Cene nastavljaju da divljaju, SNS gori i od zutih

Зато што су део глобалног капиталистичког поретка у којем стварни господари Србије обитавају у капиталистичком језгру(САД, тзв."стара ЕУ") а властодржци Србије и сличних земаља морају да их слушају , јер могу бити лако смењени .
to bi trebalo da shvate i glasaci stranaka

Ja cu da navedem samo ono sto sam upamtio:

Krompir - 5kg placao 300 din, sad je 500din. - skocilo 67%
Sisanje - bilo 300/350din, sad 600 din. - skocilo 72%
WC papir - bio 210din, sad 300 din - skocilo 43%
Mleko - bilo 80 din, sad 140 din - skocilo 75%
Jogurt - bio 90 din, sad 140 din - skocilo 55%

--------------------------------------------------------------------------------------
prosecno skocilo 62.5%

Meso i jaja ne konzumiram - sami dopisite.

A kako vase plate? Koliko posto skocile? Sta vam kaze Vucic - nikad vam nije bilo bolje? VAMA ILI NJEMU I NJEGOVIMA? Samo da vas podsetim da ima POVELIKI BROJ LJUDI koji nikad nisu bolje ziveli NEGO 90-tih, KAD JE VECINA NAS SKAPAVALA. Mislite o tome.

Гледам у продавници 1 кг парадајза 400 динара прошлог месеца био 300 1 јаје сад кошта 29 динара а било је 19 динара 1 кг краставца 168 динара 1кг најефтиније саламе је било 200 динара сада 390 динара 1 конзерва сардине била 90 динара сада кошта 130 динара

Cene u Srbiji nastvalju da divljaju dok je trend u svetu da pocinje stabilizacija ili pad. Trenutno rast cena je 16% sto je najveci nivo ratsa cena u psolednjih 20 godina. SNS je uspeo da prevazidje po skoku cena cak i zute.

serbia-inflation-cpi.png

https://tradingeconomics.com/serbia/inflation-cpi

Da stvar bude gora SNS politika je dovela do toga da trazimo pomoc MMF.
MMF zahteva prodaju EPSa i znacajno povecanje cene struje.
Odnosi Srbije sa Rusijom su sve gori zbog cega ce cena gasa znacajni skociti.
Kako svet tako i mi..

Prvo je počela frka kod njih pa kod nas...
Sad počinje blagostanje kod njih a Vi se još niste odselili da se ne zlopatite ovde?

Probaj "tamo u svetu" da prdiš po forumima a da nisi neki faktor viši od twitter babe :D

Back