Cena radnog sata u ovlašćenom servisu 25 evra?

Što nebi radio mali servis u ovlašćenom kada je 69 evra. I još dobijem pečat u servisnoj. Svaki dan me neki komšija zaskoči i pita jel prodajem auto.

I ne znam što ti i dule skačete stalno kada je vaša klijentela potpuno nepismena i kupuje na lepe oči. Sad od skoro uz lažne servisne knjižice nude i fiskalne račune :mrgreen:

Fiskalna kasa košta 50 evra :lol:

Što nebi radio mali servis u ovlašćenom kada je 69 evra. I još dobijem pečat u servisnoj. Svaki dan me neki komšija zaskoči i pita jel prodajem auto.

I ne znam što ti i dule skačete stalno kada je vaša klijentela potpuno nepismena i kupuje na lepe oči. Sad od skoro uz lažne servisne knjižice nude i fiskalne račune :mrgreen:

Fiskalna kasa košta 50 evra :lol:
Zato što to što ti radiš nije mali servis.

Fino si sam postavio. Ulje+ samo jedan filter+rad. To je 69 evra. Mali servis su svi filteri i ulje.
Netačno, svaki filter ima jasno definisani vek trajanja. Filter benzina 100kkm filter klime i vazduha 30kkm dok se filter ulja menja prilikom svake promene ulja.

Eto i besplatne edukacije za tebe jer očigledno nisi proučio servisni plan za svoj auto.

Filter benzina 100 000 km :hahaha:
Prodaj taj krš i kupi nešto novije jbg noviji automobili imaju filter goriva koji ima neograničeni vek trajanja i uglavnom se menja sa potapajućom pumpom. E sad je dosta besplatne edukacije.

Screenshot_2024-11-05-23-56-06-571-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Sve u svemu ja godišnje dajem 69 evra na održavanje u ovlaštenom servisu. Svake druge godine dam 5 evra više na filter vazduha. Koliko ti daješ godišnje? Nemoj da se stidiš napiši slobodno. Evo mene moj auto besprekorno služi od prvog dana. Imaš li ti takva iskustva ili su isključivo rekla kazala?

Jedini iznenadni trošak mi je bila sijalica kabine :D

Back