- Poruka
- 60.811
Konflikt u Ukrajini doveo je između ostalog , tektonsko pomeranje cena goriva u smislu njihovog povećanja , cena se iz dana u dan menja , ko kako može neka stavi cenu goriva , ako može u € za bolju preglednost
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
od večeras u MKD nove cene goriva
super 95_83.50d/1.36€
super 97_85.50d/1.39€
dizel. _87.50d/1.42€
denar-evro-61.6
Preko 200 ,obican dizel 198 dinara .Srbija gleda i plače
G-drive 200din
konflikt u Ukrajini doveo je između ostalog , tektonsko pomeranje cena goriva u smislu njihovog povećanja , cena se iz dana u dan menja , ko kako može neka stavi cenu goriva , ako može u € za bolju preglednost
A oni žuti prsluci beše počeli zbog cene goriva?Preko 200 ,obican dizel 198 dinara .
Briga me ne vozim na naftu .
Veca je cena u Srbiji .od večeras u MKD nove cene goriva
super 95_83.50d/1.36€
super 97_85.50d/1.39€
dizel. _87.50d/1.42€
denar-evro-61.6
po prvi put cena dizela nadmašila benzinske
A oni žuti prsluci beše počeli zbog cene goriva?
koliko je to , daj napiši ceneVeca je cena u Srbiji .
Danas na jednoj Nis pumpi cena (to su ostale zalihe ,pa ce podici jos)Veca je cena u Srbiji .
Evo napisao sam ono sto sam danas video ,znaci benzin od 95 oktana je 1.5 evrakoliko je to , daj napiši cene
Opa dizel potukao benzin u Hrvatskoj .Ja maloprije natočio do vrha, dizel po 12.02kn (1.59€), jer od ponoći poskupljuje za 1.51kn po litri pa će nova cijena dizela biti 13.53kn (1.79€) po litri.
Cijena benzina se povećava za 0.61kn po litri, sa 11.84kn (1.56€) na 12.45kn (1.65€) po litri.
Cijene se odnose na obična goriva, a ne premium.
Stim što je taj običan benzin u hrvatskoj po kvalitetu kao u srbiji od 150 oktana.Ja maloprije natočio do vrha, dizel po 12.02kn (1.59€), jer od ponoći poskupljuje za 1.51kn po litri pa će nova cijena dizela biti 13.53kn (1.79€) po litri.
Cijena benzina se povećava za 0.61kn po litri, sa 11.84kn (1.56€) na 12.45kn (1.65€) po litri.
Cijene se odnose na obična goriva, a ne premium.
A to si ti onako odokativno izmerio?Stim što je taj običan benzin u hrvatskoj po kvalitetu kao u srbiji od 150 oktana.
Koliko je u bih običan (hr) benzin?
Otkud da znam koliko je benzin u BiH. Nisam nikad išao tamo točiti, mislio jesam, ali nisam išao nikad.Stim što je taj običan benzin u hrvatskoj po kvalitetu kao u srbiji od 150 oktana.
Koliko je u bih običan (hr) benzin?
valjda ima neki član iz BiH koji će postirati tamošnje ceneOtkud da znam koliko je benzin u BiH. Nisam nikad išao tamo točiti, mislio jesam, ali nisam išao nikad.