Čemu ste pribegli ako je bila...

Čemu ste pribegli ako je devojka bila preglasna tokom sexa?

• Ničemu

glasova: 3 50,0%
  • Ne može biti preglasno

glasova: 1 16,7%
  • Pridružio se

glasova: 1 16,7%
  • Dlanom preko usta

glasova: 0 0,0%
  • Zamaskirao glasno pevajuci "O Sole Mio"

glasova: 2 33,3%

• Ukupno glasova
    6
Što su žene glasne?
Ne bas, vise, naprimer, kako ovo objasniti/racionalizovati:
Naprimer, video sam da su neke toliko glasne da nema sanse da ih u okolini ne cuju. Da li su svesne? Kako/zasto ih nije briga?
Puna kuca ukucana, starije, mladje, babe, roditelji, komsije...ona vristi ko...
ili ovo:
Neki lik sa druge platforme je u komentarima rekao da mu riba toliko vristi, cela zgrada cuje, njega sramota od komsija kada sretne nekog u hodniku, a riba - "Dobar dan" i prodje...
ili:
Drugi kaze kako kad se je8u kod njega u stanu, riba vristi na sav glas, a kada se je8u kod nje u stanu, ni glasa da pusti?!

Још ми је био жив покојни отац, био је у другој соби и прекинуо сам. Није било поправног, али се не кајем. То би за мене било тешко непоштовање.
Ne kaješ se što nije bilo popravnog?
Nisi se nadao da će biti glasna?
Zbilja, neverovatno je kako te nije ispoštovala.
Rekao si joj da bude tiha i sve?
Rekao si joj, na kraju: ispoštuje me?

Ne kaješ se što nije bilo popravnog?
Не кајем се.
Nisi se nadao da će biti glasna?
Zbilja, neverovatno je kako te nije ispoštovala.
Не толико.
Rekao si joj da bude tiha i sve?
Наравно.
Rekao si joj, na kraju: ispoštuje me?
На крају сам је испратио донекле и свако на своју страну.
Додуше, то је било веома давно и није ми се више никада десило.
Не да буду гласне, него да то некоме може да смета.

Misliš da je to nepoštovanje?
Ja ne mislim.
Možda jer sam i sam svedočio raznim zvukovima kao mlađan, i, čini se da to roditeljima, tada, i nije baš smetalo... : )
Ja sam imala momka koji je živeo sa ocem...nije morao ni da mi kaze da budem tiha to se podrazumevalo...Ali dešavalo se par puta da jednostavno u zanosi izleti iz tebe to...naravno da me je bilo sramota od tog čoveka posle toga

Misliš da je to nepoštovanje?
Ja ne mislim.
Možda jer sam i sam svedočio raznim zvukovima kao mlađan, i, čini se da to roditeljima, tada, i nije baš smetalo... : )
За мене тај интензитет јесте непоштовање према родитељу. Звуци су у реду, али урлање није. Нек се дере код своје куће, пред њеним родитељима, немам ништа против. Али, нисмо дошли до њене куће, само у гостима.

За мене тај интензитет јесте непоштовање према родитељу. Звуци су у реду, али урлање није. Нек се дере код своје куће, пред њеним родитељима, немам ништа против. Али, нисмо дошли до њене куће, само у гостима.
A da se ponašala isto kod svojih?

Back