Šmiki
Iskusan
- Poruka
- 6.333
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pljeskanje po goozi i drugim kriticnim delovim radi razbijanja celulita. .![]()
Bacila bi ja da sam zgodna...al nisam![]()
Ma zaboravio si ti, davno bese kad smo se sreli...nemoj bas da siris ovde kako sam debela i brkatasve se setjam, nešto ti fali![]()
pljeskanje po goozi i drugim kriticnim delovim radi razbijanja celulita. .![]()
.ali jel zna neko za neki `jeftiniji`, kucni metod ili eventualno neku kremu da je efikasna i pomaze?
Svakog leta, vec deset godina, kazem sebi da cu naredne godine biti vrednija i vezbati, piti vode, masirati se i sve ostalo..kako bi se oslobodila celulita..koji mi je nocna mora kad treba da obucem kratak sorc ili mini suknju..Blam me je, jer sam vitka i spadam u zgodne devojke, al samo kad nosim farmerke..I sad slusam razne savete, te pijte vode, te idite na ove tretmane, one tretmane...Mislim, znam ja da one tamo pevacice, voditeljke... mogu sebi da priuste najskuplje tretmane, masaze i sta sve jos..ali jel zna neko za neki `jeftiniji`, kucni metod ili eventualno neku kremu da je efikasna i pomaze?
Ma zaboravio si ti, davno bese kad smo se sreli...nemoj bas da siris ovde kako sam debela i brkata![]()
ili eventualno da ne mrdnes guzom iz 4 zida a jos i jeftinoSvakog leta, vec deset godina, kazem sebi da cu naredne godine biti vrednija i vezbati, piti vode, masirati se i sve ostalo..kako bi se oslobodila celulita..koji mi je nocna mora kad treba da obucem kratak sorc ili mini suknju..Blam me je, jer sam vitka i spadam u zgodne devojke, al samo kad nosim farmerke..I sad slusam razne savete, te pijte vode, te idite na ove tretmane, one tretmane...Mislim, znam ja da one tamo pevacice, voditeljke... mogu sebi da priuste najskuplje tretmane, masaze i sta sve jos..ali jel zna neko za neki `jeftiniji`, kucni metod ili eventualno neku kremu da je efikasna i pomaze?
jabi da vim tvoje brkove, prijo...