Sara
Poznat
- Poruka
- 7.547
Daj link ?Pa vidim po slikama koje objavljuje
A Frederick je uveliko preso 40 kuka i zbog toga pitam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj link ?Pa vidim po slikama koje objavljuje
U današnjem, bezbožnom svijetu, teško da se može ičemu radovati.Čemu da se raduje žena kad predje 50 godina?
seksom sa mlađom momčadiŠta mislite a?
Čemo god želi, sretno joj bilo od srca.Šta mislite a?
Kakva katastrofa, ove godine idem u penziju ,ozbiljno cu trenirati ima da budem 15 godina mladjiMislim da ljudi koji uopšte ne promisle mogu da se raduju skoroj penziji
Zamisli jednog dana dodjes s posla i sutra dan si u penziji mene jeza hvata
Ljudi tad većinom krenu da odlaze doktorima boli ovo ili ono, pritisak zeza , a ustvari ljudima jedino nedostaje struktura, organizacija i interakcija sa drugim ljudima , radnim kolegama, nedostajem im činjenica doprinosa (društvu,državi , familiji )
Ljudi se pocnu mijenjati čim odu u penziju, emocionalno, kognitivno, fizički
Penzija je katastrofa

Sad znas sta te ceka i mladom mesu se radujes ako naletiNije da sam u tim godinama, ali, bicu![]()
Ima li neki film ?Nema ,poslao.sam zenu na spavanje nece ona meni tu gledati filmove.Ima li neki film ?
Pricali smo o tome, zenu moras da slusas.Nema ,poslao.sam zenu na spavanje nece ona meni tu gledati filmove.
Òd kada sam otisao iz BiH ,22 godine, nisam cuo za sinonim za godinu koju si upotrijebila.[/QUOTE]Pa vidim po slikama koje objavljuje
Da zena je u stanju da od muskarca napravi milionera,ako je bio milijarderPricali smo o tome, zenu moras da slusas.
I to je moguceDa zena je u stanju da od muskarca napravi milionera,ako je bio milijarder![]()
Samo to je moguceI to je moguce![]()
Ne, postoji i bolja mogucnostSamo to je moguce
?Koja ???Ne, postoji i bolja mogucnost?
Bukvalno bilo kakvom sexu.Šta mislite a?