neka je onda pere pred spavanje... bar ljeti moze
a za dlake... ima jezik, neka mu objasni da nece da se brije... ili neka njega prvo detaljno izdepilira
narocito neka mu obrije mosnice i guzu, pa kada pocnu da rastu dlacice i momce pocne da se cese, neka intenzivira svoje zahtjeve za glatkom kozom
ja nisam picajzla, ali, volim da momak cim dodje kod mene ode i opere noge
mrrrrrzim kada sjedimo i njegove noge vonjaju... razumiejm da su mu se oznojile i da je i pored tek obuvenih cistih carapa njemu nejasno kako smrde, ali smrde... i ja ga zamolim da ih opere, a on me pita... zasto?, pa ne smrde... to mene izludjuje...
taj momak mozda pretjeruje, a mozda samo od nje trazi ono sto on sam radi
zato se ja nikada nisam zabavljala sa momkom koji namjesta frizurice, koji mnogo voli ogledalo i divi se zenskim manikiranim noktima... nemam ja sa njim sta da trazim, jer njega zanima zena koju ce da bude reprezentativna, za kojom ce da se okrecu u klubu i koja ce da maze noge uljem... ja nisam nista od toga... zato i ne maltretiram sebe
ta djevojka je mozda izabrala nekoga kome ne moze da parira u tom pogledu... i bolej da to rascisti sa njim, prije nego mu se ogadi... bio on cepidlaka ili ne