Stronghold
Ističe se
- Poruka
- 2.036
Za Merdžana od Strongholda 48 200 na jednom mestu a na druga dva 40 900 i 41 000.
Šta bre rade ovo,kako to tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Realno moj auto max 30 000 i to je mnogo GLC 23-a vredan oko 40 000 € reg. 30 000 samo što je hibrid a može na struju 80 km posle dizel i on nije zagađivač nego ja.Bas velika razlika....
Koji bese mercedes ti imas?Realno moj auto max 30 000 i to je mnogo GLC 23-a vredan oko 40 000 € reg. 30 000 samo što je hibrid a može na struju 80 km posle dizel i on nije zagađivač nego ja.
Proveri stavke, verovatno je reč o osiguranju.Za Merdžana od Strongholda 48 200 na jednom mestu a na druga dva 40 900 i 41 000.
E 200 CDIKoji bese mercedes ti imas?
Pa ova dva jeftinija online zakazivanje a ovi skupi mandrili to nemaju jedva da imaju sajt i to čak dva ej dva fixna telefonaProveri stavke, verovatno je reč o osiguranju.

Pa i meni dižu sve nek je i 10 €.Mene će ove godine izaći skuplje nego prošle.
Pogledajte prilog 1895885
Znači 164€ + osiguranje.
Prošle godine je osiguranje bilo 218€, a u to ulazi osnovno osiguranje + osiguranje vozača i putnika + vuča i asistencija + osiguranje od tuče (grada, leda) + zaštita bonusa. Ako bude ista cijena, znači 218€, ukupno će me koštati 382€, a prošle godine je bilo 349€. Ali mislim da je i osiguranje otišlo gore.
Ne brate mili budalo njih kao brine da ti ne pobijes 100 ćacija otkaže ti letva volana a ti pravo na miting taman ćaciji navalili na gratis pljeske a ti ih petardiras na onaj svet.Registracija jednom u životu kod jednog vlasnika.
Posle toga samo sipaj i vozi.
Koga brine moja bezbednost nek mi uplati godišnje po 30000 da obavim preglede
Za to bi trebalo više od 30kNe brate mili budalo njih kao brine da ti ne pobijes 100 ćacija otkaže ti letva volana a ti pravo na miting taman čaciji navalili na gratis pljeske a ti ih petardiras na onaj svet.
Dogovori se sa Trampom da te iskešira.Za to bi trebalo više od 30k
Ja sam platio za 4 stepen oko 20 000 osiguranje.U srbiji je osnovno osiguranje 200+ evra bez ičega i ne dobiješ ništa evrntualno ako nisi kriv neku crkavicu. 1.6 116ks 2007 god
Kod mene okolo gde god se ide dalje su dobri putevi samo onde gde se najvise vozi su losi, sto kazes bukvalno krateri pa su pre mesec dana i jace krpili.Šta koimoy ima meni neko da radi tehnički pregled?
Brinu o mojoj bezbednosti?
Što ne pokrpe kratere bolje?