Ceo region u sumanutoj panici zbog dogovora EU i Srbije oko litijuma!

ok otkaci se onda od nas. mi n idemo po hr forumima.
ostavi nas bar na miru.

i nemoj stalno da nas podjebavas nekakvim zaključcima ovim il onim

upamti uvjek da vi kao hrvati ste sto se krvi tice nama ostali kratki bar za po miliona glava u najgorem mogucem krvolocnom pogromu a ne mi vama

to nemoj da zaboravis.

ako vec zelis da nemas nisgta sa tim onda se mani nas...prosto nas yaobidji .ok ?

jel to puno sto trazimo ?
Pa vi zapinjete za nas, ne mi za vas. Ja pokušavam tu s normalnim ljudima pričati o normalnim stvarima.
A gle, daj prijedlog moderaciji tu da zabrani pristup svima iz Hrvatske, pa ćete valjda biti sretni. Ne znam zašto si tako frustriran mojom nazočnošću na ovom forumu...

Možeš misliti što je u panici. Ovo je prilagođeni i po mnogo čemu debilniji nastavak parole iz devedesetih godina, po kojoj Slovenci skapati od gladi ukoliko se od nas otcepe.
U međuvremenu su nam svi dali nogu u bulju, svi napreduju, žive normalnim životom, dok mi svakim danom tonemo sve dublje u tamu najgoreg srednjevekovnog feudalizma, koju nam nameću, ako ne srpski dušmani, a onda svakako najgori izdanci srpskog naroda.
Da je moguće, ja bih se sutra otcepio od SNS Srbije i njenih hulja koji se predstavljaju Srbima. Vrlo rado bio u panici.
Ovako strepim, nakon prodaje severa Kosova, apokalipse koju nam spremaju na zapadu i istoku države, koji će nam sledeći deo tela otkinuti ne bi li zadovoljili svoje šabanske apetite.
Klošari će bukvalno sve pretvoriti u pustinju i račune na Kajmanskim otocima.

Screenshot_20240722_193611_Reddit.jpg

Sve i da je tako, krajnje je vreme da se region ujedini protiv zapada koji ga je i rasturio, zavadio.
Zapad je razvalio i zavadio regiju? Misliš da je mom susjedu Srbinu došao netko iz Njemačke, Engleske, Amerike ili tko zna otkud i nagovorio ga protiv mene pa je on tenkom gađao moju kuću? Ne bih rekao. Ta mržnja među narodima postoji već dugo, jako dugo, ali povremeno stjecajem okolnosti što svjetskih razmjera, što lokalnih, izbije na površinu i regija se zapali.

Zapad je razvalio i zavadio regiju? Misliš da je mom susjedu Srbinu došao netko iz Njemačke, Engleske, Amerike ili tko zna otkud i nagovorio ga protiv mene pa je on tenkom gađao moju kuću? Ne bih rekao. Ta mržnja među narodima postoji već dugo, jako dugo, ali povremeno stjecajem okolnosti što svjetskih razmjera, što lokalnih, izbije na površinu i regija se zapali.
Kod boljih "izdanaka" naroda ona ne postoji, ja nisam mrzela nikog, dok politicari nisu dosli i "naredili" mrznju, pa i rat, prevareni ili podstaknuti zapadnim politicarima a najcesce svojim sebicnim interesima za vlascu, sujetom i bogacenjem.

Kod boljih "izdanaka" naroda ona ne postoji, ja nisam mrzela nikog, dok politicari nisu dosli i "naredili" mrznju, pa i rat, prevareni ili podstaknuti zapadnim politicarima a najcesce svojim sebicnim interesima za vlascu, sujetom i bogacenjem.
Pa nisam ni ja, ali eto, netko je 1991. sebi uzeo za pravo da me istjera iz moje kuće i gađa ju iz tenka. A par dana prije smo igrali nogomet. Ali eto, u međuvremenu su bili nekakvi noćni sastanci, došli neki političari, neki iz JNA i sve se promijenilo u par dana. Ne mrzim ni sad nikoga, ali ne dam na sebe i ne dam svoje.
Nisam baš siguran da je zapad htio razbiti Jugoslaviju, zapadu je Jugoslavija odgovarala, tek nakon razaranja Vukovara i napada na Dubrovnik su popustili i priznali Hrvatsku kao samostalnu državu.

