Maks od crnog luka
Elita
- Poruka
- 17.564
Јер немаш шта да кажеш у своју одбрану, пошто сам знаш да тако не живиш.E nemoj da me krivo shvatis ali iskreno stvarno me vec smara ovakva rasprava (ono neka se snalazi i zivi ko kako ume i hoce).
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Јер немаш шта да кажеш у своју одбрану, пошто сам знаш да тако не живиш.E nemoj da me krivo shvatis ali iskreno stvarno me vec smara ovakva rasprava (ono neka se snalazi i zivi ko kako ume i hoce).
Јер немаш шта да кажеш у своју одбрану, пошто сам знаш да тако не живиш.
Pogledajte prilog 1415142
Javni sektor ima daleko vise od toga. Budzet i privatnici blizu minimalca. Ne racunam mali broj koji bolje od toga zaradjuje, IT, taksisti, advokati...Mislim ko ovde ima platu preko 500 evra taj moze da kaze da mu je sekira bas ozbiljno upala u med, ono upala sa sve drskom.
Slusaj mozes da zivis, ali kako, to je pitanje?у целој Србији. Говорим у Београду.
Није цена живота 1090 ако људи могу да живе без тог новца.
zivis sa roditeljima, stedis ratu za stan 400https://transaks.rs/kolika-je-cena-zivota-u-beogradu/
Ево детаљније.
Не треба веровати рендом енглеским сајтовима јер ти сајтови исто кажу да је просечна плата у Србији 1200 евра.
aham, kada bi se lagalito je ono stvar karaktera, stava, odnosa prema sebi, kulture zivljenja
Ауторска тема
Све је више видео записа Руса који показују невероватно скупоћу у Србији. У тим видео записима просечно је 50% јефтиније у Москви. Мени је то несхватљиво. Није ни чудо што је велики број Руса напустио Србију. Да додам да су ово само подаци за продавнице када би додали енергенте ситуација би била много гора по Србију.
Sudeci po parama koje imaju, za nas su Raj...Rusija raj na zemlji
Pazi ti ne moras da verujes, iskreno ni ja nekada nisam verovao i ono bio u fazonu da mi to zvuci kao neka jeftina fraza ali onda zaista sam se uverio da je to tako, znaci psiha je neverovatna stvar i sve ali sve je samo stvar percepcije i ono ti ne moras zaista biti rock zvezda da bi se osecao tako ili da bi zracio takvom energijom, ono sto se kaze kako zracis tako i privlacis.Aham, kada bi se lagali
Rusi pobegli od jeftinoće!Ауторска тема
Све је више видео записа Руса који показују невероватно скупоћу у Србији. У тим видео записима просечно је 50% јефтиније у Москви. Мени је то несхватљиво. Није ни чудо што је велики број Руса напустио Србију. Да додам да су ово само подаци за продавнице када би додали енергенте ситуација би била много гора по Србију.
Дакле можеш да живиш. Није поента дал је то добар живот или није, често је мизеран, али је поента да цена живота није 1009 евра месечно.Slusaj mozes da zivis, ali kako, to je pitanje?
procitaio sam celu tvoju repliku, i sve razumeo... sve je isto samo njega nema... ja sam verovatno generacija tvojih roditelja, a propo percepcije:Znaci zaista jeste tako a sad da bi se uverio u to potrebno je dosta truda i rada na sebi kao i vreme, znaci sve je u glavi i sve je do tebe i sve je samo stvar percepcije.![]()
У супермаркету Пятёрочка који је други највећи ланац, килограм пилећег белог меса је 169 рубаља, односно 192 динара, а код нас је 470 - 630 динара.Ауторска тема
Ауторска тема
Javni sektor ima daleko vise od toga. Budzet i privatnici blizu minimalca. Ne racunam mali broj koji bolje od toga zaradjuje, IT, taksisti, advokati...
Државни сектор у Београду има почетну плате од 440е па навише, то је неких 52.000 динара, са годинама и ако добијеш коефицијенте под условом да твоја државна фирма има оцењивање, можеш да догураш до плате до 72.000 динара и то је око 615е. Наравно мислим на радна места са ССС, од курира преко ћата и референата, а таква радна места чине 80% државног сектора.Javni sektor ima daleko vise od toga. Budzet i privatnici blizu minimalca. Ne racunam mali broj koji bolje od toga zaradjuje, IT, taksisti, advokati...
У русији је ратно стање на снази и економско кретање и цене диктира држава...било некад и овде...то би значило да велике трговачке компаније немају велику маржу,не одређује тржиште цене већ, вештачки ,државни сектор.Такво стање било где у свету гуши привреду и неодрживо је на дужи временски период,дакле,још једна пошаст рата.Ауторска тема
procitaio sam celu tvoju repliku, i sve razumeo... sve je isto samo njega nema... ja sam verovatno generacija tvojih roditelja, a propo percepcije: