poljubis me u vuciceva usta, 'nako filmski s jezikom.Зашто твој љубљени Вучић толико воли жуте пацове, а не воли напредне пацове?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
poljubis me u vuciceva usta, 'nako filmski s jezikom.Зашто твој љубљени Вучић толико воли жуте пацове, а не воли напредне пацове?
Није, јер му то није запало као задатак.Свако је нешто предао, Ђинђић, Коштуница, Тадић, па Вучић.Tadic nije predao EPS.
Vucic radi na tome da bi ostao na vlasti ...
То ти је део евроинтеграција.Домороци не могу да буду власници енергетике, телекомуникација, фармацеутске индустрије и сличних делатности.Могу само да имају пиљаре, клаџе, пекаре и сличну "индустрију".a zbog cega mora da se proda EPS...zbog cega sve mora da se proda...
slazem se, ali zbog cega nasi vlastodrsci izvrsavaju njihova naredjenja koja su protivna srpskim interesima...То ти је део евроинтеграција.Домороци не могу да буду власници енергетике, телекомуникација, фармацеутске индустрије и сличних делатности.Могу само да имају пиљаре, клаџе, пекаре и сличну "индустрију".
bila je isto pljacka, samo sto se DS nije busao u grudi i arlaukao o Putinu i Rusiji...nije se nesto pozivao na srpstvo, Karadjordja, niti je toliko posecivao crkve i lopingere vladikeNišta bolje nije bilo za vreme DS.
Tako razmisljaju vuckovi ljudi.Još bi gore bilo da je Boris Tadić i dalje ostao na vlasti.
Ne sviraj.Tako razmisljaju vuckovi ljudi.
Ne pevaj,imas ruzan glas.Ne sviraj.
Istina je jolemisa vampiri se mogu ubiti samo u svom grobu.Ne pevaj,imas ruzan glas.
Eto,vidis.Krestis bre mnog zbog nadvikivanja na mitinzima,tvog vodje.Istina je jolemisa vampiri se mogu ubiti samo u svom grobu.
Pivo manje vise ok cene ali zavisi i koje, ja to vecinom uzimam po podrumima pica.Nije strasno.
Barem se u Cesku pravi, retko koje pivo kod nas dolazi iz maticne fabrike.Ja cepam Budweiser , ima ga na akciji cesto u Gomexu.
Zaradio čovek pa ima.Sram vas bilo sve
A odakle Đilasu 660 miliona na računu?
Зато што су део глобалног капиталистичког поретка у којем стварни господари Србије обитавају у капиталистичком језгру(САД, тзв."стара ЕУ") а властодржци Србије и сличних земаља морају да их слушају , јер могу бити лако смењени .slazem se, ali zbog cega nasi vlastodrsci izvrsavaju njihova naredjenja koja su protivna srpskim interesima...
Како да не, пензоси имају лове да купују суплементе од 700-800 динара, и да се кљукају њима.Зато што има Суплементе у неограниченим Количинама и само се кљука пилулама.
Таква времена .
Није културно постављати таква питања.Zaradio čovek pa ima.
Зато што не постоје одвојене категорије "жути" и "напредњаци".Напредњаци су конгломерат бивших радикала, ДС-оваца, ДСС-оваца, Г17, припадника другосрбијанских НГО итд.Зашто твој љубљени Вучић толико воли жуте пацове, а не воли напредне пацове?
Nisam ja postavio to je Ljubota postavio ja sam mu odgovorio.Није културно постављати таква питања.
A jel nosio gajbice mozdaZaradio čovek pa ima.
To pitaj njegaA jel nosio gajbice mozda![]()
Sram vas bilo sve
A odakle Đilasu 660 miliona na računu?