- Poruka
- 9.447
Aj za Durmitor se slaim, al svaki eksterem ne podrzavam.Ne preteruj.
Feminizam u smislu, protiv nasilja na zenama, super podrzavam.
Feminizam u smislu blati muskarce iz cista mira je ekstrem, obojen mozak
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj za Durmitor se slaim, al svaki eksterem ne podrzavam.Ne preteruj.
To nije mišljenje grupe žena već pravna dezignacija. Zna se koji uslovi moraju da budu ispunjeniAko neko izgleda kao silovatelj, ponaša se kao silovatelj i više žena svedoči da je silovatelj onda najverovatnije i jeste silovatelj.
Ovako već može.Aj za Durmitor se sačim, al svaki eksterem ne podrzavam.
Feminizam u smislu, protiv nasilja na zenama, super podrzavam.
Feminizam u smisli blati muskarce iz cista mira je ekstrem, obojen mozak
Možda da je i priupitaš kako to neko " izgleda kao silovatelj", koji su mu znaci raspoznavanja . Guste obrve, veliki nos, nešto treće?To nije mišljenje grupe žena već pravna dezignacija. Zna se koji uslovi moraju da budu ispunjeni
Ovo je potpuno netačno i bukvalno tvoja konstrukcija. To što ja i mnogi verujemo žrtvama nema nikakve veze sa nasilnicima, njih nisam ni spominjala niti su mi pali na pamet a najmanje sam im presuđivala. Samim tim ne znam ko je od nas dvoje radikalan i pristrasan, bukvalno ne razumeš i ne zanima te tuđ stav nego ga tumačiš kako ti volja.Da je po tebi i tebi sličnima vi bi Lečića streljali još pre sudjenja gde je čovek kasnije bio oslobodjen.
Sve jasno. Radikalno do srži.
Ne budi od onih koji nemaju znanje a imaju mišljenje. Najdestruktivniji soj ljudi.O feminizmu ne znam mnogo, al bi ih poslao na Durmitor malo da muzu krave i cuvaju ovce, prave sir, itd Nece im biti do feminizma kad se vrate
takodje problem kod mnogih ljudi eksreminih uverevnja, i mimo feminizma je sto uvek imaju mentalitet zrtve. A sve su samo ne zrtve.Ovako već može.
Pa nigde nije rečeno da jeste nego verovatno jeste. Nego o nasilnicima koji to verovatno jesu (i često se i pravno dokaže da jesu) izgleda ne sme ni mišljenje da se ima, nema veze što je u mnoge druge vrlo osetljive stvari čak poželjno zabadati nos i trubiti na sva zvona jer zaboga ima se prava na mišljenje.To nije mišljenje grupe žena već pravna dezignacija. Zna se koji uslovi moraju da budu ispunjeni
Da, ali i republikanci misli da su žrtve WOKE kulture npr. Svaka kategorija voli o sebi da razmišlja kao o žrtvi, nije to specifično za ove ili one. Mnogo je ugodnija i nevinija pozicija.takodje problem kod mnogih ljudi eksreminih uverevnja, i mimo feminizma je sto uvek imaju mentalitet zrtve. A sve su samo ne zrtve.
I jedan Austrijan sa brcicima je mislio da su Nemci zrtve, pa sta bi.
Tako ce radikalana feministkinja plkuvati po muskarcima, po izgovorom da đuskarci to rade. Ko je tu onda zlikovac.
Sto se teme tice, pa ono bio sam na tom forumu par puta, goglam nesto pa se pojavi, pa vidim komentare, mislim sta znam zenski forum, zenske price, ono nisam primetio nista lose
Pusti majku, knjigu u šake.Možda da je i priupitaš kako to neko " izgleda kao silovatelj", koji su mu znaci raspoznavanja . Guste obrve, veliki nos, nešto treće?
Kakve se sve nebuloze na ovoj temi pojavljuju, mila majko.![]()
Mišljenje može da se ima, ali nametanje mišljenja njie poželjno.Pa nigde nije rečeno da jeste nego verovatno jeste. Nego o nasilnicima koji to verovatno jesu (i često se i pravno dokaže da jesu) izgleda ne sme ni mišljenje da se ima, nema veze što je u mnoge druge vrlo osetljive stvari čak poželjno zabadati nos i trubiti na sva zvona jer zaboga ima se prava na mišljenje.
A ko ga nameće?Mišljenje može da se ima, ali nametanje mišljenja njie poželjno.
Nisam mislio na tebe lično u ovom slučaju nege generalno govoreći.A ko ga nameće?
