"Ceo svet se urotio protiv Srbije"

teza da se ceo svet urotio protiv Srbije je...

  • 1) izmišljotina patriotskog dela Srbije

  • 2) nema tu nikakvih urota to su sve interesi grupa i pojedinaca

  • 3) ima elemenata urota (Srbija nije priklonjena pravom bloku)

  • 4) Wikiliks je u pravu - svet se urotio protiv Srbije

  • 5) ne znam / nemam stav


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kyo.

Elita
Poruka
22.685
Ceo svet se urotio protiv Srbije!? - istina ili samo mit i "legenda" :mrgreen:

UN4-300x208.jpg


NJUJORK - Veliki broj svjetskih lidera, mislilaca i religijskih poglavara u srijedu (08. decembar) na vanrednoj sjednici Ujedinjenih nacija u Njujorku u zajedničkom saopštenju potvrdio postojanje globalne zavjere protiv Srbije i srpskog naroda.

Ovaj iznenadni čin svjetskih lidera predstavlja pokušaj preventivnog saniranja diplomatske štete koja bi nastala otkrivanjem povjerljivih diplomatskih depeša iscurelih putem Vikiliksa. Tom Kruz, koji je ispred svjetskih zavjerenika pročitao saopštenje, tvrdi da je u cilju bržeg pomirenja između Srba i cijelog svijeta bolje da Srbi čuju da zavjera postoji već sada, nego da to sami saznaju za nekoliko mjeseci kroz objavljene diplomatske depeše.

U saopštenju se navodi da bi se putem Vikiliksa saznalo da gotovo da ne postoji javna ili tajna organizacija koja nije umješana u zavjeru protiv Srba. Od gej lobija, Amerike i Jehovinih svjedoka, preko Vatikana i slobodnih zidara, pa sve do anti-pušačkog lobija, NATO pakta i subotara, sve ove organizacije su udruženim i zasebnim aktivnostima već vjekovima pokušavale, i donekle uspjevale, da sputaju slobodu i posebnost srpskog bića.

Aktivnosti ovih organizacija i neformalnih udruženja su prvenstveno bile usmjerene na to da se građanima Srbije još od njenog osnivanja u osmom vijeku p.n.e, život učini što težim. Jedina razlika se sastojala u tome da su neki pojedinci i udruženja, poput šest jevrejskih porodica koje vladaju svijetom, djelovala protiv Srba iz lične koristi, a druga iz pakosti, poput Osame bin Ladena. Postoji čak i nekoliko udruženja, poput na primjer Templara i Iluminata, koji su bili umješani u zavjeru „jer im se to činilo kao baš dobra zabava“.

Kako nezvanično saznajemo, tajne depeše će pokazati kako se za prikrivanje zavjere cijeli svijet koristio raznim sredstvima, najčešće fingiranjem događaja koji su na duže ili kraće vrijeme odvraćali sumnju srpskih teoretičara zavjere da zavjera uopšte postoji. Tako su na primjer, u cilju skretanja pažnje sa antisrpske zavjere započeti Prvi i Drugi Svetski rat, ubijen je Kenedi, zatrpani čileanski rudari, fingirana kineska privredna revolucija, stvoreni epovi o Ramajani i Mahabharati i osnovana muzička grupa Bitlsi.

Svi ovi i još mnogi drugi događaji su bili dovoljni da se već hiljadama godina uspješno prikrije udružena zavjerenička aktivnost na prvi pogled različitih aktivističkih grupa, poput katoličkih i muslimanskih fundamentalista i sljedbenika Toma Kruza, Sajentologa.

Još uvijek nema zvanične reakcije iz Srbije na ovo saopštenje, međutim iz srpskog udruženja teoretičara zavjere tvrde kako ovo priznanje „ide na ruku Hrvatima koji samo čekaju pogodan trenutak da napakoste Srbiji“.

http://www.banjaluka-info.com/index...zavjeru-protiv-srba&catid=36:svijet&Itemid=53

anketa
teza da se ceo svet urotio protiv Srbije je...

1) izmišljotina patriotskog dela Srbije
2) nema tu nikakvih urota to su sve interesi grupa i pojedinaca
3) ima elemenata urota (Srbija nije priklonjena pravom bloku)
4) Wikiliks je u pravu - svet se urotio protiv Srbije (za eremitu)
5) ne znam / nemam stav



-------------------------------

rekoh ja da taj Asanž mora da ima neki srpski koren i da je i sam Srbin;)...kako se svet urotio protiv Srbije, tako je sad i prema njemu :mrgreen:
 
Poslednja izmena:
Није само против Срба...већ против свих Православних...

Сада се води рововска битка, кроз политику, телевизију, новине, културу.....терају нас да сами тражимо да нас поробе...

У таквом рату се пре свега душе губе...па после и животи!

Хаџи Михајло Божовић
 
...ja sam i dalje stara ,dobra SRBIJANCHETARA + LICKE relikvije smrti{prezivela lobotomiju svakojakih vrsta/pokojna baka licanka imala i astmu i leukemiju da bi na kraju umrla u 78-oj godini zivota od gangrene na nozi i sve to stavljam pod sumnjom da je bogme podebelo trovana za zivota [za vreme II svetskog njeni su se borili protiv fashista...nemam dokaze da je vrsena "lobotomija" odnosno atak na njeno zdravlje ,ali dosta sumnjam i naravno da imam i zasto(nervni gasovi bacani na naske slovenske narode!)]}...ne mrzim nikog ,samo zelim mir i da se vrati samo ono sto Nama pripada ,a to je stari ,dobri UM NIKOLE TESLE i lavlje srce jakih i jedrih licana i prosvecen Duh ORTODOXIJE!
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top