Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 104.863
Zajecarac je bolji.Ja pijem Jelen pivo.
Naravno staklo samo u tom slucaju.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zajecarac je bolji.Ja pijem Jelen pivo.
to bi trebalo da shvate i glasaci stranakaЗато што су део глобалног капиталистичког поретка у којем стварни господари Србије обитавају у капиталистичком језгру(САД, тзв."стара ЕУ") а властодржци Србије и сличних земаља морају да их слушају , јер могу бити лако смењени .
Sram ih bilo bre,diraju Vučića i Rusiju,pa ko da su oni krivi što cene rastu,a ne Đilas i žuti što su se nakrali...nakrao se
ko sva druga sorosevska natodupelizacka bagraaaaa
Sram ih bilo bre,diraju Vučića i Rusiju,pa ko da su oni krivi što cene rastu,a ne Đilas i žuti što su se nakrali...
Kod nas u Konzumu i Kauflandu je 0.59€ (oko 70 din) kila. Iz Egipta.820g mladog krompira 270din.
Много људи дели твоје мишљење тихи ниси јединиkakav vucic kakva rusija?
Vucko prdi u istu rikvu kao i djilas i obojica su Sorosevci
Zato ga Djilas i podrzava
Pa Vucica je zapad i doveo na vlast
Toliko je ovde kila - kila i po.820g mladog krompira 270din.
Hleb "Sava" od 500 grama od danas je skuplji, vekna umesto 53,50 dinara košta 57 dinara.KOLIKO JE LEBAC SAVA?????
Što se ne preseliš u Crnu Goru.
Kako svet tako i mi..Cene u Srbiji nastvalju da divljaju dok je trend u svetu da pocinje stabilizacija ili pad. Trenutno rast cena je 16% sto je najveci nivo ratsa cena u psolednjih 20 godina. SNS je uspeo da prevazidje po skoku cena cak i zute.
![]()
https://tradingeconomics.com/serbia/inflation-cpi
Da stvar bude gora SNS politika je dovela do toga da trazimo pomoc MMF.
MMF zahteva prodaju EPSa i znacajno povecanje cene struje.
Odnosi Srbije sa Rusijom su sve gori zbog cega ce cena gasa znacajni skociti.
Ovo su "demokratske fore" uz zamenu teza.
E'o još jarana dobrijeh...Vucicevi prijatelji.
нема леба без мотике...
Kugla sladoleda u Bg proslo leto 100-120 din, sada 150
Znaci +25% do 50%
...
Ko rano rani....нема леба без мотике