Cena izrade sajta

Ljudi ono sto sam ja shvatila o prodaji sajtova kod nas i sire jeste da je najbitnija stvar u stvari sama prodaja sajta. Sto ce reci stil, recnik, psihologija, prelistavanje casopisa o dizajnu, kao i par knjiga vezanih za dizajn.
E sad da li je nesto prevara ili nije, mislim da je svaki rad neprocenjiv ako je iskren i radjen do maksimuma koliko ko moze i koliko je ko spreman da uci. Tako da mislim da je vase prepucavanje bespotrebno i bezobrazno, jer za svakoga i za svaciji rad i cenu ima mesta. Opusteno, ljudi, radite, uzivajte, edukujte se.
Djaci i studenti kod nas citave skolarine i dzeparce otplacuju sa sajtovima, mnoge agencijice izdrzavaju porodice od istog posla, tako da je sve o.k. svi smo u pravu.
Oni koji zele duze da opstanu sa ovim poslom moraju dobro da se pomuce u svakom smislu... dobro da analiziraju svoj rad i cini mi se vrlo vaznim praviti sa svakim sajtom ili vec dizajnom bilo cega korak napred, ma pola i to je ok.
Puno pozdrava svim sagovornicima ...
 
Imam jak osecaj da su tvoji zakljucci povrsni i subjektivni! Moje iskustvo govori da NEMA mesta za sve, jer oni koji ne rade dovoljno dobro, definitvino nece dugo izdrzati da cekaju sledecu budalu koja ce dobro platiti amaterizam; dok oni koji su "prerasli" svoje okruzenju, po kvalitetu i obrazovanju, retko mogu naplatiti svoj rad koliko zaista vredi...

Voleo bih, ako zelis, da ostavis URL svog portfolija, ili bar neke linkove na to sto si radila, i/ili da kazes na osnovu kojih iskustava si dosla do zakljucaka koje navodis: tvoj stav je za mene zaista iznenadjenje, i ako ima argumenata za njega, voleo bih da ih cujem...
 
Nisam dugo bila tu... Avaj, nisi me izgleda lepo razumeo. Rekla sam isto sto i ti samo na lepsi i meksi nacin. I kada kazem da ima mesta za sve, naravno da ima mesta i za amatere i za neprofesionalizam, kao i svuda i u svakom poslu. Ne kazem da je to dobro, ali ni da je lose, jer jeli kako bi neko znao sta je dobro, ako nema loseg. Ima dosta klinaca koji zaradjuju na ovaj nacin za svoje skolarine sa ciljem da se bave desetim stvarima u zivotu. Razmisljam pozitivno i ne krivim nikoga za svoje ne-uspehe, niti amatere niti profesionalce, i sasvim se lepo osecam tako sto zelim svakome ko bilo sta radi. Mislim da ni u jednom poslu nema mesta gordosti, predrasudama, fazona ja sam bolji, ne ti si bolji. Dobro je svakome ko se oseca dobro, dobro je placen i ima posla svako ko svoj posao radi dobro i ceni to sto radi. U tom smislu svaki rad je dobar i adekvatno placen. To je moje misljenje i mislim da nije plitko, puno pozdrava...
 
Bozo:
Mislim da je koretktno za jedan jezik da uzmes 500 EUR + 100 EUR za jezike.

Ispod 700 nemoj ! Nek nadju nekog drugog, nemoj ni da zalis ako te iSamo malo
.
sajt http://www.webdizajntim.com/ je free template, samo autor templatesa
trazi 45$ za baner i meni ako hocete da vidite templates mozete ga naci na ovim adresama:
www.webtemplateszone.com
www.freelayouts.com
http://illusivedesign.cjb.net
taj templates mozete slobodno danlodovati sa sajta
ima jos sajtova na kome se moze naci taj templates web dizajn timaskuliraju
 
Zdravo sada sam tek poceo da pratim ovu temu,inace sam skoro otvorio agenciju za pruzanje usluga web dizajna i zanima me koji je uslov u srbiji dobiti posao(napraviti stranicu)?
da li to radi poznanstvo? ili npr lutanje od firme do firme pa ako neko zagrize??
hvala unapred...
 

Back
Top