Pa nisam ni ja, ali eto, netko je 1991. sebi uzeo za pravo da me istjera iz moje kuće i gađa ju iz tenka. A par dana prije smo igrali nogomet. Ali eto, u međuvremenu su bili nekakvi noćni sastanci, došli neki političari, neki iz JNA i sve se promijenilo u par dana. Ne mrzim ni sad nikoga, ali ne dam na sebe i ne dam svoje.
Nisam baš siguran da je zapad htio razbiti Jugoslaviju, zapadu je Jugoslavija odgovarala, tek nakon razaranja Vukovara i napada na Dubrovnik su popustili i priznali Hrvatsku kao samostalnu državu.
Ima i toga...Ja kazem da je prvo sujeta i vlast politicarima bila na umu, a tek kasnije se umesao zapad da vidi da li tu moze da ostavri neki svoj interes. I ostvario ga je.

Ima i toga...Ja kazem da je prvo sujeta i vlast politicarima bila na umu, a tek kasnije se umesao zapad da vidi da li tu moze da ostavri neki svoj interes. I ostvario ga je.
A ne znam. Ja pričam po mom sjećanju i vijestima koje su tad bile u našim medijima, zapad se nije baš tako lako odlučio na priznanje Hrvatske. Kažem, tek nakon razaranja Vukovara i napada na Dubrovnik. Ali dobro, to su neki moji pogledi, više bih rekao da su naši lokalni političari imali svoj utjecaj i brinuli se za sebe, nego što je zapad tu kriv.

A ne znam. Ja pričam po mom sjećanju i vijestima koje su tad bile u našim medijima, zapad se nije baš tako lako odlučio na priznanje Hrvatske. Kažem, tek nakon razaranja Vukovara i napada na Dubrovnik. Ali dobro, to su neki moji pogledi, više bih rekao da su naši lokalni političari imali svoj utjecaj i brinuli se za sebe, nego što je zapad tu kriv.
Mozda...

Ceo region u sumanutoj panici zbog dogovora EU i Srbije oko litijuma!​

Nastavljaju se prozivke na račun Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koje stižu iz regiona.​

Kao što sami možete videti u nastavku, ceo region je u sumanutoj panici zbog dogovora Evropske unije i Srbije oko litijuma!
Prvo se oglasio Enver Hodžaj koji je rekao da je Srbija stekla ozbiljjo oružje koje će koristiti protiv vlasti u Prištini, pa je hrvatska televizija emitovala prilog pod nazivom: "Ko ima litijum gospodariće svetom", a sada sarajevski političar tvrdi da će EU žrtvovati deo suvereniteta BiH i dati ga Srbima zbog Vučićevog dogovora sa Evropskom unijom.

Tako se na islamističkom portalu "Slobodna Bosna" oglasio potpredsednik stranke Naprijed Nasuf Hadžiahmetović.
Nakon samita o energetskim sirovinama u Beogradu i Memoranduma Srbije i Evropske komisije o sirovinama, Hadžiahmetović tvrdi da postaje očito da je "Vučić dogovorio elemente iz Deklaracije Svesrpskog sabora sa EU, koja je pristala na ustupke u BiH u zamenu za litijum".

- EU je jednostavno žrtvovala elemente suvereniteta BiH, dajući Srbiji i RS-u privid početka ujedinjenja. Predsedništvo BiH zbog ovog mora protestirati prema EU i jasno naglasiti da su ekonomski interesi postali vodilja u odnosu prema BiH i ciljevima Srbije u BiH. Vučić i Srbija izlaze kao pobednici u ovoj fazi - izjavio je Hadžiahmetović.
https://informer.rs/vesti/politika/...i-zbog-dogovora-eu-i-srbije-oko-litijuma-foto
Ma ceo svet je u panici, a ne samo region !

Литијум јесте јако оружје са којоим се могу трговати међународни односи,

али за Вучиће и Тадиће то је само приватна провизија.

то су ти антидржавнички капацитети деце комунизма.

Slobodno prijavi, tako si i Mitu oterala u Pakao.

Svedoci smo različitih genocida, etničkog, intelektualnog, ekonomskog, ekološkog, forumskog... Samo prijavi...
Nikada Mitu nisam prijavila, nikad, niti bih mogla. Ni Tihija, pre ne bih razgovarala s njima.

A sto se tebe tice, nauci da ne postoje genocidni narodi vec samo pojedinci i/ili grupe. Barem za ovo sto je aktuelno ovih meseci oko Srbije, to vazi.

Back