Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.908
Cene stanova u NS vece nego u Cirihu ali se zato Vojvodina prazni ne samo sela već i veći gradovi. Sve se svuklo u NS
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Novosađana imaš i u Stručici.Cene stanova u NS vece nego u Cirihu ali se zato Vojvodina prazni ne samo sela već i veći gradovi. Sve se svuklo u NS
Novosađani su kupovali kuće u Stručicama.
Tako i treba pa za 10 kupi kucu u slankamenu bog ga vidi
Tako je.Mnogi ljudi (moj brat radi za 4icu a ima ih mnogo u NS) kupuje nekretnine i plati majstorr da srede malo stolariju,plate molere i elektricare i to je to..Posle toga prodaju stan i zarade po stanu i do 60% vrednosti stana..
Evo posto je moj brat vodoinstalater i ima te gazde koji to rade, pre neki dan kad sam mu bio na ispomoci sredjivao je stan koji je kupio za 34.000e a na oglase ga je stavio 64.000e..A pored tog stana ima jos nekoliko..Prodaju se kao ludi. On lik prstom ne mrdne a zaradjuje nenormalno..To se zove iskorišćavanje poštenog rada..
Gde ce da pada? Pogledaj cene po Evropi. A tek Amerika,Kanada veliki gradovi nemas ispod 500 000dolara. Lokacija ,lokacija ,lokacija tri najvaznije stvari za nekretnine, Prosle godine smo prodali 31m2 kad hotelaJugosavija za 60 000evra,.БДП пада ове године, а цене некретнина расту.
То нема економске логике.
Ускоро ће пући балон и цене некретнина ће пасти. Вероватно већ 2021. године.
Иначе, сличан случај. Френдица купила гарнисеру у Нишу пре пар година за 21 500 јеврића, и сад има понуду да је прода за 32
Što.Bože što se ja rodih u ovo ludo vreme?
Veruješ u Boga?Bože što se ja rodih u ovo ludo vreme?
Verujem jer sve ukazuje na to da je sve Bozija kreacija.Veruješ u Boga?
Zato što svet ide dovraga. Tradicijonalnih vrednosti nema, sve se svelo na šljam koji želi samo svojoj guzici da ugoditi, pa makar gazeći i po leševima. Moralno posrnuli svet ide ka ponoru.
Narod se radi , NS se gradi...Interesantno je to da i pored ovakvih cena, u NS je intenzivno doseljavanje. Primetno je i po vozilima na ulici, kaficima da je grad prepun bogatih ljudi. Drug koji mi živi u Nemackoj vec duze i ima plati od 4 000 evra kaze da ni blizu tamo nema ovakve raskosi i luksuza kao u NS.
Na drugoj strani nekih privatnih preduzeca i nema, koja su velika i uspesna.
Pa ako ide seka cuvas ono sto se lako menja u kesh, a ne da ga umrtvis sa nekretninom...Odgovor je jednostavan.
Svako ko ima novca kupuje nekretnine ili zlato.
Ide SEKA.
To su izjavili svi relevantni ekonomisti i bizmismeni.
Ko je sada lud da čuva papiriće u banci?
Samo budala moze da da te pare za nekretninu u tom raspalom gradu.Nastavlja se trend velikog rasta cena nekretnina u NS. Tokom ove godine cak za 20% su cene veće. Treba napomenuti da je 2019. godina bila rekordna i za sada se ne nazire kraj vrtoglavom rastu cena. Ove godine najskuplja kuća je prodata za 740 000 evra dok je najskuplji stan iznosio 1.128.000 evra.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...SoabaOOI87-CUr4NKMJkjBxsmITrOHIsvyAYS-SGB4fYw
Najlosiji stan 20000 Ev/m2Kako se kreću cene u BG? Recimo, oko Kalenića.
Tacno da nema logike , osim ako nema dodatnih faktora....priliv laznog kesha....БДП пада ове године, а цене некретнина расту.
То нема економске логике.
Ускоро ће пући балон и цене некретнина ће пасти. Вероватно већ 2021. године.
Иначе, сличан случај. Френдица купила гарнисеру у Нишу пре пар година за 21 500 јеврића, и сад има понуду да је прода за 32
BDP (bruto društveni proizvod) opada, a oni nam pokazuje da je u porastu?Tacno da nema logike , osim ako nema dodatnih faktora....priliv laznog kesha....
Lazni kesh ne kosta nista, ubacis nule u saldo.....
Devalvacija vrednosti obicno dolazi na kraju ciklusa protoka kesha, a on je dugacak...sa sve vise virtuelnih chain valuta, sve je duzi , tj trziste novca je sve vise commoditno...
Ja to mrzim i ne mislim da je pametno jer ce se sigurno desiti i suprotno , tj da vrednost neceg bude mala, a da treba ljudima ....kao Slobino vreme...
proizvodnja ista, potreba ista, a cene na minimumu zato sto se vrsi smanjenje priliva....
U svetlu poslednjih dogadjaja, mozda ljudi vole prebijanja u NS....ili imamo prebeg CG krimosa , a i to ce da se desi uskoro....
Pa, koliko je prodato, odnosno koliko je kupljeno. Pošto sa druge strane svake prodaje je kupovina, i onda žbir toga je GDP.Sad se ja ne razumem u BDP detaljno, ali me interesuje da li u BDP ulaze vrednosti proizvedene od strane jednog društva u roku od godinu dana ne?