Čemu ekstrem u kom se besmisleno rizikuje sigurnost u saobracaju?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
46.137
Gledah snimak kako gaze gas u suprotnom smeru,provlace se kroz prozor iz auta u pokretu(Ili gornji prozor ili sa strane,kako ko da ne bude sad generalizacija).Pretice neko kolonu te ga sleper gura nazad u njegovu traku a drugi mu ne da provlacenje.Provlace se uletanjem izmedju dva vozila.Postoje svi ti snimci al' zdravi,pravi bogati a bez volje za zivotom cim tako rizikuju.Odsecem se,ne zelim to da gledam al' pojavljuje se i iako su svi zivi i zdravi kao sto piše u naslovu "čemu ekstrem u kom se rizikuje besmisleno sigurnost u saobracaju"?
Ne sudim,ne osudjujem nego nakon toliko toga sto se desava mozda mala preventiva necega, da se ne desi nesto ni onom ko vozi ni ostalima?

Poslednja izmena:
Sta li ima u ovom caju kad ovako pises?

Osnova svega je osecaj slobode i da se taj osecaj mora izgraditi na razumnim osnovama..
To otprilike znaci da mora da se svi ubede da je za njihovo dobro da se postuju neke zabrane i kazne....
A da se ukidaju sve ostale zabrane i kazne....
Nasilje..

Uzmimo sad mene i Vlast...
Ja bih pazio sta su mi zabrane i da ih bude malo , ali kad prekrsis, drzi se, kazna sigurno i kazna gradaciona....u prevodu , kao kazneni poeni...prvo nasilje , nista razgovor u stanici policije, zabeleska, nista dosije...drugo nasilje, corka na dan i to ne zatvor nego pritvor...kavez celije, to znaci soba sa 4 zatvorenika, a svakom samo metar od kreveta do resetke...taj sistem mi se svidja, svi ste tu , a 4 su u sobi , a odvojeni ste resetkama koje ne smetaju prici i osecaju da ste zajedno a opet ste odvojeni...kompromis ustede prostora i nepostojanja intime...ebes intimu da pruzas osobi u zatvoru...to nije bas puno logicno..

I tako ne bi smelo da se neko ruga kad narod trazi stop nasilju....Vlast koja se ruga narodu za taj zahtev to je meni nezamislivo , ja zivim u nezamislivoj zemlji...
Vama prirodna i lepa i prihvatljiva a meni nezamisliva...

Poslednja izmena:
"čemu ekstrem u kom se rizikuje besmisleno sigurnost u saobracaju"?
То се промовише као вид "забаве" младих.
Погледај филмове, музичке спотове, текстове савремене "музике"- биће ти јасније.
Дубљи је ту проблем.

То се промовише као вид "забаве" младих.
Погледај филмове, музичке спотове, текстове савремене "музике"- биће ти јасније.
Na filmu se snima tako sto ili postoji zeleni ekran ili je auto na kamionu sa kamerama okolo te glumci uopste ne voze vec neko kome je to posao.
Spotovi imaju vozaca ,kamere nakacene na haubu tu gde su izvodjaci i ili snimak iz vazduha dronom tako da to nisu neki ludaci koji lupaju grad ili ludaci koji hoce da poginu te gaze gde ima drugih vozaca.
Tekstovi su uvek paljevine al' slusali su svi dvesta a sat u krivinu te nisu gazili.
Malo je zbunjujuce ako suicid u pokusaju pokusavaju zdrave osobe ako na to mislis.
Дубљи је ту проблем.
Koji?

Na filmu se snima tako sto ili postoji zeleni ekran ili je auto na kamionu sa kamerama okolo te glumci uopste ne voze vec neko kome je to posao.
Они, који то покушавају у реалним околностима нису упознати са тим техникама; није то образован свет.
Генерална васпитна запуштеност савременог човека, јер такав човек је много лошији "потрошач".
Укратко; на тој теми се тренутно раде озбиљни научни радови, а томе није место на оваквом форуму.

Screenshot_20240911-184828_Instagram.jpg

Preventiva da sa svakim treba lepo nadlezni da popricaju,skrenu paznju.Mozda se nesto ne vidi sa strane,mozda ne primecuje.Blurovan lik al' malo tesko za videti.Jucerasnji snimak,sta znam ovo deluje kao da rizikuje mnogo....

Poslednja izmena:

Back