Цене у српским продавницама скупље у просеку 50% у односу на Москву

ja te bar nisam nazvao parazitom, kao janpi... ljuti se do mile volje, tu tvoju ZIVOTNU FILOZOFIJU smo svi prosli, ali negde do 20 i neke, a ti ces skoro u 40-u, kao da je vreme stalo, a znamo da nije

Pa kao prvo vreme ne postoji kao fizicka velicina, to je samo iluzija koju smo sami kreirali u nasim glavama (kako bi se lakse organizovali iako to zapravo cini zivot dosta tezim), kao drugo moju filozofiju i sta je meni u glavi ti ne znas jer me ne poznajes i nikada me u zivotu nisi ni video a kao trece ne ljutim se ni na koga, ono opusteno samo me ne zanimaju neciji saveti ovde a jos manje treba neciji blagoslov za nesto, ono brate zivi i pusti druge da zive (pa tako i mene).

Sad da li je moj zivot idealan, ono verujem da nije ali ni ne ganjam perfekciju nit mislim da ona postoji. ;)

Pa kao prvo vreme ne postoji kao fizicka velicina, to je samo iluzija koju smo sami kreirali u nasim glavama (kako bi se lakse organizovali iako to zapravo cini zivot dosta tezim), kao drugo moju filozofiju i sta je meni u glavi ti ne znas jer me ne poznajes i nikada me u zivotu nisi ni video a kao trece ne ljutim se ni na koga, ono opusteno samo me ne zanimaju neciji saveti ovde a jos manje treba neciji blagoslov za nesto, ono brate zivi i pusti druge da zive (pa tako i mene).

Sad da li je moj zivot idealan, ono verujem da nije ali ni ne ganjam perfekciju nit mislim da ona postoji. ;)
mnogo si bre osetljiv, ne sme covek nista da ti kaze, a ovamo bi da drzis predavanja - sine, ne ide to bas tako kako si ti zamislio... da pitamo cika pijanog?

mnogo si bre osetljiv, ne sme covek nista da ti kaze, a ovamo bi da drzis predavanja - sine, ne ide to bas tako kako si ti zamislio... da pitamo cika pijanog?

Ama nikom ja ne drzim predavanja, pogotovo ne u smislu da ja sad zabadam nos u tudji zivot ili da ja nekom sugerisem sta i kako da radi i kako da zivi, inace ti si mene citirao jer tebi bas nije bilo najjasnije na koji nacin funkcionise ta neka moja filozofija i ja sam samo pokusao da ti to donekle priblizim i docaram recima koliko je to bilo moguce i koliko sam umeo.

Ауторска тема

Све је више видео записа Руса који показују невероватно скупоћу у Србији. У тим видео записима просечно је 50% јефтиније у Москви. Мени је то несхватљиво. Није ни чудо што је велики број Руса напустио Србију. Да додам да су ово само подаци за продавнице када би додали енергенте ситуација би била много гора по Србију.
Ko je letos bio u grčkoj video je svojim očima da je hrana u grčkom lidlu duplo jeftinija a neki artikli i tri puta jeftiniji nego u srpskom lidlu. Vučić je prodao srbe stranim lopovims trgovcima smrću.

Screenshot_2023-09-24-01-27-30-900-edit_com.miui.gallery.jpg

Tamo samo preko veze moze... na budzetu, kod zene recimo dali oglas za 10 sestara, prijavilo se samo troje, 2ica otisla nakon dve nedelje,
ostala samo jedna hendikepirana...

?!

Контрадикторно....

Може само преко везе ... а на оглас за 10 пријавило се само 3 ... и отишло 2 ....

Закључак = лоше наднице......

Да су добре наднице било би 100 пријава за 1 место ..... и волонтерски рад 2 године ... тако је било пре двадесетгодина

Значи јавни није исплатив ?! Или јесте

Javni sektor ima daleko vise od toga. Budzet i privatnici blizu minimalca. Ne racunam mali broj koji bolje od toga zaradjuje, IT, taksisti, advokati...

Od 25 uzoraka meda iz „Amana“, „Disa“, „Gomeksa“,“Idea“ , „Lidla“, „Maksija“ i „Mere marketima“ čak 22 su falsifikat, na našem tržištu koji su testirani po novoj akreditovanoj metodi za utvrđivanje falsifikata hrane i pića, 22 vrste meda nisu prošla testove autentičnosti.

U čak 88 odsto uzoraka utvrđeno je da je medu dodavana neka vrsta šećera u različitim procentima.

U Srbiji je počela kontrola po takozvanoj EIM-IRMS metodi za procenjivanje autentičnosti prehrambenih proizvoda koja je rezultat višegodišnjeg naučnoistraživačkog rada diplomiranog inženjera tehnologije Ivana Smajlovića. I

U ovoj godini, kada su pčelari na prosjačkom štapu, neko se bogati prodajući šećer kao med. I ne samo da vara potrošače i markete, već i državu utajom poreza. Podsećamo da je PDV na proizvode od šećera je 20 odsto, a na med samo 10 procenata. Razlika ide direktno falsifikatorima u džep, kaže Rodoljub Živadinović, predsednik SPOS-a za Politiku.

U akciji Spasimo Voćare trudimo se da dobijete prvoklasni čisti med, u principu mala daomaćinsta i imaju problem da prodaju svoj proizvod jer "čistak" ne može da bude konkurentan sa "veštakom".

Ауторска тема

Све је више видео записа Руса који показују невероватно скупоћу у Србији. У тим видео записима просечно је 50% јефтиније у Москви. Мени је то несхватљиво. Није ни чудо што је велики број Руса напустио Србију. Да додам да су ово само подаци за продавнице када би додали енергенте ситуација би била много гора по Србију.
Pelješe nas bezočno

Back