Cena

J.ebo karijeru ako nemam s kim podijeliti casu crnog vina u olujnoj noci, ako nema ko da mi pruzi utjehu, postovanje i da mi sapne "Volim te", j.ebo sex ako drhtaj pod mojim tijelom nije iskren i ako mi ne sapne "Volim te moj ...(pa ko kogga kako zove)! J.ebo vezu ako se patis j.e.bo ljubav ako druge mlatis, j.ebo pricu ako samo na njoj ostajeemo i ne shvatamo koliko treba jedno drugo da postujemo..Ako cu imati karijeru a biti sam biram da gubim karijeru a ne budem sam......

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

:think: znaci ti zivis od ljubavi? pa mora da ti je cesto gladan stomak :hahaha:..lepo je ta ljubav i svi ti bakraci ali nekad se i bez nje bas extra zivi.....:whistling:.....a ja moju karijeru nedam.....treba mi svaki dinar od nje.....;)

za kilo smokava.. bash onako volim smokve.. a one za koje bi se menjala.. pa ne trazhim puno.. chuj.. one za koje.. blah blah.. ma svakog bi ja menjala.. josh bolje.. shto pre odu imaju manju prilike da me razocharaju.. a svi razocharaju... eventually..

lepa tema. Prodaja za novac? To malo teze, mislim kod vecine ljudi, a i lako se dokazuje.. a prodaja za nesto dugo u trampu.. pa to radimo svi svaki dan.. prodajemo ljubav: za drugu ljubav, za mir u kuci, za mir u dusi, za licnu sigurnost i sebe i bliskih ljudi koje isto volimo, zbog ponosa, zbog uticaja, zbog komleksa, ma za sve i zbog svega svaki dan prodajemo tu ljubav, nadajuci se da je dovoljno velika i nepotrosiva...

ne mogu se prodati, iako govoreći ceo život da nisam na prodaju, shvatam, da cu se na kraju prodati čak i jeftinije nego bih mogao...ali ostaje mi da se borim da se ipak ne prodam...

lepa tema. Prodaja za novac? To malo teze, mislim kod vecine ljudi, a i lako se dokazuje.. a prodaja za nesto dugo u trampu.. pa to radimo svi svaki dan.. prodajemo ljubav: za drugu ljubav, za mir u kuci, za mir u dusi, za licnu sigurnost i sebe i bliskih ljudi koje isto volimo, zbog ponosa, zbog uticaja, zbog komleksa, ma za sve i zbog svega svaki dan prodajemo tu ljubav, nadajuci se da je dovoljno velika i nepotrosiva...

Hvala njatscko.Konacno je neko skapirao. *** neki ljudi su ograniceni kao integral.

ljubav nije samo zena-muskarac (ni bilo koja varijacija na temu) ...ma mrzi me da pisem kad niko nece ozbiljno da odgovori...

Eto navescu svoj primer,pa sudite.

Ja pokusavam da balansiram vezu sa osobom koju volim i posla kog volim. Problem je u tome sto je moj posao 6000 milja od moje voljene osobe... Ali mi donosi novac,i to dobar,status,uzivanje,upoznavanje bukvalno hiljada ljudi sa svakog coska planete,putovanja... Da ne duzim.Obezbedio sam sebe i voljenu osobu, nema zivotnih pritisaka,(tj onoh koji su vezani za materijalni aspekt zivota), 4 meseca godisnje smo zajedno,u pravilnim razmacima od po mesec dana.Volimo se i smatram da uspesno balansiram izmedju... A svako ko bez razmisljanja kaze da bi izabrao ljubav nikada o tome nije ni razmisljao ozbiljno.

ima i mnogo primera kao sto je njatscko naveo..Ponos..Vera..Ugled...

nema tih para ni trte mrte (karijere, lepote...) koja bi mi bila važnija od moje ljubavi
a vi ne mora da mi verujete, baš me briga
srce i postoji da se slomije ili stane, kad tad

4 meseca godisnje ti zoves vezom i ljubavlju :lol:

da,pa? pet godina tako funkcionišemo,bez problema.niti smo patološki vezani da bi poludeli jedno bez drugog.teško jeste..ali..da li bi nam bilo teže da nemamo za stan,kiriju,letovanje,ili bilo šta? a ne bi imali..tj stiskali bi se kao i većina..

ajde ovako,da li je pogubnije za vezu,brak, to ili moja situacija? mislim nije laka ni jedna ni druga,da je sreće da smo u normalnoj zemlji gde podizanje deteta nije luksuz,ali tu smo gde smo..

i naravno,odgovor sledi da je bolje biti gladan i zagrljen svako veče...bah.
a i prevara je prodaja ljubavi za sex..

da,pa? pet godina tako funkcionišemo,bez problema.niti smo patološki vezani da bi poludeli jedno bez drugog.teško jeste..ali..da li bi nam bilo teže da nemamo za stan,kiriju,letovanje,ili bilo šta? a ne bi imali..tj stiskali bi se kao i većina..

ajde ovako,da li je pogubnije za vezu,brak, to ili moja situacija? mislim nije laka ni jedna ni druga,da je sreće da smo u normalnoj zemlji gde podizanje deteta nije luksuz,ali tu smo gde smo..

i naravno,odgovor sledi da je bolje biti gladan i zagrljen svako veče...bah.
a i prevara je prodaja ljubavi za sex..

izvini sto se mesam ...ali kad vec pricas o tome ... pa ti nemas nikakav problem ..imas posao zenu koju volis...nisi u situaciji da se cenkas ni oko cega...
povedi je sa sobom i resio si situaciju... osim ako ona to nece ... ali onda opet nemas problem ... shvatas...?

novac je nuzno zlo.
zavisi od perioda zivota. trenutno, kao teenager, postavila sam sebi prioritet da se intelektualno uzdignem i obrazujem, kako bih sto lakse dolazila do novca u buducnosti. kad zadjem u zrele godine, nista nece biti prioritetnije od ljubavi i porodice.

izvini sto se mesam ...ali kad vec pricas o tome ... pa ti nemas nikakav problem ..imas posao zenu koju volis...nisi u situaciji da se cenkas ni oko cega...
povedi je sa sobom i resio si situaciju... osim ako ona to nece ... ali onda opet nemas problem ... shvatas...?

ne shvatam...ponekad se zapitam sta je bitnije,pa pokusavam da napravim pozitivno vs negativno..razumes..i dosada je uvek bilo mnogo vise pozitivnih strana..i jos uvek je,ako ne i vise nego pre...ali..verovatno znas taj momenat preispitivanja samog sebe...

na zalost,ne mogu je povesti samnom..mozda je tu i jedini problem..:(

i nije samo moj "problem" tema,nego uopste odricanja u ljubavi..

Back