Cenite li druge ljude?

Teško se ponekad uzdržati od podsmeha.Jedan moj poznanik koji pati od bipolarnog poremećaja kad je kupio neko terensko vozilo za 22 hiljade evra svima čiji je broj imao u imeniku i koji su imali viber ili whats ap slao je slike kupljenog automobila i to više desetina slika i poneki video zapis.Ali to nije bio kraj nego je odvojio vreme da utvrdi ko je otvorio slike i video zapise a ko ne što može videti na viberu.Zvao je i jedne i druge.One prve da daju svoj komentar o njegovom automobilu i uspehu kako on vidi kupovinu tog automobila a druge istim povodom ali prvo da dok traje razgovor otvore fotografije i pogledaju zapise kako bi i oni mogli da daju svoj komentar.Moja malenkost bila je naravno u drugoj grupi.

Teško se ponekad uzdržati od podsmeha.Jedan moj poznanik koji pati od bipolarnog poremećaja kad je kupio neko terensko vozilo za 22 hiljade evra svima čiji je broj imao u imeniku i koji su imali viber ili whats ap slao je slike kupljenog automobila i to više desetina slika i poneki video zapis.Ali to nije bio kraj nego je odvojio vreme da utvrdi ko je otvorio slike i video zapise a ko ne što može videti na viberu.Zvao je i jedne i druge.One prve da daju svoj komentar o njegovom automobilu i uspehu kako on vidi kupovinu tog automobila a druge istim povodom ali prvo da dok traje razgovor otvore fotografije i pogledaju zapise kako bi i oni mogli da daju svoj komentar.Moja malenkost bila je naravno u drugoj grupi.

Poznanik je bolestan i bezveze je, ružno je podsmevanje.

Da sam bila u jednoj od te dve grupe njegovih poznanika, ne bih mu odgovorila na poziv. Verovatno je i to loše, ali ne znam šta bih mu rekla.

Јако мало поштовања имам за људе у овоме тренутку. Подизан сам да волим и цијеним све људе (што је скроз наопако на сваки могући јебени начин).

са подсмјехом у сврху изругивања не гледам на никога

Cenim i postujem druge ljude koliko i oni mene.

Poslovno sam jednoj osobi pisao 2 maila da mi nesto zavrsi sto je sasvim normalno u skladu sa poslom oba puta me je ignorisao i nista nije odgovorio.Onda je on meni pre nedelju dana poslao mail u kome me kulturno moli da mu nesto poslovno zavrsim inace ce da plati veliku novcanu kaznu ja mu nisam odgovarao do zadnjeg dana a onda sam mu odgovorio da mi je zao ali ne mogu nista da uradim sto se tice tog posla.

Da li na njih i njihove osobine gledate više onako sa podsmehom, ili uočavate i mnogo toga pozitivnog? Koji % ljudi iz bližeg i daljeg okruženja cenite, a koji ne? :cool:

Ja iskreno gledam pretežno sa podsmehom, ali shvatam da je svako u svom elementu i da je to tako prirodno i normalno, mada ne i idealno. Nisam kritički nastrojen.

Код мене је све црно-бело. Ретке људе искрено ценим и поштујем.

Back