Quantcast

CENZORI CUVAJU MRTVOG MILOSEVICA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

OSLOBODIOCI

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
109
Umro je Slobodan Milosevic, poslednji komunisticki diktator, haski robijas koji je unistio Srbiju i sve srpske zemlje. Srbija se vec sada oseca slobodnom od aveti komunizma i poslednjeg komunistickog sledbenika, koji je opljackao sve ljude, sirotinju, radnike, seljake, studente...
Komunisticki bandit beskrupulozan za vlast, upropastio je generacije i generacije mladih ljudi, a stare je prerano oterao u grob, jer ih je opljackao sve sto su ustedeli za 50. godina minulog rada u propaloj judeo-masonskoj Jugoslaviji.

Komunisticki bandit je bio neposredna marioneta sionskog podzemlja, koji danas komadaju svet, pretvarajuci ga u robove. Proizveden je u masonskoj kuhilnji visokog ranga, s ciljem potpunog unistenja srpske drzave i nacije. U tome je predano izvrsavao naredjenja djavola koji danas vladaju svetom. Za svu predanost bio je nagradjen da stvori najvecu mafiju u istoriji srpskog roda, s kojom je zajedno pokrao svoj narod po uputstvima sionske, vatikanske masonerije. Za vreme svoje surove komunisticke vladavine, dozvolio je stvaranje ustaske drzave Hrvatske, islamske federacije Bosne, a na putu je i treca arnautska drzava na srpskoj zemlji Kosova i Metohije, koju je kao komunista celog zivota podrzavao kako je internacionala trazila?!

Srbija treba da slavi smrt Slobodana Milosevica. U slucaju sahrane Milosevica u Beogradu, vlast treba da pohapsi njegovu retardiranu zenu Mirjanu za brojna ubistava koja su naredjena u njenoj kuhinji na Dedinju?! Ona je zajedno sa svojim sinom Markom i cerkom Marijom pokrala sve sto se moglo izneti iz zemlle Srbije. Srbija nesme da dozvoli da milijarderka ne prodje nekaznjeno, jer je nacija opljackana za narednih sto godina...

U slucaju, da se korumpirana vlast oglusi da uhapsi Mirjanu i Marka, Oslobodioci Srbije ce taj zadatak u ime spasa otadzbine, casno izvrsiti i zauvek komunizam zabraniti!
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top