mario80
Legenda
- Poruka
- 70.476
Jel ikada nazovete? Kakva su vaša iskustva sa ovakvim trgovcima? Jel gubite vreme? Nekada imam osećaj da uopšte ne žele da prodaju auto ili nešto drugo nego da im je dosadno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bivalo je da nazovem ako mi se auto učini zanimljivim.Jel ikada nazovete? Kakva su vaša iskustva sa ovakvim trgovcima? Jel gubite vreme? Nekada imam osećaj da uopšte ne žele da prodaju auto ili nešto drugo nego da im je dosadno.
Nikada. Bjezi od takvih, gubljenje vremena, a vrijeme je vec novac.Jel ikada nazovete? Kakva su vaša iskustva sa ovakvim trgovcima? Jel gubite vreme? Nekada imam osećaj da uopšte ne žele da prodaju auto ili nešto drugo nego da im je dosadno.
Pogledajte prilog 1630066
Sad sam pitao jednog neće da kaže nego me pita koliki mi je budžet
"по договору" је ретардирана прича, јер ће цена увек доћи као договор, поставио је на оглас или не.Jel ikada nazovete? Kakva su vaša iskustva sa ovakvim trgovcima? Jel gubite vreme? Nekada imam osećaj da uopšte ne žele da prodaju auto ili nešto drugo nego da im je dosadno.
Pogledajte prilog 1630066
Која је поента "по договору", поготово за конфекција ауте?Ne mora da znaci da je skupo .. Ja obično ne zovem ali posaljem ponudu preko SMSa pa ako je zainteresovan nazove me ili mi vrati poruku... Najvise ljudi razmišlja kao De Sisti pa ga verovatno niko i ne zove i tu moze nekad da se ugrabi ali je istina da vecina precenjuje .. Ova copava Celica nebi trebala da je skupa
Uvek je po dogovoru samo sto u vecini slucajeva imaš neku cenu od koje kreces. ..Zato I kažem ne pitaš nego poslajes lepo ponudu 20% manju od onoga sto mislis dati pa ako reaguje imas postor da se dogovoris.. Nema smisla bez cene prodavati bilo šta ali ima togaКоја је поента "по договору", поготово за конфекција ауте?
Мени то није јасно
То сам и рекао у првој поруци.Uvek je po dogovoru samo sto u vecini slucajeva imaš neku cenu od koje kreces. ..Zato I kažem ne pitaš nego poslajes lepo ponudu 20% manju od onoga sto mislis dati pa ako reaguje imas postor da se dogovoris