Cena po dogovoru

mario80

Legenda
Poruka
70.476
Jel ikada nazovete? Kakva su vaša iskustva sa ovakvim trgovcima? Jel gubite vreme? Nekada imam osećaj da uopšte ne žele da prodaju auto ili nešto drugo nego da im je dosadno.

Screenshot_2024-10-22-17-00-32-197-edit_com.infostud.android.pa.jpg

Pa sta kaze praksa, jel cenjkanje ili covek kaze a koliko bi ti dao , ?

Onda kazes onako na oko vredi 3000e, ako uzmemo skrivene kvarove, to je 2000e, pola tebi pola meni , to je 1000e u kesu i da vozim...

A obavezno pitaj jel prodajes jos nesto uz ovo, to moze da bude, npr , ako se orodimo , dam ti dzabe, samo da je ne gledam kako spava ceo dan po kuci...

Neki dan sam bas o tome diskutovao sa jednom firmom iz Bosne koja radi epoksi podove ,, Kazem mu los ti marketing ako vec imas kvalitet i cenu nema razloga da krijes ..Kaze in cene su razlicite pa ne mogu da stavim ,,Rekoh mu zato se stavi neka okvirna cena od ili ako vec radis kamopanju na Facebooku onda slike projekta pa cena po m2 , koja ce da naterera ljude da uzmu telefon ..Evo danas me poslusao i stavio cenu od i kaci poslove koje je radio ... Marketing nije laka stvar a ni taj odnos prema kupcima gde kupac dobije poverenje ,, Tu smo jako kratiki

Jel ikada nazovete? Kakva su vaša iskustva sa ovakvim trgovcima? Jel gubite vreme? Nekada imam osećaj da uopšte ne žele da prodaju auto ili nešto drugo nego da im je dosadno.

Pogledajte prilog 1630066
"по договору" је ретардирана прича, јер ће цена увек доћи као договор, поставио је на оглас или не.

Никад не зовем огласе овако означене.
Можда сам пре једном или два пута само о то зато што ми ауто деловао баш добро.

Кад видим "по договору" обично ми асоцијација неки дркош који ауто цени 50% више од реалне вредности и свађао би се на евентуалне аргументе

Ne mora da znaci da je skupo .. Ja obično ne zovem ali posaljem ponudu preko SMSa pa ako je zainteresovan nazove me ili mi vrati poruku... Najvise ljudi razmišlja kao De Sisti pa ga verovatno niko i ne zove i tu moze nekad da se ugrabi ali je istina da vecina precenjuje .. Ova copava Celica nebi trebala da je skupa

Ne mora da znaci da je skupo .. Ja obično ne zovem ali posaljem ponudu preko SMSa pa ako je zainteresovan nazove me ili mi vrati poruku... Najvise ljudi razmišlja kao De Sisti pa ga verovatno niko i ne zove i tu moze nekad da se ugrabi ali je istina da vecina precenjuje .. Ova copava Celica nebi trebala da je skupa
Која је поента "по договору", поготово за конфекција ауте?
Мени то није јасно

Која је поента "по договору", поготово за конфекција ауте?
Мени то није јасно
Uvek je po dogovoru samo sto u vecini slucajeva imaš neku cenu od koje kreces. ..Zato I kažem ne pitaš nego poslajes lepo ponudu 20% manju od onoga sto mislis dati pa ako reaguje imas postor da se dogovoris.. Nema smisla bez cene prodavati bilo šta ali ima toga

Uvek je po dogovoru samo sto u vecini slucajeva imaš neku cenu od koje kreces. ..Zato I kažem ne pitaš nego poslajes lepo ponudu 20% manju od onoga sto mislis dati pa ako reaguje imas postor da se dogovoris
То сам и рекао у првој поруци.
Шта наглашавају то кад је цена увек договор, није ултиматум.
Каква је ситуација у Данској за половне ауте? Видим да је Норвешка поскупела 20% последњих годину

Back