Ajd još jednom, neko je žrtva tek kad se na sudu dokaže da je žrtva a nasilnik tek kad se na sudu dokaže da je nasilnik . Danijela Štajnfeld nije mogla biti žrtva unapred , pre sudjenja , koje je na kraju pokazalo i da nije žrtva. To važi za sve i svakoga, i žene i muškarce to je osnov prava i civilizacije.Ovo je potpuno netačno i bukvalno tvoja konstrukcija. To što ja i mnogi verujemo žrtvama nema nikakve veze sa nasilnicima, njih nisam ni spominjala niti su mi pali na pamet a najmanje sam im presuđivala. Samim tim ne znam ko je od nas dvoje radikalan i pristrasan, bukvalno ne razumeš i ne zanima te tuđ stav nego ga tumačiš kako ti volja.
Jedno je šta kaže forumska politika (šta kaže pravilnik pod 1 i pod 2 kako se primenjuje) a drugo kako verovatno jeste.Nisam mislio na tebe lično u ovom slučaju nege generalno govoreći.
A primer u miljeu krstarice bi bilo etiketiranje nečega kao mizogino ili govor mržnje bez pravog razumevanja šta se kvalifikuje za takvo etiketiranje.

Problem je u interpretaciji pravilnika. To što je nekome "očigledno" ne znači da zaista i podpada pod definiciju.Jedno je šta kaže forumska politika (šta kaže pravilnik pod 1 i pod 2 kako se primenjuje) a drugo kako verovatno jeste.
Ali bolje da ne započinjemo tu temu![]()
pa ne sudim, posteje ovakve i onake osobe i to nema veze sa polom. Kazem ok vrminizam u smislu, borba protiv nasilja na zenma, borba da zene budu podjednako placene i to je vise nego ok.Ne budi od onih koji nemaju znanje a imaju mišljenje. Najdestruktivniji soj ljudi.
Pričam uopšteno o tim osetljivim temama. Ili ne...čekaj, ja treba da znam o čemu si ti pisao i zbog čega si se svađao s nekom Ajšom...Ašom. SvaštaOdakle sad ta priča o fetusima, abortusima, ubijenim prostitutkama, ali pazi ubijenim prostitutkama i muškarcima koji likuju zbog toga? Pišeš bizarne stvari , čak prevazilazi i jadno spinovanje.
Aša je bila " opasna" jer je Iza sebe imala " opasnu" moderatoricu koja joj je dopuštala da piše šta hoće, vredja kog hoće, čak i ljude koji nisu članovi foruma. Ako joj neko uzvrati istom merom- ban. Pa tako može da bude " opasna" i moja baba, Au brate kakav izliv ekstremnog feminizma na nesrećnoj Krsti.![]()
Forumska diskusija nije suđenje. Ako tako posmatraš ni o čemu ne bi mogle da se diskutuje sve do pravosnažne presuda da se baš tako desilo. A znamo da i sud ume da pogreši tako da je i to podložno diskusijiTo nije mišljenje grupe žena već pravna dezignacija. Zna se koji uslovi moraju da budu ispunjeni
Forum je da se priča pa sve i da pogrešno misliš. Cenzurisanje u ime nečije interpretacije zabranjenog sadržaja je ono o čemu ja pričam.Forumska diskusija nije suđenje. Ako tako posmatraš ni o čemu ne bi mogle da se diskutuje sve do pravosnažne presuda da se baš tako desilo. A znamo da i sud ume da pogreši tako da je i to podložno diskusiji
Da li su svi ekstremni feministi gej? vecina?Ekstremni feminizam zato što sam protiv
nema veze sa polomucenjivača
i ja, pa nisam feminista, to je zdrav razumsilovatelja,
niko ne likuje nad njimalikovanja nad žrtvama prostitucije
e ovde se ne slazemo, mislim zakon je takav kakav jeste kod nas, da moze svako. A na crno moze i kad trudnoce ode dalje, i kad je vec kriticno za majku, al ja sam protiv.i što branim žensko pravo na abortus.

Eno vidi na temi o abortusu koliko ih je protiv zabrane. Ili recimo koliko njih misli da je Aleksić kriv, pa ih pitaj.Da li su svi ekstremni feministi gej?
Zato što su sve WOKE levičarke ili zato što su takve ućutkali?Da je dozvoljena politika, mogu da zamislim kako bi isprašile ove SNS desničare
To što ti ne vidiš ne znači da se ne dešava nego da te nije briga čim ti prolazi ispod radara.niko ne likuje nad njima