Čemu ste pribegli ako je bila...

Čemu ste pribegli ako je devojka bila preglasna tokom sexa?

• Ničemu

glasova: 3 50,0%
  • Ne može biti preglasno

glasova: 1 16,7%
  • Pridružio se

glasova: 1 16,7%
  • Dlanom preko usta

glasova: 0 0,0%
  • Zamaskirao glasno pevajuci "O Sole Mio"

glasova: 2 33,3%

• Ukupno glasova
    6
Погрешан ти је приступ! Нека ти дотични докажу да јесу мушко, па онда идемо даље.
Ćao.
Sada sam dobio dodatni motiv za analize tvoj tema.
Samo da ti stavim do znanja, jer sam skoro saznao da si ljubitelj moga lika i dela - pratilac, odozbilje?
Neumesno je da nije obostrano?
Imao si malamuta nekada, stručnjak?

Ćao.
Sada sam dobio dodatni motiv za analize tvoj tema.
Samo da ti stavim do znanja, jer sam skoro saznao da si ljubitelj moga lika i dela - pratilac, odozbilje?
Neumesno je da nije obostrano?
Imao si malamuta nekada, stručnjak?
Нешто си погрешно сазнао. Не пратим апсолутно ни једног форумаша, нити сам икада пратио, па самим тим ни тебе. Провери код администратора.

Нешто си погрешно сазнао. Не пратим апсолутно ни једног форумаша, нити сам икада пратио, па самим тим ни тебе. Провери код администратора.
Slučajno sam citirao tebe, izvinjavam se.
Hteo sam da odgovorim nešto na tvoju poruku, ali sam odustao.
Moja poruka se odnosila na postavljala teme
Tebi ću odgovoriti, naknadno.

Па писао сам на другој теми да сам због комшинице морао да купим чепове за уши да бих могао да спавам, али ми није пало на памет да јој реч кажем. Само сам у себи честитао колеги. :) Много пута.
To samo znači da komšinica i nije baš u cvetu mladosti. Mlađe su veoma tihe.

Ne znaci.

Iskustvo devojke opisano u komentaru druge platforme:

"kada je bila student rentirala je stancic od jedne, isto tako mlade, stanodavke koja zivi u toj zgradi, kojoj je, svako-malo, u goste dolazio lokalni momak, iako je imala decka, mozda vec i verenika, tada.
Izmedju ostalog, kaze da je ona sa tim momkom bila toliko glasna, da je cesto morala da napusti stan i ode u setnju, sat, dva, koliko joj je bilo neprijatno."

"Elem, kada ju je pitala zasto to i tako radi kada ima decka/verenika, odgovor je bio da joj je decko/verenik jako los u sexu!"

Sve drugo je vise neko OK, dobra osoba, uspesan, lep, zgodan, super izgledaju i svima se svidjaju zajedno, njeni prezadovoljni... samo je jako los u sexu. Videla ju je posle par godina i saznala da je i dalje sa svojim deckom, tada muzem. I nakon udaje je nastavila sa istim ponasanjem.

Ne znaci.

Iskustvo devojke opisano u komentaru druge platforme:

"kada je bila student rentirala je stancic od jedne, isto tako mlade, stanodavke koja zivi u toj zgradi, kojoj je, svako-malo, u goste dolazio lokalni momak, iako je imala decka, mozda vec i verenika, tada.
Izmedju ostalog, kaze da je ona sa tim momkom bila toliko glasna, da je cesto morala da napusti stan i ode u setnju, sat, dva, koliko joj je bilo neprijatno."

"Elem, kada ju je pitala zasto to i tako radi kada ima decka/verenika, odgovor je bio da joj je decko/verenik jako los u sexu!"

Sve drugo je vise neko OK, dobra osoba, uspesan, lep, zgodan, super izgledaju i svima se svidjaju zajedno, njeni prezadovoljni... samo je jako los u sexu. Videla ju je posle par godina i saznala da je i dalje sa svojim deckom, tada muzem. I nakon udaje je nastavila sa istim ponasanjem.
Bravo.
Imaš odgovore, ali su sve iskustva drugih?

Back